ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ " ΣΤΑΔΙΟΥ " { V I D E O } .ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Υποστρ. ε.α



Παρ΄ότι η ζέστη ήταν αρκετή η προσέλευση των Ενστόλων και Αποστράτων στην συγκέντρωση ήταν Ικανοποιητική μέσα στην καρδιά του Καλοκαιριού. 


Με κινητοποιήσεις απειλούν οι ένστολοι

share
Τετάρτη, 06 Αύγουστος 2014
Στοχοποιούν τους βουλευτές που ψήφισαν 
Ετοιμοι για «μάχη» δηλώνουν οι ένστολοι, έπειτα από την υπερψήφιση της διάταξης για την επικουρική τους ασφάλιση. Μάλιστα, πέρα από τις κινητοποιήσεις...
τις οποίες προγραμματίζουν, στοχοποιούν και τους βουλευτές που ψήφισαν το άρθρο του πολυνομοσχεδίου. 

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Π.Ο.ΑΣ.Υ . κ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Χρήστου " Ανάρτηση 2 ρη "



Η ανωτέρω φωτογραφία έξω απο το Υπουργείο Οικονομικών.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΝΣΤΟΛΩΝ κ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ 6-8-2014 " Συλλαλητήριο " VIDEO " ( Ανάρτηση 1η )

΄Ολοι χθες 6-8-2014 συγκεντρωθήκαμε στην πλατεία Κολοκοτρώνη επί της οδού Πατησίων έμπροσθεν στην παλιά Βουλή. 




Στη Δικαιοσύνη το Mega για οφειλές εκατομμυρίων προς το ΤΕΑΠΑΣΑ.

Τετάρτη, 6 Αυγούστου 2014

Στη Δικαιοσύνη το Mega για οφειλές εκατομμυρίων προς το ΤΕΑΠΑΣΑ.


Στη Δικαιοσύνη αναμένεται να οδηγηθεί η υπόθεση των οφειλών της εταιρίας Τηλέπτυπος ΑΕ, ή αλλιώς Mega Channel προς το ταμείο επικουρικής Ασφάλισης Πρόνοιας Απασχολούμενων στα Σώματα Ασφαλείας. Η βουλευτής Κοζάνης Ραχήλ Μακρή μαζί με το βουλευτή Βασίλη Καπερνάρο κατέθεσαν από κοινού μηνυτήρια αναφορά, ενώπιον του οικονομικού εισαγγελέα.

ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΟΧΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ

                                                                              Αθήνα 6 Αυγούστου 2014


                                       ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Ηλιοθεραπεία με μέτρο συνιστούν οι δερματολόγοι, γιατί ο ήλιος προσφέρει όμορφο μαύρισμα αλλά μπορεί να προκαλέσει και εγκαύματα!
«Προσοχή λοιπόν όσοι βρίσκεστε στις παραλίες αλλά και όσοι ετοιμάζεστε για τα αυγουστιάτικα μπάνια σας, γιατί ένα έγκαυμα μπορεί να σας χαλάσει τις διακοπές», συνιστά η δερματολόγος-αφροδισιολόγος  Δρ.Θεοδώρα Φατσέα.
«Δυστυχώς, συνεχίζει η Δρ. Φατσέαχιλιάδες άνθρωποι κάθε χρόνο στην προσπάθειά τους να επιτύχουν ένα γρήγορο μαύρισμα καταλήγουν στις πρώτες βοήθειες, αλλά και στα ιατρεία των δερματολόγων».  
Το ηλιακό έγκαυμα μπορεί να είναι από ελαφρύ μέχρι πολύ σοβαρό ανάλογα με τον τύπο του δέρματος, τη διάρκεια έκθεσης στον ήλιο και την ένταση της ηλιακής ακτινοβολίας. Αποτελεί οξεία βλάβη του δέρματος από την επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας και συγκεκριμένα της υπεριώδους ακτινοβολίας UV-B, που διαπερνά την επιδερμίδα.

Οι 10 εταιρείες που ελέγχουν την αγορά χωρίς να το γνωρίζουν οι καταναλωτές!

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma,    " 

Posted: August 6, 2014 at 9:29 am, Last Updated: 
super-marketΑν και η αγορά είναι ελεύθερη και ο ανταγωνισμός θεωρούμε ότι είναι αρκετά μεγάλος… το δημοσίευμα του Reddit.com με ένα γράφημα μας δείχνει ότι 10 παγκόσμιοι κολοσσοί ελέγχουν σχεδόν όλα τα προϊόντα που αγοράζει ο κόσμος σε παγκόσμιο επίπεδο!

Απραξία + Σιωπή = Νέα Μείωση Μερίσματος Μ.Τ.Σ.!

 Γράφει ο Απόστολος ΠΑΠΑΠΑΡΙΣΗΣ,
    πρώην πρόεδρος Ε.Α.Α.Σ.Λάρισας
Αρχές Ιουνίου 2014, ως ενεργός ακόμα πρόεδρος του Παραρτήματος Λάρισας, σταμάτησαν αναιτιολογήτως να δημοσιεύονται άρθρα και επιστολές μου, στην «ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ» στην εφημερίδα των Αποστράτων του Σ.Ξ., αν και αυτά αφορούσαν στα καλώς εννοούμενα συμφέροντα μετόχων και μερισματούχων του ΜΤΣ. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, στις 3 Ιουνίου 2014, έστειλα e-mail στην ΕΑΑΣ και σε έξι μέλη του ΔΣ της ΕΑΑΣ, προκειμένου να δημοσιευθεί στην «ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ», άρθρο μου με τίτλο «Το άκρον άωτον της ακινησίας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας». Σε αυτό το άρθρο, μεταξύ άλλων πολύ σοβαρών θεμάτων, έγραφα επ’ ακριβώς, απευθυνόμενος στον.....>>

Πληρωμή ΒΟΕΑ μηνός Ιουλίου 2014...



Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει στα δικαιούχα του Β.Ο.Ε.Α. τέκνα, τα οποία έχουν υποβάλει στο Ταμείο τη σχετική αίτηση για τη χορήγησή του το μήνα Ιούλιο του έτους 2014, ενόψει της επικείμενης πληρωμής τους, ότι πρέπει να προσκομίσουν ή να αποστείλουν (ταχυαποστολή - courier) στο ΜΤΣ Φορολογική......>>