ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Η Πυροσβεστική τίμησε την Γαλανόλευκη! «Επέμβαση» σε σχολείο των Χανίων για την σημαία.Η Πυροσβεστική τίμησε την Γαλανόλευκη! «Επέμβαση» σε σχολείο των Χανίων για την σημαία.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr
«Μια Μουντή και Μελαγχολική ημέρα που όμως μας γέμισε ΕΛΠΙΔΑ, ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ και ΧΑΡΑ!!»...
    Αυτό ανέφερε εκτός των άλλων η διευθύντρια του 11ου Δημοτικού Σχολείου Χανιών, σε ανάρτηση που έκανε η ίδια στο διαδίκτυο μετά από ένα ευχάριστο δρώμενο που έγινε στο σχολικό χώρο.
    Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ίδια, η σημαία που αρμένιζε στον αύλειο χώρο του σχολείου «τεμαχίστηκε» λόγω της κακοκαιρίας και τυλίχθηκε στο σταυρό του ιστού, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατό να υποσταλεί.

ΤΟ Ε.Β.Ε.Π. ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

GDPR

21/02/2018
Ο νέος Eυρωπαϊκός Kανονισμός για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, το αντικείμενο του γενικού κανονισμού, το κόστος μη συμμόρφωσης, ποιους αφορά, ποιες υποχρεώσεις ανακύπτουν, καθώς επίσης και τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν, είναι τα βασικά θέματα, τα οποία πρόκειται να συζητηθούν στην ανοικτή  Εσπερίδα, που διοργανώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των επιχειρήσεων – μελών, του την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018, στις 17:30, στο Μέγαρο του Ε.Β.Ε.Π.