ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Πλοίο… παγόβουνο μπαίνει σε λιμάνι στη Μινεσότα -Είναι καλυμμένο από πάγο!!! (βίντεο) Ice Coated Ship Arrives In Duluth

17
Likes
Facebook17TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Περαστικοί στο λιμάνι της πόλης Ντούλουθ των ΗΠΑ, στην πολιτεία της Μινεσότα, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα πολύ σπάνιο θέαμα, είδαν...
%cf%80%ce%bb%ce%bf%ce%b9%ce%bf
Περαστικοί στο λιμάνι της πόλης Ντούλουθ των ΗΠΑ, στην πολιτεία της Μινεσότα, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα πολύ σπάνιο θέαμα, είδαν ένα πλοίο που έμοιαζε με παγόβουνο να καταπλέει στο λιμάνι.

Ραδιοφωνικό Spot για την οδική ασφάλεια "Ανοιξε δρόμο στη ζωή"

ΤΩΡΑ: Επίδομα θέρμανσης: Όλη η απόφαση – Τα κριτήρια!

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι

Στην δημοσιότητα δόθηκε πριν από λίγο η απόφαση για το επίδομα θέρμανσης. Ποιά είναι τα κριτήρια για την χορήγησή του και ποιοι είναι οι δικαιούχοι. Δείτε τους σχετικούς πίνακες. Πώς θα χορηγηθεί
Δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης
1. Χορηγείται επίδομα θέρμανσης σε φυσικά πρόσωπα άγαμα ή έγγαμα ή σε πρόσωπα που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης ή εν διαστάσει, τα οποία για τη θέρμανσή τους
καταναλώνουν πετρέλαιο εσωτερικής καύσης θέρμανσης και πληρούν τα κριτήρια του άρθρου 2 της παρούσας.
Ειδικά, για τους έγγαμους ή τα πρόσωπα που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, δικαιούχος είναι ο υπόχρεος σε υποβολή της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος κατά το άρθρο 67 του ν. 4172/2013.

Σύνδεση ταμειακών μηχανών με την εφορία


Σύνδεση ταμειακών μηχανών με την εφορία
    Σε νέα εποχή εισέρχεται η φορολογική διοίκηση από το 2017, καθώς η χρησιμοποίηση των νέων τεχνολογιών οδηγεί αφενός στη μείωση της γραφειοκρατίας και στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, αφετέρου συμβάλλει σημαντικά στον περιορισμό της φοροδιαφυγής.

H γραβάτα και η ιστορία της


H γραβάτα και η ιστορία της
 «ΠΥΡΟΒΟΛΗΤΗΣ» ΑΡ.ΦΥΛΛΟΥ 59• OKTΩΒΡΙΟΣ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Γράφει ο Αντιστράτηγος ε.α. Παναγιώτης Μπακόπουλος
    Με  αφορμή  το  γεγονός  ότι  κάποιοι, επιμένουν «σώνει και καλά» να φορέσουν γραβάτα στον Πρωθυπουργό της Χώρας μας,  ελπίζοντας  ότι  κάτι  θα  αλλάξει, θεωρώ  πως  αξίζει  τον  κόπο  να  αναφερθούμε  στην  ιστορία  της  γραβάτας,

Λέμε ΟΧΙ στην κατάθλιψη και τη μελαγχολία των εορτών. Τι μπορείτε να κάνετε;


Λέμε ΟΧΙ στην κατάθλιψη και τη μελαγχολία των εορτών. Τι μπορείτε να κάνετε;

Βικτωρία Πολύζου, σύμβουλος ψυχικής υγείας
    Οι γιορτές αποτελούν μια ιδιαίτερα στρεσογόνα περίοδο που πολλές φορές μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα να μην επιτρέπει πολλούς να γιορτάσουν και να μην μπορούν να ταυτιστούν με την εορταστική διάθεση, που γενικώς επικρατεί την περίοδο των εορτών.

Μήπως σας έχουν χακάρει τον υπολογιστή; - Πώς θα το καταλάβετε, τι να κάνετε


Μήπως σας έχουν χακάρει τον υπολογιστή; - Πώς θα το καταλάβετε, τι να κάνετε
    Κακόβουλο λογισμικό, «δούρειοι ίπποι», ιοί, «ψάρεμα», spam… Ων ουκ έστιν αριθμός των απειλών που διαρκώς δέχεται ο υπολογιστής σας. Ωστόσο, ο πλέον σοβαρός είναι να έχει πέσει θύμα χακαρίσματος και οι κυβερνο-απατεώνες να έχουν πρόσβαση σε όλα τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα σας.
    Όμως, πολύ συχνά το να καταλάβουμε ότι ο υπολογιστής μας έχει πέσει θύμα χακαρίσματος δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο. Συχνά το κακόβουλο λογισμικό κρύβεται καλά από «αντιβιοτικά» και τα σημεία που δείχνουν ότι ο υπολογιστής σας έχει «υποκύψει» σε χάκερς είναι δύσκολο να διαπιστωθούν.
    Σύμφωνα με ειδικούς, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κακόβουλο λογισμικό τρέχει μαζί με το κανονικό software στον υπολογιστή σας αν παρατηρήσετε τα εξής συμπτώματα:

Η υπουργός Άμυνας της Γερμανίας αρνήθηκε να φορέσει μαντίλα στη Σαουδική Αραβία



http://www.analystsforchange.org/
tribune.gr
     «Σάλταραν» πολλοί φανατικοί Σουδάραβες με την υπουργό Άμυνας της Γερμανίας, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, η οποία κατά την επίσημη επίσκεψή της στη Σαουδική Αραβία αρνήθηκε να καλύψει το κεφάλι της με κάποιο μαντήλι.

H Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου τίμησε τους Προστάτες της. ΑΝΑΡΤΗΣΗ από την " ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ "

Τα περισσότερα site  σήμερα έχουν την ημέρα της ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ λόγω της εορτής 







Όπως κάθε χρόνο στις 17 Δεκεμβρίου οι Πυροσβέστες γιορτάζουν τους προστάτες τους  «Τρεις Παίδες εν Καμίνω».




Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου τίμησε τους προστάτες της , στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο , όπου τελέσθηκε  αρχιερατική θεία λειτουργία χοροστατούντος  του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκταρίου.

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμ.Ασφαλ.παραβρέθηκε στην Εορτή του ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ 17-12-2016 Προστάτες " ΑΓΙΟΙ ΤΡΙΕΣ ΠΑΙΔΕΣ ΕΝ ΚΑΜΙΝΩ "

Σήμερα 17-12-2016 το Πυροσβεστικό Σώμα εορτάζει τους Προστάτες του {" Αγιοι Τρείς παίδες  

 εν Καμίνω  " Ανανία, Αζαρία και Μισαήλ "  }.


Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας και μέλη  του Συνδέσμου  ( Πυροσβεστικού Σώματος ) όπου ο Σύνδεσμος καλύπτει όλα τα Σώματα πρώην Ελληνικής Χωροφυλακής - Αστυνομίας Πόλεων της σημερινής  Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος.




Η συνέχεια παρακάτω από την επαγγελματική σελίδα " ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ "