ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Διάθεση εγκαταστάσεων Παιδικών Εξοχών ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ,για τέλεση Μυστηρίων Γάμων-Βαπτίσεων και άλλων Κοινωνικών Εκδηλώσεων από το ε.ε.και ε.α.προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ...



Από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Αποστράτων της Διεύθυνσης Επικοινωνίας/Α.Ε.Α. μας απεστάλη το υπ΄αριθ΄4820/16/1870843 από 26-09-2016 έγγραφο, που αφορά το αντικείμενο του θέματος. 

Τα Μη Επανδρωμένα Αεροχήματα στην υπηρεσία του Ελληνικού Στρατού -Εντυπωσιακές εικόνες

19
Likes
Facebook19TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Τα Μη Επανδρωμένων Αεροχημάτων (ΜΕΑ) του Στρατού Ξηράς έκλεψαν την παράσταση κατά την ΤΑΜΣ «ΣΑΡΙΣΑ-2016». Tα ΜΕΑ του 1ου Συγκροτήματος...
uav
Τα Μη Επανδρωμένων Αεροχημάτων (ΜΕΑ) του Στρατού Ξηράς έκλεψαν την παράσταση κατά την ΤΑΜΣ «ΣΑΡΙΣΑ-2016».

Στους δρόμους οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης: «Είμαστε εργαζόμενοι,όχι αριθμοί»

11
Likes
Facebook11TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Συγκέντρωση διαμαρτυρία μπροστά από το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν   την 28 Σεπτεμβρίου 2016, 9:05 πμ  μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Θεσσαλονίκης...
ast708_10

Όπως αναφέρει το thestival.gr, οι αστυνομικοί έχουν τοποθετήσει μαύρες σημαίες και πανό στα κάγκελα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Οι ειδικοί εξηγούν: Τί θα παθαίναμε αν δεν υπήρχαν τα βατράχια (φωτό)

7
Likes
Facebook7TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Ο βάτραχος υπάρχει εδώ και τουλάχιστον 250 εκατ. χρόνια, αν και στα τελευταία 35 (χρόνια, όχι εκατομμύρια) γνωρίζει έναν πρωτόγνωρο...
ffrooooggssgsesggs000
Ο βάτραχος υπάρχει εδώ και τουλάχιστον 250 εκατ. χρόνια, αν και στα τελευταία 35 (χρόνια, όχι εκατομμύρια) γνωρίζει έναν πρωτόγνωρο ρυθμό αποδεκατισμού.

ΔΕΗ: Παράταση της διορίας για τη ρύθμιση των οφειλών



Την παράταση της προθεσμίας διακανονισμού των οφειλών των καταναλωτών της, ανακοίνωσε η ΔΕΗ το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Εταιρείας, το ενδιαφέρον των πολιτών είναι μεγάλο.
Η ανακοίνωση της ΔΕΗ έχει ως εξής:

Αστυνομική διαταγή έτους 1907

blogger :  " ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ "  ( Η αναφερόμενη διαταγή μίας άλλης εποχής για όλους Αστυνομικούς και Πολίτες με τον ανάλογο σεβασμό ). Σήμερα το γελούν εκείνη την εποχή  σεβόντουσαν τις Διαταγές. 

Αστυνομική διαταγή έτους 1907


Θα πέσετε κάτω από τα γέλια!
policeonline.gr
    Το παρακάτω κείμενο είναι ένα ντοκουμέντο. Πρόκειται για την αστυνομική διαταγή που εξέδωσε ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Ματαράγκας Καρδίτσας, στις 8 Δεκεμβρίου 1907, και είναι αποκαλυπτική για τα ήθη της επαρχίας εκείνης της εποχής.
    «Προς απάσας τας αρχάς που διοικούν το χωρίον Ματαράγκα Καρδίτσης:

ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ

28/09/2016
Αύξηση παρουσίασαν τον Αύγουστο οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες, παραμένοντας ωστόσο, στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων 13 ετών, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζα της Ελλάδας.