ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Διαδίκτυο.Πώς να μιλήσω στο παιδί μου για το διαδίκτυο.Η Ελλην.Αστυνομία.

Πώς να μιλήσω στο παιδί μου για το διαδίκτυο; (Υπουργείο Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη - Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας)
alopsis

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Το internet φαίνεται πλέον να κατέχει σημαντική θέση στη ζωή μας, συμβάλλοντας στην εξέλιξή της. Ψυχαγωγία, ενημέρωση, διασκέδαση και επικοινωνία αποτελούν μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα που μας προσφέρει. Πρόσφατη έρευνα* επιβεβαιώνει την αναγκαιότητα της εκμάθησης της ασφαλούς χρήσης του και στη σχολική κοινότητα, όπου το 80% των εκπαιδευτικών τάσσονται υπέρ της εισαγωγής μιας νέας διδακτικής ενότητας για την «Παιδεία στα Μέσα» στην ατζέντα των μαθημάτων.
Παράλληλα, δεν θα πρέπει να μένουμε αμέτοχοι και θεατές σε όλα αυτά που αποτελούν την αρνητική πλευρά του internet. Η αλόγιστη και κακόβουλη χρήση του οδηγεί σε προβλήματα που αφορούν στα προσωπικά δεδομένα, το «phishing», τα κοινωνικά δίκτυα, την ψηφιακή παρενόχληση και τον εθισμό.
Ωστόσο το να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τα παιδιά μας μακριά από τον υπολογιστή και το internet δεν θα αποτελούσε τη λύση για την προστασία τους. Θα ήταν εντελώς ανώφελο για την εποχή μας και μόνο αρνητικά αποτελέσματα θα μπορούσε να επιφέρει, διαταράσσοντας την οικογενειακή ισορροπία.
(* Έρευνα για την «Παιδεία στα Μέσα» στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, η οποία πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά μέσω των εγγεγραμμένων χρηστών του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου, του εκπαιδευτικού κλειστού δικτύου του υπουργείου Παιδείας, ενώ τα στοιχεία επεξεργάστηκε το Ινστιτούτο Οπτικοακουστικών Μέσων)

ΤΕΘΛΙΜΜΕΝΗ ΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΖΩΗΣ



Ὁσίου Θεοφάνους τοῦ  Ἐγκλείστου


Ἀπό τά πρῶτα βήματα τῆς χριστιανικῆς του ζωῆς ὁ ἄνθρωπος συναντάει πολλές δυσκολίες. Καί ὅσο προχωράει, τόσο μεγαλώνουν οἱ δυσκολίες. Τό εἶπε, ἄλλωστε, ὁ Κύριος: «Στενή ἡ πύλη καί τεθλιμμένη ἡ ὁδός ἡ ἀπάγουσα εἰς τήν ζωήν» (Ματθ. 7, 14). Ὅποιος, λοιπόν, ἀποφασίζει νά τραβήξει αὐτόν τό δρόμο καί νά περάσει αὐτή τήν πύλη, πρέπει νά ὁπλιστεῖ μέ μεγάλη ἀνδρεία, γιά ν’ ἀντιμετωπίσει νικηφόρα κάθε λογῆς ἐπιθέσεις, ἀντιδράσεις, ἐμπόδια καί πειρασμούς.

!!!Τα νεοταξικά βιβλία Δημοτικού και Γυμνασίου (παραδείγματα από την ύλη!) !!!



Subject: RE: Διδακτέα ὕλη βιβλίων Δημοτικοῦ καὶ Γυμνασίου

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΚΛΑΨΤΕ!!

Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ (ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ) ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΕΙΟΔΟΤΩΝ !!!


Στις 10:38 π.μ. Παρασκευή, 2 Μαΐου 2014, ο/η Kokkinopoulos Panagiotis <pkokkinop@cosmote.gr> έγραψε:
Για  γονείς και εκπαιδευτικούς.

Όταν βρείτε λίγο καιρό, ακούστε το για να δείτε που πάει η “εθνική» παιδεία.
Καλό Μήνα








smountzouris
@gmail.com     "
 

Απλώς για να μην υπάρχουν ψειδαισθήσεις. Διαβάστε για τη σφαγή των χριστιανών.


0-ilarion
Τα τεκταινόμενα στην Ουκρανία απέσπασαν την προσοχή του διεθνούς κοινού από το καθολικό πρόβλημα διώξεων κατά των χριστιανών, το οποίο επιδεινώνεται σταδιακά σε πολλές χώρες του κόσμου και ιδίως στη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Icon Therapy

Άϊντε τώρα να ιδούμε και για την (πρώην κουμουνιστική) Σερβία.


0-sinf




Αυτό το διαδίκτυο τα βγάζει ΟΛΑ στη φόρα.
Στη συνέχεια  του συνδέσμου για τον Πούτιν και την Ρωσία,διαβάστε ΤΩΡΑ και για την (πρώην κουμουνιστική Σερβία).
ίσως κάποιοι μπερδευτήκατε με το θέμα « Μήπως έπρεπε να περάσουμε κι εμείς από τον κουμουνισμό».

Путин посетил Валаам. ...μήπως ήταν καλλίτερα να περνούσαμε από κουμμουνισμό;

Ανοίξτε τον σύνδεσμο και θα δείτε την διαφορά με τους δικούς μας του Δυτικού κόσμου
(εξάλλου στην «Δύσιν ανήκομεν»,δεν είχε πει κάποιος).
Τελικά μήπως η Δύσις μας απερρόφησεν;
Να σας θυμίσω και μια πρόσφατη δήλωση,πάλι του Βλαδίμηρου Πούτιν:

ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - Pullitzer AWARD WINNING PHOTOS

Μαρμίτα Ραπτόπουλος λούζεται με μέλι



ΠΗΓΗ:  You Tube      μέσω e-mail 

Η ιστοσελίδα που «φοβίζει» τους πολιτικούς

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: April 30, 2014 at 1:02 pm, Last Updated: April 29, 2014 at 11:34 pm
h-istoselida-pou-fobizei-tous-politikousΧρήσιμο εργαλείο στα χέρια των πολιτών προκειμένου να ελέγχουν την ακρίβεια των όσων λένε οι πολιτικοί, φιλοδοξεί να γίνει μια ιστοσελίδα.
Ο λόγος για το FactcheckEU, το οποίο ενόψει ευρωεκλογών θα ελέγχει συστηματικά τα λεγόμενα των πολιτικών, προκειμένου να εντοπίζει ανακρίβειες, καλώντας έτσι τους υποψηφίους να ενημερώνονται σωστά προτού απευθυνθούν στους ευρωπαίους πολίτες.

Ορθοδοξία σε κρίση! Ακοινωνησία με τα Ιεροσόλυμα αποφάσισε η Αντιόχεια….

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma     " 

Posted: April 30, 2014 at 1:48 pm
antioxeiaΤου Μάνου Χατζηγιάννη 
Πριν από μόλις λίγες μέρες το “Αγιορείτικο βήμα” έγραφε πως τα μέτωπα του Κατάρ και της Τσεχίαςπαραμένουν ανοιχτά και πληγώνουν την Ορθοδοξία και πριν αλέκτωρ λαλήσαι ήρθε η-αναμενόμενη πάντως- “βόμβα” από το Πατριαρχείο Αντιοχείας. Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Αντιοχείας έλαβε χθες την απόφαση να διακόψει την κοινωνία με το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων εξαιτίας του θέματος με την εκλογή του Επισκόπου Κατάρων, θέμα που υπενθυμίζεται πως είχε οδηγήσει στην αποχώρηση της αντιπροσωπείας του Πατριαρχείου Αντιοχείας από την πρόσφατη Σύναξη των Προκαθημένων των Ορθοδόξων Εκκλησιών στο Φανάρι. Σημαντικό είναι πως η Αντιόχεια κάνει λόγο για «αδυναμία των ορθοδόξων εκκλησιών να συμβάλλουν στην επίλυση της κρίσης».

Αμερικάνοι «προειδοποιούν» Ρώσους για πιθανή πρόωρη επικείμενη κάθοδο τους στην «ωραία» γειτονιά μας;

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: April 30, 2014 at 11:57 am
AΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣΤο Βλέμμα του Αγγέλου  στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ποιος μπορεί να το αποφύγει; λεπτομέρεια ψηφιδωτού.
Τρίτη 29 Απριλίου 2014
Σε ομιλία του για τις διατλαντικές σχέσεις σε ένα ινστιτούτο μελετών της Ουάσιγκτον, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Τζον Κερί υπογράμμισε
¨Σήμερα η Ρωσία προσπαθεί να αλλάξει την αρχιτεκτονική ασφαλείας της ανατολικής και της κεντρικής Ευρώπης¨

Zante Dilemma - Come on Brazil (World Cup 2014) [Official Video Clip]. ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



                                                                                  Αθήνα 2 Μαΐου 2014               




                       ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ
Με το νέο τραγούδι των αντιστάρ Zante Dilemma "COME ON BRAZIL"   θα ταξιδέψει στη μακρινή Βραζιλία για το Παγκόσμιο  Κύπελο η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου της Ελλάδας.
«Το "COME ON BRAZIL» είναι αφιερωμένο στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου  της Ελλάδας και έχει διπλό μήνυμα.» δήλωσε ο επικεφαλής των Zante Dilemma Κώστας Εφέπουλος και συμπλήρωσε
Πρώτον να έχει η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου επιτυχίες στο παγκόσμιο κύπελο, οι οποίες θα δώσουν χαρά στους Έλληνες που πλήττονται τα τελευταία χρόνια από την οικονομική  κρίση. Και δεύτερον το τραγούδι αυτό με αφορμή το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, να  ευαισθητοποιήσει  την παγκόσμια κοινή γνώμη για τα προβλήματα που βιώνουν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλες τις γωνιές του πλανήτη».

Τέλος στη γυναικομαστία , η οποία αποτελεί πρόβλημα ταμπού για εκατομμύρια άνδρες στον κόσμο, αλλά και τον «εχθρό» της αρρενωπότητάς τους, δίνει η πλαστική χειρουργική!



                              Πλαστικός χειρουργός  κ Άρης Νταμάγκας
                                                                                         Αθήνα  2η Μαΐου 2014.


                          ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Τέλος στη γυναικομαστία , η οποία αποτελεί πρόβλημα  ταμπού για  εκατομμύρια άνδρες στον κόσμο, αλλά και  τον «εχθρό» της αρρενωπότητάς τους, δίνει  η πλαστική χειρουργική!
« Η επέμβαση είναι ακίνδυνη και μπορεί να αποτελέσει το καλύτερο δώρο ενός άνδρα στον εαυτό του, καθώς απέχουμε μόλις ένα μήνα  από το καλοκαίρι και όλοι μας ετοιμαζόμαστε για την έκθεσή μας στην παραλία» τονίζει ο  πλαστικός χειρουργός  κ Άρης Νταμάγκας, Αναπληρωτής Διευθυντής στην κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.

Ανώδυνη χειρουργική τεχνική αντικατάστασης του ισχίου !

Δρ. Σταύρος Αλευρογιάννης, Ορθοπαιδικός Χειρουργός

                                                                               
                                                                                            Αθήνα  1η Μαΐου 2014.


                                      ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

Στέκονται  και  περπατούν  λίγες ώρες μετά το χειρουργείο, αλλά και  οδηγούν  δύο εβδομάδες μετά την επέμβαση,  όσοι χειρουργούνται  με τη νέα μη τραυματική, ανώδυνη χειρουργική τεχνική αντικατάστασης του ισχίου !

 «Άφωνοι» έμεινα πολλοί από τους συνέδρους , του London Hip Meeting,  βλέποντας την παρουσίαση των θεαματικών  αποτελεσμάτων, που έχει η εφαρμογή της ανώδυνης, ελάχιστα παρεμβατικής, χειρουργικής τεχνικής αντικατάστασης του ισχίου, σε ασθενείς που πάσχουν από τελευταίου σταδίου αρθρίτιδας.

Προληπτική εξέταση σπίλων».

                        Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Δρ. Θεοδώρα Φατσέα.

                                                                                           Αθήνα 1η  Μαΐου 2014



                                 ΔΕΛΤΙΟ      ΤΥΠΟΥ
 «Μην δίνετε ευκαιρίες στον καρκίνο του δέρματος, γιατί κάθε χρόνο σκοτώνει πάνω από 37.00 άτομα. Κλείστε έγκαιρα ραντεβού για προληπτική εξέταση σπίλων».
Αυτό είναι το φετινό μήνυμα του  AthensBeverlyHillsMedicalGroup, το οποίο συμμετέχει, για δεύτερη συνεχή χρονιά, στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς στην “Ελληνική Εβδομάδα κατά του Καρκίνου του Δέρματος”, που φέτος έχει οριστεί 5 με 9 Μαΐου.
«Η έγκαιρη διάγνωση σώζει από τον καρκίνο του δέρματος, καθώς το 90% των μελανωμάτων, αν διαγνωστούν έγκαιρα,  μπορούν να θεραπευτούν, τονίζει  η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Δρ. Θεοδώρα Φατσέα.
«Οι ενδιαφερόμενοι, προσθέτει η Δρ. Φατσέα, μπορούν να κλείσουν ραντεβού  στο 210 8949090  και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 5-9 Μαΐου θα μπορούν να εξετάσουν δωρεάν τους σπίλους (ελιές) σε πρόσωπο και σώμα για πιθανό μελάνωμα ή άλλη μορφή  καρκίνου του δέρματος».

ΜΥΡΙΣΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΠΗΓΗ : Versus Travel Newsletter

newsletter@versus-travel.gr


ΤΕΤΑΡΤΗ 07/05/2014 : ΜΥΡΙΣΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ …


Η ΑΙΤΙΑ : ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

TO AITIATO : ΣΧΕΔΙΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ
  
ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ ?: ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 19:45 ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Στα πλαίσια τόσο της διευκόλυνσής σας όσο και της συνεχούς ανανέωσης του  προγράμματος και του τρόπου παρουσίασης, αποφασίσαμε αυτό το καλοκαίρι :
-          οι συναντήσεις μας να ξεκινούν 19:45, έτσι ώστε να αποφεύγεται τυχόν ταλαιπωρία από την επικείμενη ζέστη
-          οι παρουσιάσεις προορισμών να ενσωματώνουν θέματα του Πανεπιστημίου του Ταξιδιώτη, έτσι ώστε να απεικονίζουν τους προορισμούς σε όλες τους τις πτυχές
-          κάποιες από τις βραδιές μας στον 6ο όροφο, να έχουν διαφορετικό χρώμα και  άρωμα θερινής νύχτας ...  Το θέμα της βραδιάς θα διαμορφώνεται καθόλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής λειτουργίας και μετά από συζητήσεις μαζί σας.   

Ο Γκέμπελς και το ευρώ


02/05/2014
Θα μπορούσε κανείς να πει ότι πρόκειται για μια εντελώς ανούσια και ανόητη συζήτηση.
Το θέμα θα έκλεινε αμέσως και κάθε είδους παραφιλολογία θα τελείωνε.
Είναι, όμως,  προφανές ότι η συζήτηση περί ευρώ, που επανέρχεται ξανά και ξανά, έχει συγκεκριμένο προπαγανδιστικό σκοπό.

Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΕΚΑΤ. ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΟ 2014 ΣΤΗ ΧΩΡΑ

«ΤΟ 2014 ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ»

02/05/2014
«Το 2013 ήταν χρονιά ρεκόρ. Το 2014 θα σπάσουμε αυτό το ρεκόρ, η κοσμογονία έχει αρχίσει», σημείωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του στη γενική συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και πρόσθεσε πως φέτος η χώρα θα υποδεχθεί περισσότερους από 20 εκατομμύρια τουρίστες.

Κόντρα για το Μεσοπρόθεσμο με το βλέμμα στην κάλπη

Διαφορετικά τα μηνύματα των μονομάχων

02/05/2014
Για μια ακόμη εβδομάδα θα συνεχιστεί στη Βουλή η κόντρα κυβέρνησης – αντιπολίτευσης, αυτή τη φορά με αντικείμενο το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2015 – 2018, η ψήφιση του οποίου έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή, 9 Μαΐου, ημέρα που η Βουλή θα κλείσει ενόψει ευρωεκλογών.

ΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ Ε1 ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ Β.Ο.Ε.Α....

ΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ Ε1 ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ Β.Ο.Ε.Α....



Ενημερώνουμε τα τέκνα συναδέλφων, που το έτος 2013 εισέπραξαν από το Μ.Τ.Στρατού ή από οποιοδήποτε άλλο Μετοχικό Ταμείο,το βοήθημα για την δημιουργία Οικογενειακής ή Επαγγελματικής Αυτοτέλειας (Β.Ο.Ε.Α), ότι αυτό Δ Ε Ν αποτελεί εισόδημα και δεν είναι.......>>

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ.

Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου μας, ότι τη Δευτέρα (05-05-2014) και ώρα 07.30΄, θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Λάρισας [πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς - Νεράϊδα], ο εορτασμός της ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, Προστάτιδας των Αποστράτων Αστυνομικών ......>>