ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Capital controls: Έμμεση κατάργηση τις επόμενες ημέρες – Δείτε πως διπλασιάζεται το όριο ανάληψης



Σε έμμεση κατάργηση των capital controls οδηγούν οι επόμενες αλλαγές. Το υπουργείο Οικονομικών μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα “Εστία”, σχεδιάζει να φέρει τις αλλαγές που ανατρέπουν επί της ουσίας τους περιορισμούς για την πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών μέσα στις επόμενες ημέρες. Ουσιαστικά το όριο ανάληψης διπλασιάζεται με μια και μόνη κίνηση.

ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2018 ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΚΚΡΕΜΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

08/07/2017

Στις 30 Ιουνίου 2018 ολοκληρώνεται τελικά, αντί του Οκτωβρίου 2017, το πρόγραμμα έκτακτης επιχορήγησης για την εκκαθάριση εκκρεμών αιτήσεων συνταξιοδότησης, όπως προβλέπει Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), την οποία υπογράφει η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης.

Έπαθε πλάκα όταν έμαθε ποιος και πως χρέωνε την πιστωτική του κάρτα!

 

Έπαθε πλάκα όταν έμαθε ποιος και πως χρέωνε την πιστωτική του κάρτα!
    Η αστυνομία έλυσε το γρίφο. Ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας διαπίστωσε χρεώσεις για αγορές που ουδέποτε είχε κάνει...
    Εξιχνιάστηκε η υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 19χρονου.    Ειδικότερα, εξακριβώθηκε ότι ο 19χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από 
10-11-2016 έως 21-02-2017δημιουργώντας ηλεκτρονική ταυτότητα αγοραστή σε διαδικτυακή ιστοσελίδα αγοράς προϊόντων, πραγματοποίησε διάφορες αγορές χρεώνοντας την πιστωτική κάρτα 25χρονου φίλου του. Συγκεκριμένα, προέβη σε 30 ηλεκτρονικές συναλλαγές, το ύψος των οποίων ανέρχεται στο συνολικό χρηματικό ποσό των 1.470 ευρώ.
    Από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα π

Πόσες θερμίδες έχουν τα πιο γνωστά καλοκαιρινά φρούτα.


Πόσες θερμίδες έχουν τα πιο γνωστά καλοκαιρινά φρούτα.
Για τους φανατικούς του είδους !
    Τους καλοκαιρινούς μήνες  tα φρούτα έχουν την τιμητική τους, καθώς είναι δροσερά, γευστικά και τα λαχταράμε πολύ περισσότερο από το χειμώνα, φτάνοντας πιο εύκολα τις 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών που απαιτούνται καθημερινά.

Παράνομο ένα στα πέντε πακέτα τσιγάρων.


Παράνομο ένα στα πέντε πακέτα τσιγάρων.
    Η Ελλάδα κατέλαβε και το 2016 τη δεύτερη θέση μεταξύ των χωρών της ΕΕ με την υψηλότερη κατανάλωση παράνομων τσιγάρων, παρά την πτώση κατά μία ποσοστιαία μονάδα σε σχέση με το 2015 (18,8% - 2016, έναντι 19,8% - 2015). Η ανεξάρτητη μελέτη διενεργήθηκε για λογαριασμό του Royal United Services Institute (RUSI), με ποσοτικά στοιχεία που προήλθαν από την ετήσια έκθεση Project SUN της KPMG.