ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Βούλιαξε από κόσμο το λιμάνι του Ναυπλίου στην συναυλία του Κώστα Μακεδόνα

 


ΠΗΓΗ :   

      

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:37:00 μ.μ. |  |  | 
Συναυλία Κώστα Μακεδόνα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο το βράδυ της Πέμπτης 18 Αυγούστου η συναυλία του Κώστα Μακεδόνα με την συμμετοχή του μεικτού πολυφωνικού σχήματος της χορωδίας του ΔΟΠΠΑΤ.


Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων, ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ συνδιοργάνωσαν μουσική εκδήλωση στο Λιμάνι του Ναυπλίου, με τον Κώστα Μακεδόνα σε μια συνεργασία με το μεικτό πολυφωνικό σχήμα χορωδίας ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου και την νεανική χορωδία ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου υπό την Διεύθυνση του μαέστρου Θεοδόση Αντωνιάδη.
 

Την συναυλία παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Αντιδήμαρχος Κ. Ρούτουλας, ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Γ. Χατζόπουλος, ο πολιτευτής του Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Γαβρήλος κα.


Ο Κώστας Μακεδόνας είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές της γενιάς του, έχοντας στο ενεργητικό του συνεργασίες με κορυφαίους δημιουργούς και διαχρονικές επιτυχίες.
 

Στα 33 χρόνια της μουσικής του διαδρομής έχει συνεργαστεί με τα πιο γνωστά ονόματα Ελλήνων καλλιτεχνών, πάντα με ήθος, συνέπεια και με γνώμονα την αγάπη του για το καλό τραγούδι, κουβαλώντας στις αποσκευές του δεκάδες μουσικά μαργαριτάρια.


Το φετινό καλοκαίρι παρουσιάζει ένα πρόγραμμα από μεγάλες λαϊκές επιτυχίες, τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία στην Ελληνική μουσική, από κορυφαίους δημιουργούς.

Η Συναυλία περιλάμβανε τραγούδια του Κώστα Μακεδόνα αλλά και από το ευρύτερο ελληνικό έντεχνο και λαϊκό ρεπερτόριο.