ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Αυτά είναι τα μέτρα που περιλαμβάνει το νέο Μνημόνιο

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Αυτά είναι τα μέτρα που περιλαμβάνει το νέο Μνημόνιο
    Μέσα στις 60 σελίδες του δεύτερου άρθρου της συμφωνίας που θα πάει στη Βουλή για ψήφιση θα βρίσκονται και τα προαπαιτούμενα μέτρα που θα περιλαμβάνονται στο νέοΜνημόνιο.
    Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή» που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το προσχέδιο του Μνημονίου πρόκειται για ένα βαρύ πακέτο με προαπαιτούμενα που περιλαμβάνει το σχέδιο του νέου μνημονίου σε 27 σελίδες και καλείται να ψηφίσει η κυβέρνηση άμεσα.

Απόλυτο χάος στην Κω - Συγκρούσεις αστυνομικών με μετανάστες

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Απόλυτο χάος στην Κω - Συγκρούσεις αστυνομικών με μετανάστες
http://www.iefimerida.gr
    Πραγματικό χάος επικρατεί στην Κω. Περίπου 1500 λαθρομετανάστες αρνήθηκαν να μπουν στο ποδοσφαιρικό γήπεδοτου νησιού και ξέσπασαν συγκρούσεις με τις δυνάμεις της αστυνομίας.

Eλληνικό νησί "στα χέρια" των λαθρομεταναστών!

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Eλληνικό νησί "στα χέρια" των λαθρομεταναστών!
voicenews
    Κοντεύει να βουλιάξει το πανέμορφο και ιστορικό νησί τηςΣάμου, απο τη ποσότητα των λαθρομεταναστών που καταφθάνουν μαζικά και σύμφωνα με τις πληροφορίες έφτασε το 150% των κατοίκων , δηλαδή του ξεπέρασαν πληθυσμιακά!
    Σήμερα το πρωί, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διέσωσαν 41 λαθρομετανάστες και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο λιμένα Αγαθονησίου, όπου και συνελήφθησαν διότι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΤ

12/08/2015
Τη διαδικασία υποβολής και έγκρισης αιτημάτων μεταφοράς κεφαλαίων στο εξωτερικό από νομικά πρόσωπα/επιτηδευματίες, στο πλαίσιο των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων, σύμφωνα με το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο που υποχρεούνται να εφαρμόζουν οι τράπεζες, ανακοίνωσε η Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ).
Η διαδικασία ισχύει από τη Δευτέρα 10 Αυγούστου.
Α. Διαδικασία υποβολής αιτημάτων
Όλα τα αιτήματα των νομικών προσώπων/επιτηδευματιών, πελατών των πιστωτικών ιδρυμάτων υποβάλλονται, ανεξαρτήτως ύψους ποσού, στην τράπεζα συνεργασίας τους.
Για μεταφορές κεφαλαίων στο εξωτερικό έως 5.000 ευρώ ανά πελάτη, απαιτείται:
- Η προσκόμιση των σχετικών παραστατικών (π.χ. τιμολόγια, προτιμολόγια, φορτωτικές, κλπ).
- Η συμπλήρωση και υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης του πελάτη, με την οποία να δηλώνει ότι δεν έχει προσκομίσει προς έγκριση σε άλλη τράπεζα που λειτουργεί στην Ελλάδα τα ίδια παραστατικά μεταφοράς κεφαλαίων στο εξωτερικό.

Μέσα σε έξι μέρες 6.000 έλεγχοι από το ΣΔΟΕ

Σε 605 επιχειρήσεις εντοπίστηκαν 3.119 παραβάσεις


ΕΛΛΑΔΑ
14:55
12/08/2015
ΣΔΟΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
2

Περισσότεροι από 6.000 επιτόπιοι έλεγχοι έγιναν από τις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών (γενική γραμματεία δημοσίων εσόδων και ΣΔΟΕ) από τις 3 μέχρι τις 9 Αυγούστου 2015. Στο διάστημα αυτό 1.813 ελεγκτές έλεγξαν 5.968 επιχειρήσεις με το ποσοστό παραβατικότητας να φθάνει το 20,01%.

..ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Θέλανε οι ξανθιές να αποδείξουνε ότι δεν είναι χαζές, οπότε μαζευτήκανε στο ΣΕΦ (όσες χωρούσανε) και βρήκανε και κάποιους επιστήμονες για κριτές.
Παίρνουν οι κριτές μια τυχαία ξανθιά από το κοινό και άρχισαν τις ερωτήσεις.
-Πείτε μας, δεσποινίς πόσο κάνει οχτώ και επτά;
-Δώδεκα, απαντά μετά από λίγη σκέψη.

ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ-ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΙ

- Γιατί οι παντρεμένοι είναι χοντροί και οι ανύπαντροι λεπτοί;

Το αφεντικό

Τρεις τύποι δουλεύουν όλοι μαζί σε ένα εργοστάσιο. Κάθε μέρα, διαπιστώνουν ότι το αφεντικό τους φεύγει νωρίς από το εργοστάσιο, αφήνοντάς τους μόνους να συνεχίσουν την δουλειά. 

Ανακοίνωση Γ.Λ.Κ.για τις Πληρωμές Συντάξεων Δημοσίου...



Από τη σύνταξη μηνός Σεπτεμβρίου 2015, το ποσοστό εισφοράς για Υγειονομική Περίθαλψη που παρακρατείται από τη σύνταξή σας, αυξάνεται σε 6%, σε εφαρμογή της παραγράφου 31 του άρθρου 1 του ν.4334/2015, που ισχύει από 01-07-2015. Το ποσοστό της εισφοράς είναι ανεξάρτητο των======>> προστατευόμενων μελών και παραμένει αμετάβλητο στις περιπτώσεις διαγραφής λόγω ενηλικιώσεως, θανάτου κ.τ.λ. των προστατευόμενων μελών.