ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Πλάνο Προγράμματος ΜΑΡΟΚΟΥ του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας.



Οι φωτογραφίες είναι από προηγούμενο ταξίδι που δείχνουν την ομορφιά του κράτους. 

Είναι δε από το εικονιζόμενο πρόσωπο που ήδη έχει πάει,  έχοντας την προσωπική της εμπειρία από το   ταξίδι στο    "  ΜΑΡΟΚΟ "  με τις καλύτερες εντυπώσεις.


Επειδή πολλοί συνάδελφοι και φίλοι που θέλουν να συμμετάσχουν ζητούσαν το πρόγραμμα,  προ ημερών είχαμε ενημερώσει ότι είναι έτοιμο και  σχεδόν έχει ολοκληρωθεί. Σας το αναρτούμε και προσπαθούμε να βρούμε  το καλύτερο για την πρώτη ημέρα και τελευταία που είναι οι μετακινήσεις.

Κάτι που θα το διαπιστώσετε με την ολοκλήρωση των ημερών αυτών που θα είναι και το τελικό πρόγραμμα, οι δε σου μετέχοντες θα διαπιστώσουν τις δυσκολίες που υπάρχουν.  



Πιθανή ημερομηνία είναι η 27η Ιουνίου και αναμένουμε τις Αεροπορικές Εταιρείες για να προγραμματίσουμε  ποιο συγκεκριμένα τις αναφερόμενες ημέρες.


Ο αριθμός που δηλώνει  συμμετοχή είναι ικανοποιητικότατη και συνεχώς ανεβαίνει 

Πιστεύουμε ότι μέσα στον μήνα Ιανουάριο θα έχουμε απάντηση και προς κατοχύρωση του ενδιαφέροντός σας θα πρέπει  ΑΜΕΣΑ να γίνει προκαταβολή και σε μηνιαία βάση κάποιο χρηματικο ποσό προκειμένου όταν φθάσει ο μήνας της αναχώρησης να έχει εξοφληθεί.

Το ύψος της Προκαταβολής και οι μηνιαίες δόσεις θα εξαρτηθούν από  το  Τελικό Ποσό, πλην όμως θα είναι τουλάχιστον 150 € . 

Το κόστος της Εκδρομής θα είναι 1200 με 1300 €.
Το δε Μονόκλινο θα έχει την διαφορά όπως πάντα.

΄Οπως θα δείτε το πρόγραμμα παρακάτω είναι 10 ημέρες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο τηλέφωνο του Συνδέσμου 2752023482 κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 10.00-12.00 και στα e-mail: s.a.s.a.2015@anapli@gmail.com  & mantasmix@gmail.com. 

΄Ηδη ο αριθμός των συμμετοχών πλησιάζει στο Ο Ρ Ι Ο. 




Μόλις οριστικοποιηθεί το Επίσημο πρόγραμμα ο υπεύθυνος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ θα έλθει σε επικοινωνία για την ενημέρωση και θα ζητηθεί ανάλογη προκαταβολή ΑΜΕΣΑ λόγω κλεισίματος των θέσεων στο Αεροπλάνο και  προς κατοχύρωση θέσεως των ενδιαφερομένων για το Ταξίδι αυτό.



Επίσης θα αναρτηθεί εδώ με όλες τις λεπτομέρειες.






1η ΜΕΡΑ:  ΑΘΗΝΑ – ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Καζαμπλάνκα. Μετά την άφιξή μας και την παραλαβή των αποσκευών μας, θα συναντήσουμε τον αρχηγό μας και θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση, δείπνο και διανυκτέρευση.