ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

ΝΕΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΡΣΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Αθήνα 4 Δεκεμβρίου 2015

                              ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

Επανάσταση στην  θεραπεία των κιρσών φέρνει  νέα μέθοδος με την χρήση κόλλας, η οποία παρουσιάστηκε στο 29ο Ετήσιο Φλεβολογικό Συνέδριο του Αμερικανικού Κολεγίου των Φλεβολόγων, το οποίο  έγινε στο Ορλάντο της Φλόριδας των ΗΠΑ (12-15 Νοεμβρίου ).
«Η νέα μέθοδος βασίζεται  στη έγχυση κυανοακρυλικής κόλλας (VenaSealTM) μέσα στην φλέβα, η οποία κολλάει τα τοιχώματα και εξαφανίζει τους κιρσούς»αναφέρει ο διαπρεπής φλεβολόγος      κ Μάριος Βαλσάμης.

Η νέα θεραπεία βρίσκεται στο τελικό πειραματικό στάδιο των κλινικών μελετών και σύμφωνα μετά τα αποτελέσματα που παρουσιάστηκαν στο συνέδριο υπόσχεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα  στην εξαφάνιση των κιρσών που ταλαιπωρούν εκατομμύρια άτομα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πώς πρέπει να προσευχόμαστε όταν βαριόμαστε


Posted: 02 Dec 2015 09:00 PM PST


Η προσευχή είναι μία εσωτερική κίνηση τής ψυχής για επικοινωνία μέ τον Θεό...

Αν κάποιος δεν έχει όρεξη για προσευχή και δεν είναι αποδεδειγμένα κουρασμένος, αυτός μπορεί να ξεκινήσει τον προσωπικό του διάλογο με τον Θεό προσευχόμενος για τους άλλους, έτσι ώστε σιγά - σιγά "να ξεπαγώσουν τα λάδια της ψυχής του" και μετά να αρχίσει να προσεύχεται και για τον εαυτό του.

Πληρωμή ΒΟΕΑ μηνός Ιουλίου και μηνός Αυγούστου 2015

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blogΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει στα δικαιούχα του Β.Ο.Ε.Α. τέκνα, τα οποία έχουν υποβάλει στο Ταμείο τη σχετική αίτηση για τη χορήγησή του:
 

“Όταν δέχεσαι ξένο, υποδέχεσαι άγγελο”

“Όταν δέχεσαι ξένο, υποδέχεσαι άγγελο” (Εβρ. 13,2)!

30 Νοεμβρίου 2015
[Προηγούμενη δημοσίευση:http://bitly.com/1PRJPR5
]
Η Εκκλησία ζει για τον ξένο, υπάρχει για εκείνον και όχι μόνο για τον «δικό μας». Να λοιπόν πως συνδέεται ο ξένος με τον αδελφό μας∙ μας κατατοπίζει ένα απόσπασμα από την προς Εβραίους Επιστολή, όπου διαβάζουμε: «Μην αμελήσετε να προσφέρετε φιλοξενία στους ξένους, γιατί έτσι κάποιοι έχουν υποδεχθεί αγγέλους χωρίς να το γνωρίζουν» (Εβρ. 13, 2). Αυτός είναι ο ξένος για την Εκκλησία. Ένα δημιούργημα του Θεού, πλασμένο από τον Ίδιο κι ενταγμένο στο σωτηριολογικό σχέδιο του Θεού. Και για να θυμηθούμε και κάτι ακόμη πολύ κατατοπιστικό, η Εκκλησία μας οικειώνεται αυτόν τον άλλον, τον «αλήτη» και «ξένο» κατά τον ιερό Χρυσόστομο. Χαρακτηριστικό είναι το Δοξαστικό του Μ. Σαββάτου, αυτό το θαυμάσιο ποιητικό κείμενο, που μιλάει για τον ξένο και δεν λέει απλά «δος τ ξέν», αλλά «δός μοι τοτον τν ξένον».
filoxenia

Ποιος είναι όμως ο ξένος για την Εκκλησία; Γράφει ο πανεπιστημιακός Π. Βασιλειάδης στο βιβλίο του «Ενότητα και Μαρτυρία»:

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα

Ένας υποψήφιος σιδηροδρομικός υπάλληλος δίνει εξετάσεις:
- Τί θα κάνατε, τον ρωτούν, αν βλέπατε δύο τρένα να έρχονται από αντίθετες κατευθύνσεις στην ίδια γραμμή και να ετοιμάζονται να πέσουν το ένα στο άλλο;
- Θα άναβα το κόκκινο προειδοποιητικό φανάρι.
- Κι αν δεν δούλευε;

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 4-12-2015


Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com   " 

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 3-12-2015

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com   " 

Έκλεψαν το όπλο του Παύλου Μελά από τον ανδριάντα του, στο Κορδελιό!

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Έκλεψαν το όπλο του Παύλου Μελά από τον ανδριάντα του, στο Κορδελιό!
http://www.seleo.grEspresseo
    Εξαφανίστηκε το τουφέκι στο άγαλμα του Παύλου Μελά, που κοσμεί το κέντρο της πλατείας Σκρα στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης.
    Χωρίς κανείς να αντιληφθεί πώς, άγνωστοι «κυνηγοί» χαλκού άρπαξαν το μπρούτζινο τουφέκι για να βγάλουν «μεροκάματο» πουλώντας το για ανακύκλωση.

Ξεχασμένος νόμος κάνει δώρο έναν επιπλέον μισθό στους χαμηλόμισθους.

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Ξεχασμένος νόμος κάνει δώρο έναν επιπλέον μισθό στους χαμηλόμισθους.
’Πενία τέχνας κατεργάζεται’’!
Άντε και είναι έτσι, και υπάρχει ο νόμος αυτός.
Ποιος εμποδίζει τα ‘’κοράκια’’ να μειώσουν τον κατώτατο και να βγάλουν ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ τους ΦΤΩΧΟΥΣ ?
Κανενας……!
    Μπορεί ο κατώτατος μισθός στον ιδιωτικό τομέα να μην αυξήθηκε τελικά στα 751 ευρώ όπως υποσχόταν η κυβέρνηση, μία παλαιά διάταξη νόμου όμως που έμεινε όρθια επί 15 χρόνια σε πείσμα των Μνημονίων, έρχεται να δώσει ανάσα ζωής σε εκατοντάδες χιλιάδες βιοπαλαιστές που είδαν τους μισθούς και τις ζωές τους να καταγκρεμίζονται μέσα σε ελάχιστα χρόνια.

Ποιες είναι οι δύο δεσμεύσεις Βίτσα στους στρατιωτικούς- Τι είπε για μισθους και Ενώσεις

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Ποιες είναι οι δύο δεσμεύσεις Βίτσα στους στρατιωτικούς- Τι είπε για μισθους και Ενώσεις
Από δεσμεύσεις, χορτάσαμε !
Και εάν δεν τηρηθούν, τι θα τον κάνουνε ? ΝΤΑ ?????
Το ανησυχητικό είναι Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ, η συγκρότηση σε Σωματεία και Ομοσπονδίες. Χωρίς βέβαια το ‘’μεγάλο όπλο’’ τους, ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ, αφού στις ΕΔ δεν νοούνται ( και καλώς ) απεργίες.
onalert
    Δύο δεσμεύσεις από τον ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα έναντι των στρατιωτικών. Η μία λέει ότι δεν θα υπάρξει καμία άλλη περικοπή στις αποδοχές τους και η δεύτερη ότι επιτέλους ρυθμίζεται η εκκρεμμότητα αναγνώρισης τους δικαιώματός τους να έχουν φωνή και άποψη για τα εργασιακά τους θέματα.
    Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Γιάννη Ταφύλλη, επισκέφθηκε στρατιωτικούς σχηματισμούς που εδρεύουν στην περιοχή της Λάρισας και από εκεί είπε:

Η γηραιότερη γυναίκα της Ευρώπης: Εκλεισε τα 116 και αποκαλύπτει το μυστικό της

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Η γηραιότερη γυναίκα της Ευρώπης: Εκλεισε τα 116 και αποκαλύπτει το μυστικό της
    H Ιταλίδα Έμμα Μοράνο μόλις έκλεισε τα 116 κι είναι η γηραιότερη γυναίκα της Ευρώπης.
    Το μυστικό της; Πήρε διαζύγιο από τον βίαιο σύζυγό της το1938 –σε μια εποχή που τα διαζύγια δεν επιτρέπονταν– κι εδώ και πολλά χρόνια καταναλώνει 3 αυγά κάθε πρωί, γράφουν σήμερα πολλές ιταλικές εφημερίδες.
    Γεννημένη την 29η Νοεμβρίου του 1899, η Μοράνο είναι η δεύτερη γηραιότερη γυναίκα της Υφηλίου, πίσω από την Αμερικανίδα Σουζάνα Μούσατ Τζόουνςπου γεννήθηκε τέσσερις μήνες νωρίτερα, επισημαίνει η ιταλική εφημερίδα La Stampa, που διευκρινίζει επιπλέον ότι πρόκειται για τις δύο γυναίκες που έχουν καταγραφθεί στα παγκόσμια χρονικά να έχουν γεννηθεί τον 19ο αιώνα και παραμένουν εν ζωή.
    Τα γονίδια της οικογένειας της σίγουρα έχουν συμβάλει στη μακροζωία της: η μητέρα της Έμμα απεβίωσε σε ηλικία 91 ετών, μία από τις αδελφές της σε ηλικία 107 ετών, ενώ το DNAτης εστάλη στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ προκειμένου να αναλυθεί.

ΒΙΟΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΗΓΕΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

04/12/2015
Γράφει η Aγνή Βλαβιανού Aρβανίτη 

Κατά την Διάσκεψη για το Κλίμα COP21 που πραγματοποιείται τον Δεκέμβριο του 2015 στο Παρίσι,αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις μιας νέας συμφωνίας για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και των επιπτώσεών της.

Προκειμένου οι ηγέτες να αντιληφθούν την επείγουσα ανάγκη για την λήψη δεσμευτικών αποφάσεων,χρειάζεται να παράγουμε κίνητρα που να εγγυώνται ότι αυτό που θα αποφασισθεί, πραγματικά θα εφαρμοσθεί. 

ΕΚΤ: ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ QE ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2017

ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

04/12/2015
Την επέκταση του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης έως τον Μάρτιο του 2017, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος Μάριο Ντράγκι, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο περαιτέρω αλλαγών.