ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Ίσως βρέθηκε το φάρμακο για το Αλτσχάιμερ


Posted: Ιανουαρίου 12, 2015 at 8:24 πμ, Last Updated: 
Τις ελπίδες για αντιμετώπιση και θεραπεία μιας από τις μάστιγες της εποχής μας αναζωπυρώνει πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.
Ο λόγος για το Αλτσχάιμερ την νευροεκφυλιστική νόσο του εγκεφάλου που μετρά 44 εκατ. ασθενείς και 60.000 νεκρούς τον χρόνο κι ενώ οι προβλέψεις ανεβάζουν τους ασθενείς σε 135 εκατομμύρια μέχρι το 2050.

ΧΙΟΝΙΣΤΡΕΣ : ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ…

Posted: Ιανουαρίου 11, 2015 at 10:16 μμ, Last Updated: 
Οι χιονίστρες εμφανίζονται λόγω της μη φυσιολογικής αντίδρασης των λεπτών …
αιμοφόρων αγγείων του δέρματος στο κρύο. Η κυκλοφορία του αίματος καθορίζει πόσο πιθανό είναι να εμφανιστούν οι χιονίστρες, καθώς τα άτομα με κακή κυκλοφορία στα άκρα είναι πιο επιρρεπή στις χιονίστρες.

Προστατευτείτε από το κρύο και τον χιονιά


Posted: Ιανουαρίου 11, 2015 at 12:44 πμ, Last Updated: 
Διαβάστε  ορισμένους τρόπους, για να προστατευτείτε από το κρύο, να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις καθώς επίσης να κάνετε τον καιρό πιο υποφερτό.

Μειώστε τον κίνδυνο εμφράγματος με αυτά τα απλά βήματα


Posted: Ιανουαρίου 11, 2015 at 8:55 πμ, Last Updated: 
kardia_22
προλάβουν τα τρία στα τέσσερα εμφράγματα, όπως υποστηρίζουν αμερικανοί επιστήμονες.
Η επιστημονική ομάδα της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα προτείνει:
-διατήρηση υγιούς βάρους
-150 λεπτά σωματικής άσκησης κάθε εβδομάδα
-υγιεινή διατροφή
-όχι πάνω από ένα ποτήρι αλκοόλ την ημέρα
-όχι πάω από επτά ώρες τηλεθέασης την εβδομάδα
-διακοπή του καπνίσματος

Για ποιο λόγο δεν πρέπει να βλέπουν τα παιδιά τηλεόραση. Απαντήσεις στις ενστάσεις αυτών που διαφωνούν.


Posted: Ιανουαρίου 11, 2015 at 9:40 πμ, Last Updated: 
Το θέμα αυτό το θεωρούμε πολύ σοβαρό. Το βασικό λάθος που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας και ιδιαίτερα οι γονείς είναι το εξής: Ενώ δε δίνουμε έστω και μία φορά χαλασμένη τροφή στα παιδιά μας, για να μη δηλητηριαστούν (ούτε και εμείς φυσικά τρώμε), αντίθετα, με την τηλεόραση επιτρέπουμε να τρέφεται καθημερινά η ψυχή τους και η ψυχοσωματική τους υπόσταση με τροφή σχεδόν δηλητηριασμένη. Και δυστυχώς δεν το συνειδητοποιούμε και δεν προβληματιζόμαστε. Παθητικά και άβουλα παρασυρόμαστε από το «συρμό» και δεν τολμούμε να αντιδράσουμε μπρος στην εκτροπή (γονέων και παιδιών) που καθημερινά διαπιστώνουμε να συντελείται μπρος στα μάτια μας. Οι Πνευματικοί στα εξομολογητήρια είναι μάρτυρες πλείστων τραγικών περιστατικών.

Το Facebook μπαίνει δυναμικά στο χώρο του βίντεο


Posted: Ιανουαρίου 11, 2015 at 11:47 πμ, Last Updated: 
Τις προθέσεις του για μια δυναμική είσοδο στο χώρο του βίντεο το 2015, δείχνει η… εξαγορά της εταιρείας QuickFire που έχει αντικείμενο την βελτιστοποίηση της εικόνας των online βίντεο, στην οποία προχώρησε μόλις το Facebook, αλλά και την δημοσίευση έκθεσης με τα στατιστικά των βίντεο που ανεβάζουν οι χρήστες του που δείχνουν μια δραματική άνοδο σε σχέση με πέρυσι.

Περικοπές έως και 2.000 θέσεων από την Coca – Cola


Posted: Ιανουαρίου 10, 2015 at 12:01 πμ, Last Updated: 
coca
Η αμερικανική εταιρεία αναψυκτικών Coca-Cola θα καταργήσει 1.600 με 1.800 θέσεις εργασίας σε όλο τον κόσμο στο πλαίσιο της μεγαλύτερης αναδιάρθρωσης του ομίλου τα τελευταία 15 χρόνια, ανακοίνωσε μια εκπρόσωπος της σήμερα.

Κουπόνια Ψηφιακής Αλληλεγγύης για δωρεάν σύνδεση internet, laptop και tablet


Posted: Ιανουαρίου 9, 2015 at 7:14 μμ, Last Updated: 
psifiaki allhleguh

Στις 04/02/2015 αναμένεται να αναρτηθούν τα κουπόνια της Ψηφιακής Αλληλεγγύης για τους 289.300 δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος.
Σύμφωνα με την προκήρυξη που εκδόθηκε από το ΤΕΕ, οι δικαιούχοι της Επιταγής Ψηφιακής Αλληλεγγύης όπου έλαβαν το κοινωνικό μέρισμα από 04/02/2015 έως 30/06/2015, θα μπορούν να εισέρχονται στην ιστοσελίδα e-inclusion.gr και να εκτυπώνουν τον κωδικό που θα τους δίνει το δωρεάν λαπτοπ ή tablet αλλά και ίντερνετ, για 12 μήνες.
Αντικείμενο της δράσης είναι η παροχή ψηφιακών υπηρεσιών και εξοπλισμού, με επιταγή [κουπόνι] ψηφιακής αλληλεγγύης, στους 289.237 πολίτες που αιτήθηκαν και έλαβαν το Κοινωνικό Μέρισμα και παράλληλα κατοικούν στις 8 Περιφέρειες Αμιγούς Σύγκλισης [Ανατολική Μακεδονία‐Θράκη, Ήπειρος, Θεσσαλία, Ιόνια Νησιά, Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησος, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη].
Η δράση χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση 2007‐ 2013» [ΕΠΨΣ], με πόρους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης [Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης]. Σκοπός της δράσης είναι η πρόσβαση των πολιτών με χαμηλά εισοδήματα σε τεχνολογίες ΤΠΕ, η μείωση του ψηφιακού χάσματος μέσω της πρόσβασης των πολιτών στο διαδίκτυο, η αύξηση της χρήσης του διαδικτύου, του ηλεκτρονικού εμπορίου και των προσφερόμενων ψηφιακών υπηρεσιών του Δημοσίου από πολίτες που δυσκολεύονται να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, καθώς και η ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των πολιτών, μέσω τεχνικής υποστήριξης / συμβουλευτικής ενημέρωσης στο χώρο τους.


Πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/01/%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%80%cf%8c%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%cf%88%ce%b7%cf%86%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ae%cf%82-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%b3%ce%b3%cf%8d%ce%b7%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b4%cf%89.html#ixzz3Oc38cqWN

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 12-1-2015.


Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com     " 

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ

Ο Πέτρος πήρε μια μέρα το ταξί και στο δρόμο βλέπει μια γάτα. Τότε λέει:
- Τι ωραία να ήταν ο πατέρας μου γάτος, η μητέρα μου θα ήταν μια ωραία γάτα και εγώ ένα ωραίο γατάκι.

ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ...

Κάποιος κατεβάζει τον αγλέουρα πίσω από την βιτρίνα ενός εστιατόριου. Στο πεζοδρόμιο περνάει ένας Αλβανός, τον βλέπει να τρώει και τρέχουν τα σάλια του. Βλέπει ο γευματίζων τον Αλβανό και του κάνει νόημα να μπει μέσα. Μόλις πλησιάζει τον ρωτάει:

Ο έξυπνος σκύλος.

Αποτέλεσμα εικόνας για σκυλοι

Πάει ένας σκύλος σε ένα χασάπικο. Σπρώχνει την πόρτα, ανοίγει, πηδάει σε μια καρέκλα και αφήνει τον έκπληκτο χασάπη να πάρει από τα δόντια του το χαρτί της παραγγελίας. 
Ο χασάπης του δίνει την παραγγελία, και ο σκύλος τα λεφτά.
Κάνει μεταβολή, ανοίγει την πόρτα και φεύγει! 
Ο χασάπης τρελάθηκε και αποφάσισε να τον πάρει από πίσω για να δει τι θα κάνει. Ο σκύλος πάει σε ένα σταθμό του μετρό. Βγάζει εισιτήριο από το μηχάνημα, το ακυρώνει, και μπαίνει σε ένα βαγόνι. 

ΜΗΝΑΣ ΠΟΣΕΙΔΕΩΝ (16 Δεκεμβ ρίου -15 Ιανουαρίου)


Με την δωρεάν εγγραφή σας αποκτάτε ένα ολοκαίνουργιο δικό σας κέντρο BizBiz.Mobi
199
Join Internet Secrets BEFORE reading the article below!
William-Adolphe-Bouguereau-1825-1905-The-Bunch-Of-Grapes
Στην Αρχαία Ελλάδα κάθε Πόλις- Κράτος είχε δώσει τις δικές της ονομασίες στους 12 μήνες του έτους και κάθε μία είχε τις δικές της εορτές που εορτάζοντο κάθε μήνα. Η δομή, όμως, όλων των ημερολογίων στην Ελλάδα ήταν ίδια. Οι περισσότερες Πόλεις είχαν υιοθετήσει το Αττικό ημερολόγιο.

Αφροδίτη Η αρχέγονη Θεά της Φύσης και του Έρωτα


Με την δωρεάν εγγραφή σας αποκτάτε ένα ολοκαίνουργιο δικό σας κέντρο BizBiz.Mobi
290
Join Internet Secrets BEFORE reading the article below!
Αφροδίτη Η αρχέγονη Θεά της Φύσης και του Έρωτα
Η Αφροδίτη είναι η Θεά της Αγάπης και της Ειρήνης στον Όλυμπο των καθαρών αρχετυπικών Ιδεών.
Θεά τής Ούρανίας Πνευματικότητος.
Ονομαζότανε και Ζηρίνη (Ζέους ροή), θερμές ανοδικές ενέργειες.
Κάποιοι μίλησαν πολύ για την Αγάπη και για την Ειρήνη επίσης, την οικειοποιήθηκαν και την έκαναν δόγμα και θρησκεία λες και οι άνθρωποι δεν ήξεραν πριν να αγαπούν, αφήνοντας την ανθρωπότητα αιώνες τώρα , σε σύγχυση , αδύναμη να αντέξει και να διαχειριστεί τα μπερδεμένα συναισθήματά της , να παραπατάει ανάμεσα πότε σε μία ακραία, ασύλληπτη βία , χωρίς διάκριση, με ολέθρια αποτελέσματα ή μέσα στον παραλογισμό μιάς ακρωτηριασμένης και νοσηρής «αγάπης».
 

Παρίσι: Μεγαλειώδης πορεία κατά της τρομοκρατίας


«Η Γαλλία υπήρξε ένας φάρος ελευθερίας για ολόκληρο τον κόσμο και σήμερα είμαστε όλοι στο πλευρό της Γαλλίας. Είμαστε ενωμένοι μαζί με τους Γάλλους, σκεφτόμαστε το ίδιο ακριβώς πράγμα, δηλαδή την ελευθερία, τα ιδεώδη της Δημοκρατίας», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος συμμετείχε στην πορεία κατά της τρομοκρατίας στο Παρίσι.
12/01/2015
Περισσότερο από ένα εκατομμύριο πολίτες μαζί δεκάδες ηγέτες από όλο τον κόσμο συμμετείχαν στην ογκώδη διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Παρίσι.