ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Παγιδευμένη στη Χομς

ΠΗΓΗ : "      

Εφημερίδα των Συντακτών    "      
 Η Ζέινατ Αχρας με τον αδελφό της Αϊμάν. Associated Press / Dusan Vranic

Η Ζέινατ Αχρας με τον αδελφό της Αϊμάν.
Associated Press / Dusan Vranic
«Επί 700 ημέρες ο κόσμος της Ζέινατ Αχρας ήταν το σαλόνι της και η κουζίνα της. Επέζησε τρώγοντας χορταρικά και διαβάζοντας βιβλία… Η 65χρονη φαρμακοποιός ακόμα φέρει τα σημάδια του αποκλεισμού της στο σπίτι της σχεδόν επί δύο χρόνια, παγιδευμένη από τις μάχες των ανταρτών κατά των κυβερνητικών στρατευμάτων που πολιορκούσαν τις ιστορικές συνοικίες της πόλης Χομς στην κεντρική Συρία. Ακόμα και σήμερα το βάρος της είναι μόλις 37 κιλά…»

Αντίλογος για το: ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΦΕΡΕΙ CHIP ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: June 12, 2014 at 10:20 am, Last Updated: 
microchip1Αγαπητό Πενταπόσταγμα.
Με έκπληξη διάβασα το άρθρο των ανταποκριτών σου από Βρυξέλλες, Πορφύρη Δ. και Σταφυλά Π. “ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΦΕΡΕΙ CHIP.ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ

Το πιο μεγάλο πείραμα στην ιστορία της ανθρωπότητας!

to-pio-megalo-peiramaΠάνω από 4.000.000.000 χρήστες κινητών τηλεφώνων σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν σαν “πειραματόζωα” στο πιο μεγάλο πείραμα της ιστορίας της ανθρωπότητας: Τη συχνότατη έκθεση σε μη ιονίζουσα ακτινοβολία.
Μια διεθνής επιστημονική επιτροπή, με ντοκουμέντο 600 σελίδων βασισμένο σε 2.000 επιστημονικές μελέτες, αποδεικνύει τις βλαβερές συνέπειες της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στον άνθρωπο (αλλοιώνει τα…εγκεφαλικά κύτταρα), ακόμα και σε χαμηλά επίπεδα εκπομπής. Τεράστιος ο κίνδυνος για τα παιδια…

ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΩΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΛΗΓΕΣ…

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma     " 

Posted: June 12, 2014 at 8:31 am, Last Updated: 
akanthinos-stefanos«Ήρθε μια γιαγιά», έλεγε ο Γέροντας (μακαριστός π. Ιάκωβος Τσαλίκης), «και μου είπε ότι πήγε ν΄ ανάψει τα καντήλια σ΄ ένα από τα ξωκκλήσια του χωριού της ανήμερα Μεγάλη Παρασκευή.
Από γυναικεία περιέργεια έβαλε το κεφάλι της από το πορτάκι και κοίταξε μέσα στο Ιερό. Βλέπει τότε πάνω στην Αγία Τράπεζα, να κάθεται ένα παλικάρι ως τριάντα χρονών που είχε πληγές στις παλάμες του και στα πόδια του και μια πληγή στο πλευρό του, και από τις πληγές έτρεχαν αίματα. Κατάπληκτη η γιαγιά του λέει :

Ποιοι δικαιούνται 400 ευρώ το μήνα από το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα

ΠΗΓΗ :  "   pentapostagma   " 

Posted: June 12, 2014 at 7:13 am, Last Updated: 
LEFTA1_527_355Σύμφωνα με τον υφυπουργό Εργασίας Βασ.Κεγκέρογλου μετά την υπογραφή της ΚΥΑ το πρόγραμμα θα ξεκινήσει απ’ τον Σεπτέμβριο σε πιλοτικό επίπεδο και από το 2015 θα επεκταθεί σε εθνικό επίπεδο
Πρόκειται για ένα μόνιμο μηχανισμό για την αντιμετώπιση της φτώχειας και τη διασφάλιση ενός εγγυημένου επιπέδου διαβίωσης.

Φτιάξε το δικό σου οικολογικό καθαριστικό

ΠΗΓΗ : " pentapostagma     " 

Posted: June 11, 2014 at 10:00 pm, Last Updated: 
φτιάξε-το-δικό-σου-οικολογικό-καθαριστικόΚαθαριστικό γενικής χρήσης:
Σε 4 λίτρα ζεστό νερό, ανακάτεψε 50 ml αμμωνία, 50 ml ξύδι και 115 ml μαγειρική σόδα (ένα κουταλάκι του γλυκού αντιστοιχεί σε 5 ml και ένα νεροπότηρο σε 200 ml). Μπορείς επίσης να προσθέσεις λίγες σταγόνες από το αγαπημένο σου άρωμα για να καλύψει τις άλλες μυρωδιές και να αρωματίσει το χώρο.

Η Σπίθα του «Γενικού Πολέμου» στον Κήπο της Εδέμ.

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma  " 

Posted: 
Lucas Cranach the Elder Paradise
Πανικός στο χώρο της  Ενέργειας, πανικός στην Μ. Ανατολή , πανικός στις ζωές  χιλιάδων συνανθρώπων μας  μέσα στην γεωγραφική έκταση  που προσδιορίζεται στον βιβλικό  χώρο του ¨Κήπου της Εδέμ¨ και οριοθετείται στο πρώτο βιβλίο της Γένεσης στην περιοχή της Μεσοποταμίας ανάμεσα στους ποταμούς Τίγρη και Ευφράτη.

Σκύλιασαν οι Τούρκοι με τον νεαρό Κούρδο που κατέβασε την Τουρκική Σημαία απο την Αεροπορική Βάση!

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: June 11, 2014 at 12:00 pm, Last Updated: 
νεαρός-κούρδος-κατεβάζει-την-τουρκική-σημαία Τουρκικές αρχές καταδικάζουν το κατέβασμα της τουρκικής σημαίας  μέσα από μια αεροπορική βάση στη νοτιοανατολική επαρχία του Ντιγιαρμπακίρ. Ακόμα κι αν αυτός είναι ένα παιδί, ο εισβολέας «θα πληρώσει το τίμημα», δήλωσε ο Ερντογάν .
Οι διαδηλώσεις συνεχίστηκαν και στο Ντιγιαρμπακίρ. Ενώ Ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα πρόσωπα, υπερπηδώντας την πίσω πόρτα στην 2η αεροπορική βάση, μπήκαν μέσα στο στρατόπεδο και κατέβασαν την τουρκική σημαία.

Η Σπίθα του «Γενικού Πολέμου» στον Κήπο της Εδέμ.

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: 
Lucas Cranach the Elder Paradise
Πανικός στο χώρο της  Ενέργειας, πανικός στην Μ. Ανατολή , πανικός στις ζωές  χιλιάδων συνανθρώπων μας  μέσα στην γεωγραφική έκταση  που προσδιορίζεται στον βιβλικό  χώρο του ¨Κήπου της Εδέμ¨ και οριοθετείται στο πρώτο βιβλίο της Γένεσης στην περιοχή της Μεσοποταμίας ανάμεσα στους ποταμούς Τίγρη και Ευφράτη.

O Πρόεδρος Σίσι επισκέφθηκε στο νοσοκομείο μια σεξουαλικά κακοποιημένη γυναίκα

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: 
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ
Η επίσκεψη του Προέδρου της Αιγύπτου στο νοσοκομείο όπου νοσηλεέται με εγκαύματα  το θύμα της σεξουαλικής κακοποίησης
Η επίσκεψη του Προέδρου της Αιγύπτου στο νοσοκομείο όπου νοσηλεέται με εγκαύματα το θύμα της σεξουαλικής κακοποίησης
Ο νεοεκλεγείς  Πρόεδρος της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ-Σίσι απολογήθηκε αυτοπροσώπως σήμερα Τετάρτη σε μια γυναίκα που είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από μια ομάδα ανδρών που άδραξε την ευκαιρία να δράσει μέσα στο κατάμεστο πλήθος κατά τη διάρκεια των εορτασμών για τα  αποτέλεσματα  των προεδρικών εκλογών, αυτό το Σαββατοκύριακο .
Η κρατική τηλεόραση έδειξε τον εμφανώς συγκινημένο Πρόεδρο να επισκέπτεται τη γυναίκα σε ένα νοσοκομείο του Καΐρου.
“Ήρθα σε σας και απευθυνόμενος ταυτόχρονα και σε κάθε Αιγύπτια γυναίκα θέλω να  πω ότι λυπάμαι και ότι ζητώ συγγνώμη “

Αυτές είναι οι 43 τροφές που εξασφαλίζουν υγεία και μακροημέρευση [λίστα]

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma     " 

Posted: June 11, 2014 at 5:00 pm, Last Updated: 
αυτές-είναι-οι-43-τροφές-που-εξασφαλίζουν-υγεία-και-μακροημέρευσηΤο τι τρώμε καθορίζει εν πολλοίς το πόσο υγιείς είμαστε, αλλά και το πόσο θα είμαστε στο μέλλον. Γενικώς, το τι τρώμε μας καθορίζει αρκετά. Με αυτό το σκεπτικό οι επιστήμονες αναζητούν εκείνες τις τροφές που εγγυώνται μακροημέρευση και υγεία.

Δημοσκόπηση – βόμβα στην Ρωσία, επιταχύνει τις εξελίξεις…

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: June 11, 2014 at 2:00 pm, Last Updated: 
δημοσκόπηση-βόμβα-στη-Ρωσία-επιταχύνει-τις-εξελίξειςΜε ισχυρότατη πλειοψηφία οι Ρώσοι πολίτες επιθυμούν την άμεση αναγνωριση της αυτόνομης δημοκρατίας του Ντόνετσκ. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Ρωσικός λαός δεν φοβάται το ενδεχόμενο πολεμικής σύρραξης που θα επιφέρει μία τέτοια απόφαση από την Ρωσία, αφού με ποσοστό…που ξεπερνά το 72% θέλουν να δουν τον δικέφαλο να ανεμίζει στην Αν. Ουκρανία.

MOΣΟΥΛΗ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: 
ΜΑΡΤΥΡΙΑ: « IΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ….ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΤΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ »
ΚΞΚ
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Περισσότεροι από 500 000 πολίτες εγκατέλειψαν τη Μοσούλη και την γύρω περιοχή λόγω της εισβολής της ισλαμιστικής σουνιτικής ISIS αναφέρει η Διεθνής Οργάνωση για τους Μετανάστες (OIM) (ouest France).H κατάληψη της πόλης της Μοσούλης της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης του Ιράκ σε πληθυσμό με 1,8 εκατομύρια κατοίκους από τους ισλαμιστές που δρουν και στη Συρία την περιβόητη ΙSIS ( Iσλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Ανατολής ) εξώθησε σε εκπατρισμό τουλάχιστον 150 000 κατοίκους της πόλης (BBC).Σ ΄αυτούς τους πρόσφυγες συμπεριλαμβάνονται και 1000 χριστιανικές οικογένειες.Κάποιες από αυτές αναζήτησαν καταφύγιο στην χριστιανική πόλη Qaraqosh (με  40 000 κατοίκους ) αλλά και σ΄αυτήν επιχειρεί η ISIS. 200 οικογένειες χριστιανών κατέφυγαν στη συρορθόδοξη μονή του Mar Mattai (Αγίου Ματθαίου) και 50 άλλες στη μονή  Notre-Dame-des-Semences d’Alqosh (à 45 χλμ από τη  Μοσσούλη).

Μπορεῖς! Θέλησε μόνο…. Θέληση.Μπορεῖς.Αρκεί να το θέλεις.Κ.Γ.Παπαδημητρακόπουλος


Θέληση εναι  σφοδρ πιθυμία γι κάτι.  κανότητα το νθρώπου ν παίρνει κα ν κτελε ποφάσεις, ν πραγματοποιε σκοπούς, ν μεταβάλλει τν αυτό του κα τ περιβάλλον. Εναι τ νερο τς ψυχς. Τ μυστικ κάθε πιτυχίας, κόμη κα τς πι μεγάλης. Τ λατήριο στ ρολόϊ τς ζως.  μοχλς τς κτόξευσης στψη.  δύναμη πο βρίσκεται πίσω πʼ τν νθρώπινη δράση. Θέληση εναι τ μεγαλεο το νθρώπου!  Στοιχεα τς σχυρς θέλησης

ΑΝΕΥ ΤΙΤΛΟΥ . ΚREMLIN

Άϊντε και επί Τσάρου έτσι ήταν και επί κομμουνισμού το ίδιο,με την διαφορά
ότι τότε,επί κομμουνισμού (ή καλύτερα,επί κομμουνιστικών  πειραμάτων) ο ΛΑΌΣ
βυθίστηκε στην φτώχεις  και ....λοιπά
Περιοχή συνημμένων

smountzouris@gmail.com

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 12-6-2014

Apoyevmatini - Απογευματινή
Daily Newspaper (Istanbul / Turkey)
Tel: +90 212 2932035
Fax: +90 212 2255974

Περιοχή συνημμένων

smountzouris@gmail.com

Για το τζαμί του Βοτανικού


Inline
                                                          images 1
Σαράντος Ι. Καργάκος,
Ιστορικός - Συγγραφέας

Μου ζητήθηκε προ καιρού να έχω συμμετοχή σε μια συζήτηση για το υπό ανέγερση τζαμί σε μια πρωινή εκπομπή της Δημόσιας Τηλεοράσεως. (Αλήθεια, κανείς αρμόδιος δεν σκέφθηκε τί σημαίνει ο όρος δημόσιος, όταν εκφέρεται κατά θηλυκού γένους;). Αρνήθηκα, προφασιζόμενος βαρηκοΐα.  Η κυρία, όμως, ήταν επίμων και μου πρότεινε να σταλεί συνεργείο στο σπίτι μου, όπου θα κάνω μια δήλωση με τις απόψεις μου και δεν θα υπάρξει πρόβλημα εμπλοκής σε διάλογο.

Ο Γόρτυνος για Οικουμενικό Πατριάρχη και Παλαιοημερολογίτες

  Γιά καλή μαθητεία σέ σα σς επα παραπάνω σς συνιστ νά διαβάσετε να ραο βιβλίο το μακαριστο γίου Γέροντος πατρός πιφανίου Θεοδωροπούλου
ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ («Οκουμενισμός» καί «Ζηλωτισμός»).
Εναι καί τοπικά δικός μας  θεολόγος ατός πατέρας, γιατί κατάγεται πό δ κοντά μας, πό τήν Καλαμάτα.
Μέ πολλές εχές,
†  Μητροπολίτης Γόρτυνος καί Μεγαλοπόλεως ερεμίας

Νά τό χουμε χαρά καί νά δοξάζουμε τόν Θεό γιατί εμαστε ρθόδοξοι χριστιανοί. Τήν ρθόδοξη πίστη μας νά τήν διαφυλάξουμε κριβς πως μς τήν παρέδωσαν ο γιοι Πατέρες μας, χωρίς νά τήν λλοιώσουμε οτε στό παραμικρό.
κόμη κι ν μς διώξουν καί ν μς φυλακίσουν καί μς θανατώσουν κόμη, νά μολογομε τήν ρθόδοξη πίστη μας τσι κριβς πως ατή διατυπώθηκε στίς γιες καί Οκουμενικές Συνόδους πό τούς θεοφόρους Πατέρες.

ΝΗΣΟΣ ΚΩ : Παραλία στην άγρια μορφή της λόγω αέρα



Ημέρα που πολύ αέρα όπου τα κύματα κάνουν την θάλασσα να βγαίνει στην στεριά.

΄Ηταν η ευκαιρία ώστε να τραβήξω video και φωτογραφίες από αυτό το ωραίο νησί.

Με αυτήν την ανάρτηση τελειώνω ότι είχα για το νησί αυτό.

Οι άλλες αναρτήσεις είναι στην ετικέτα "  ΤΑΞΙΔΙ ΚΩ " για όποιον ενδιαφέρεται να έχει μία άποψη από έναν ερασιτέχνη.

Στην συνέχεια διάφορες φωτογραφίες που κάποιες ίσως υπάρχουν και στις άλλες αναρτήσεις λόγω του ότι να μην ήταν οι αναρτήσεις αυτές μόνο με video.

ΝΗΣΟΣ ΚΩ ΠΑΡΑΛΙΑ



Φωτογραφία από ένα σημείο της παραλίας

ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Κ.Λ.Π. - ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - ΤΑGS,




  • Ο δολοφόνος σπουργίτης
    Οδηγούσε ένας τύπος όταν άκουσε κάτι να χτυπάει στο μπροστινό τζάμι του αυτοκινήτου του. Σταματά ανήσυχος, κατεβα...

ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Κ.Λ.Π. - ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - ΤΑGS,



  • Το Μπουφάν
    Φορούσα το καλό δερμάτινο μπουφάν μου και εκεί που περπατούσα αμέριμνος με βλέπει μια οικολόγος και με λέει: "Μια...

ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Κ.Λ.Π. - ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - ΤΑGS,



  • Ο Θεός σε βλέπει!
    Ένας διαρρήκτης μπουκάρει τις μικρές ώρες σε μια βίλα κάπου στην Εκάλη. Μόλις είχε αρχίσει να κάνει τα πρώτα ...

ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Κ.Λ.Π. - ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - ΤΑGS,



  • After the honeymoon
    A young couple got married and left on their honeymoon. When they got back, the bride immediately called...

ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Κ.Λ.Π. - ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - ΤΑGS



ΠΗΓΗ : "   http://asteiakia.gr    "

ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Κ.Λ.Π. - ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - ΤΑGS



  • Ο τυφλός και η ξανθιά
    Ήταν ένας τυφλός και μπήκε κατά λάθος σε ένα bar για γυναίκες. Κάθεται και νομίζοντας ότι μιλάει στο barman λ...

ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Κ.Λ.Π. - ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - ΤΑGS


Τι ζήτησε ο πεθερός του Κορκολή από τον γαμπρό του στους αρραβώνες;

Να την προσέχει, να την αγαπάει και να της αλέθει καλά τη φρουτόκρεμα.

ΣΤΟ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟ!

Μια πριγκιπισα ενω περπατουσε στον δρομο βλεπει εναν βατραχο και εκεινος της λεει:
- Αν με φιλησεις θα πραγματοποιησω 3 επιθημιες σου,αλλα να θυμασαι πως οτι ζητας εσυ ο αντρας σου θα το παιρνει 10 φορες περισσοτερο,ενταξει;

Η πατάτα του Μπόμπου

Μια μέρα η δασκάλα ζήτησε από τα παιδιά να φέρουν από ένα φρούτο ή ένα λαχανικό για να μάθουν να τα αναγνωρίζουν .
- Τι έφερες , Μαρία ;
- Εγώ έχω φέρει ένα πράγμα που είναι στρογγυλό , πορτοκαλί , νόστιμο και πολύ ζουμερό . 
- Για πείτε μου παιδιά , τι έφερε η Μαρία ;

ΑΡΧΙΣΕ Η ΩΟΤΟΚΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΧΕΛΩΝΑΣ CARETTA CARETTA ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

ΣΤΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΒΙΟΤΟΠΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΖΩΟΥ

12/06/2014
Μετά τον εντοπισμό των πρώτων φωλιών στον κόλπο Ζακύνθου και Κυπαρισσίας, ξεκίνησε επισήμως και η ωοτοκία θαλάσσιας χελώνας Caretta caretta στην Κρήτη, που αποτελεί τον τρίτο σημαντικότερο βιότοπο αναπαραγωγής του ζώου στην Ελλάδα. 

«Με αγάπη» τα εγκαίνια των δομών άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

12/06/2014
Εκατοντάδες συμμετεχόντων παρευρέθησαν πριν από λίγες ημέρες στα εγκαίνια της 4ης κατά σειρά Μόνιμης Κοινωνικής Δομής Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας «ΚΥΚΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ_ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ»  που έχει δημιουργήσει ο Όμιλος για την UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με τον δήμο Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ: ΔΑΝΕΙΑ 200 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΕ ΜμΕ

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ

12/06/2014
Τη χορήγηση 200 εκατ. ευρώ σε δάνεια προς όφελος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ), με στόχο την ενίσχυση της ανάπτυξης και της απασχόλησης στην Ελλάδα.

Αναστολή βουλευτικών προνομίων μετά από αμετάκλητη παραπομπή

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

12/06/2014
Την άμεση αναστολή των προνομίων σε εν ενεργεία βουλευτές οι οποίοι παραπέμπονται αμετάκλητα σε δίκη για κακούργημα ή για ορισμένα πλημμελήματα προβλέπει διάταξη νομοσχεδίου το οποίο κατέθεσε στη Βουλή το υπουργείο Δικαιοσύνης.
Ακόμη, προβλέπεται οριστική στέρηση των προνομίων σε περίπτωση καταδίκης.

Διακοπές... για τις εκτιμήσεις βιωσιμότητας του χρέους

Σόιμπλε: Η Ελλάδα έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις

12/06/2014
Μετά τους καλοκαιρινούς μήνες τοποθέτησε ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντέισελμπλουμ την έναρξη νέων εκτιμήσεων για το αν η Ελλάδα θα χρειασθεί ένα τρίτο πακέτο στήριξης ή μια νέα διαγραφή του χρέους της.