ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Πρόγραμμα προσκυνηματικής εκδρομής 2014 στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών/Τ.Δ.ΑργολίδαςΗ Διεθνής ΄Ενωση Αστυνομικών ( Ι.Ρ.Α.) Τοπική Διοίκηση Αργολίδας, όπως κάθε χρονιά προγραμματίζει την προσκυνηματική εκδρομή στο ΄Αγιο ΄Ορος έτσι και αυτή την χρονιά  ανακοινώνει το παρακάτω πρόγραμμα όπου  μετά από προσωπική επικοινωνία και παρέμβαση του Προέδρου "Ι.Ρ.Α. " κ. Χρήστου Σχοινοχωρίτη Αστυν. Υποδ/ντή ε.α. πέτυχε για πρώτη φορά το γκρουπ από 20 άτομα να γίνει 25 κάτι που δημιουργεί περισσότερες συμμετοχές.


ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Καινούρια γούνα αλλά πολυφορεμένη... , You, Κοτούλες και παπάκιαΣτο γραφείο, Ο τέλεια ενημερωμένος γιος..., Ο γάιδαρος  • Στο γραφείο
    Μπαίνει ένας στο χώρο εργασίας ενός φίλου του και τον βλέπει να δουλεύει ... Πηγαίνει προς το μέρος του , όταν...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΑΜ;


Ένας τύπος πέθανε και ήταν πολύ στεναχωρημένος γιατί πέθανε ξαφνικά και άφησε πολλά πράγματα στη μέση. Παρακάλαγε λοιπόν τον Αγ.Πέτρο:
- Σε παρακαλώ! Δώσε μου μια δεύτερη ευκαιρία! Κι εγώ για αντάλλαγμα ότι θες!
Το σκέφτηκε, το σκέφτηκε ο Αγ.Πέτρος και στο τέλος του λέει:
- Θα σου δώσω μια δεύτερη ευκαιρία αν μπορέσεις και περάσεις μια δοκιμασία που θα σου βάλω!
- Ό,τι θες, Αγ.Πέτρο, φώναξε ενθουσιασμένος αυτός.

O ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ


Κάποιος τύπος έχει πάει διακοπές μόνος του και αφού αφήνει στο δωμάτιο τα πράγματα του, κατεβαίνει στην πισίνα να γνωρίσει κόσμο. Βλέπει στις ξαπλώστρες ένα τύπο και αφού κάθετε δίπλα του και συστήνετε τον ρωτάει:

ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΛΥΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΞΥΠΝΟΙ ;;; . Ο λαγός και ο λύκος, Η κότα, Η έμπειρη νύφη...

ΤΟ ΜΥΑΛΟ

Ένα μεσημέρι ο Γιαννάκης ήταν με τη μητέρα του στο σπίτι και έτρεχε ώσπου έπεσε και χτύπησε.
- Τι έπαθες παιδί μου; ρωτάει η μαμά του από το άλλο δωμάτιο.
- Χτύπησα το κεφάλι μου.
- Καλά παιδί μου που έχεις το μυαλό σου;
- Αυτή τη στιγμή στο πάτωμα...

ο μητσος στην Αθηνα


Ο Mήτσος αφού είχε περάσει 2 μήνες στην Aθήνα γυρίζει πίσω στο χωριό του. Στο δρόμο τον συναντάει ένας φίλος του και όλο περιέργεια τρέχει να τον ρωτήσει πως τα πέρασε στην Aθήνα.- Δε μ λες μητσιου μ πως τα πέρασες σν Aθήνα;- Τι να συ πω γιώργου μ να ηκει που πηρπατουσα μη σταματάει μια κι μι λέει πιρμαναντ;

Αλλαγές στο εφάπαξ Αστυνομικών!Δημοσιεύτηκε στο Φ.Ε.Κ.τ.B' υπ' αριθ΄625/2014 η απόφαση για τον καθορισμό του ύψους και του τρόπου υπολογισμού του εφάπαξ βοηθήματος των Αστυνομικών, προερχόμενων από την τ. Χωροφυλακή και την τ. Αστυνομία Πόλεων. Δείτε το σχετικό ΦΕΚ,κάνοντας κλικ εδώ:
Η απόφαση βασίστηκε σε αναλογιστικές μελέτες του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. και τα βασικά σημεία είναι τα εξής: