ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Μαγνητίζει και με το μυαλό της

Μαγνητίζει και με το μυαλό της

Μαγνητίζει και με το μυαλό της

Η Ελληνίδα πολιτικός που αποτελεί το πρόσωπο της μεσογειακής ομορφιάς, η Κρητικοπούλα Όλγα Κεφαλογιάννη, φαίνεται να είναι η καλύτερη διαφήμιση για τον τουρισμό της χώρας μας, του οποίου ηγείται ως υπουργός. Η εντυπωσιακή κα Κεφαλογιάννη, που διακρίνεται για τη φρέσκια προσέγγισή της στα θέματα της αρμοδιότητάς της, σε κάθε της εμφάνιση καταφέρνει να μαγνητίζει τα φλας των φωτογράφων και τα ανδρικά βλέμματα.

2o ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ"- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ. VIDEO Greek Military Power - Greek Army

ΠΗΓΗ : "     Votegreece.gr  " 

ελλαδα στρατος
Σε κάθε γωνιά της παρτίδας μας οι άγρυπνοι φρουροί πάντα έτοιμοι να υπερασπιστούν την κάθε πιθαμή που ανήκει στην Ελλάδα!
Η Πατρίδα πάνω απ΄όλα….. και πάντα με την βοήθεια της Παναγιάς η Ελλάδα μας αντιστάθηκε και έζησε από τον κατακτητή.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ

ΠΗΓΗ : "  Votegreece.gr   "

ελληνικη γλωσσα μανα
Γράφει ο Δημήτριος Νατσιός, Δάσκαλος
«Ναι, ίσια ίσια αυτό θέλουμε κι εμείς, να μπούμε στη χορεία των εθνών και στο δρόμο του πολιτισμού. Αλλά πώς να μπούμε και πως να προχωρήσουμε, αν όχι με τα δικά μας πόδια;

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ένα 3χρονο Κοριτσάκι Ξυπνά Από Κώμα Την Ώρα Της Κηδείας Του Young Filipino Girl Wakes Up at Her Own Funeral

Posted: Δεκεμβρίου 19, 2014 at 11:36 πμ, Last Updated: 
ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÕÐÏÕÑÃÉÊÏÕ ÓÕÌÂÏÕËÉÏÕ
«Αναστήθηκε» όταν οι γονείς και οι συγγενείς του οδηγούσαν το παιδί στην τελευταία του κατοικία…
Οι συγκλονιστικές εικόνες από το βίντεο ντοκουμέντο καταγράφουν την στιγμή που ένα 3χρονο κοριτσάκι «ξυπνά» από κώμα την ώρα που οι γονείς και οι συγγενείς του ετοιμάζονται για την ταφή του πιστεύοντας πως είναι νεκρό.

Κομβοσχοίνι – Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με, Υπεραγία Θεοτόκε Σώσον ημάς,


Posted: Δεκεμβρίου 19, 2014 at 9:38 πμ, Last Updated: 
Το κομποσκοίνι που έχουν όλοι οι Ορθόδοξοι μοναχοί και το χρησιμοποιούν και πολλοί ορθόδοξοι λαϊκοί, είναι συνήθως μάλλινο και πλεγμένο σε διάφορα μεγέθη. Από πολύ μικρό, που φοριέται στο δάχτυλο, έως πολύ μεγάλο: 33άρι (με 33 κόμπους), 50άρι (με 50 κόμπους), 100άρι, 500άρι κ.λπ.

Οι κινέζοι θέλουν να συνδέσουν σιδηροδρομική γραμμή Αθηνών – Βελιγραδίου – Βουδαπέστης


Posted: Δεκεμβρίου 19, 2014 at 12:27 πμ, Last Updated: 
serbia
Οι πρωθυπουργοί της Κίνας, της Σερβίας, της Ουγγαρίας και της ΠΓΔΜ εξέφρασαν σήμερα στο Βελιγράδι ικανοποίηση από το γεγονός που θα κατασκευαστεί σιδηροδρομική γραμμή Βελιγραδίου – Βουδαπέστης, και τόνισαν πως αυτό θα αποβεί προς όφελος των χωρών της Κεντρικής και της Ανατολικής Ευρώπης, και, επίσης, προς όφελος της ανάπτυξης γενικής συνεργασίας της Κίνας με τα Βαλκάνια , γράφει η σερβική εφημερίδα politika.rs.

ΘΡΙΛΕΡ: Εξαφανίστηκε ο πρώην αρχηγός Αντικατασκοπείας της Βουλγαρίας – Πέρασε στην Ελλάδα και χάθηκε…


Posted: Δεκεμβρίου 18, 2014 at 11:40 μμ, Last Updated: 
Ένα θρίλερ με πολιτικοδιπλωματικές διαστάσεις που παραπέμπουν στην ψυχροπολεμική περίοδο και με οικονομικές διαστάσεις που αφορούν και την Ελλάδα βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες δύο εβδομάδες στη Βουλγαρία, με αφορμή τη μυστηριώδη εξαφάνιση υψηλόβαθμου αξιωματούχου, πρώην διευθυντή της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας της γειτονικής χώρας.

Απαγόρευσαν την φάτνη και από πόλη της Καρολίνας μετά από πιέσεις πανίσχυρης οργάνωσης άθεων!


Posted: Δεκεμβρίου 18, 2014 at 10:39 μμ, Last Updated: 
Απαγόρευσαν την φάτνη και από πόλη της Καρολίνας μετά από πιέσεις πανίσχυρης οργάνωσης άθεων!
Και οι κάτοικοι ντύθηκαν ως χαρακτήρες της φάτνης και παρέλασαν σε ολόκληρη την πόλη!
Κάτοικοι μικρής πόλης στην Νότια Καρολίνα που εξογίστηκαν με την απόφαση αφαίρεσης της χριστουγεννιάτικης φάτνης από τον προαύλιο χώρο του τοπικού Δικαστικού Μεγάρου, μετά την επέμβαση και άσκηση πίεσης γνωστής οργάνωσης άθεων των ΗΠΑ, αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις θα είναι έτοιμες το καλοκαίρι του 2015


Posted: Δεκεμβρίου 18, 2014 at 8:56 μμ, Last Updated: 
russia
Οι αεροδιαστημικές δυνάμεις της Ρωσίας θα διαμορφωθούν ολοκληρωτικά το καλοκαίρι του 2015. Θα περιλαμβάνουν δυνάμεις της αεροπορίας, της αεράμυνας και της πυραυλικής άμυνας, καθώς και επίγειες δυνάμεις , δήλωσε υψηλόβαθμη πηγή από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας στο πρακτορείο Itar- TASS.

Πρόβλεψη Αμερικανών: «Η Ελλάδα θα αποκλειστεί απ’ το χιόνι» – Δείτε πότε…


Posted: Δεκεμβρίου 18, 2014 at 7:27 μμ, Last Updated: 
Σύμφωνα με το πιο έγκυρο Αμερικάνικο site πρόβλεψης καιρού, η χώρα μας θα ”θαφτεί” από το χιόνι…
για ένα διάστημα 3-4 ημερών, μετά τα Χριστούγεννα και πιο συγκεκριμένα στις 28,29,30,31 Δεκεμβρίου και στις 1,2 Ιανουαρίου.

Έρευνα – ΣΟΚ: Οι πιο δυστυχισμένοι της Ευρώπης οι Έλληνες!


Posted: Δεκεμβρίου 18, 2014 at 4:30 μμ, Last Updated: 
Στοιχεία ΕΛΣΤΑ και Ευρωβαρόμετρου
Δυσαρεστημένοι με τη ζωή και την εργασία τους εμφανίζονται οι Έλληνες, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα εισοδήματος και συνθηκών διαβίωσης των νοικοκυριών της ΕΛΣΤΑΤ, καθώς 4 στους 10 δηλώνουν ότι δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι με τη ζωή, την οικονομική τους κατάσταση, την εργασία αλλά και το περιβάλλον διαβίωσης. Το ποσοστό αυτό αυξάνεται (6 στους 10) όταν πρόκειται για πολίτες που το εισόδημά τους είναι ίσο ή μικρότερο από το όριο της φτώχειας.

30 πράγματα που πρέπει να σταματήσετε να τα κάνετε άμεσα! Το 10 είναι πολύ σημαντικό!


Posted: Δεκεμβρίου 18, 2014 at 8:25 πμ, Last Updated: 

αγριολούλουδα
30 πράγματα που πρέπει να σταματήσετε να τα κάνετε άμεσα! Το 10 είναι πολύ σημαντικό!

Ο Μάρκ και ο Έιντζελ, δύο παθιασμένοι συγγραφείς, χάκερ της ζωής και «θαυμαστές του ανθρώπινου πνεύματος», έφτιαξαν μια καταπληκτική λίστα με 30 πράγματα που πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε στον εαυτό μας. Αν σας αρέσει η λίστα τους, φροντίστε να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Γιατί ο Χριστός γεννήθηκε στην αφάνεια και μάλιστα σε στάβλο;


Posted: Δεκεμβρίου 18, 2014 at 6:57 πμ, Last Updated: 
Ο Χριστός δεν έγινε απλώς άνθρωπος, αλλά έγινε άνθρωπος για να πάρει τη θέση μας. Ο Μεσσίας γεννήθηκε από το Άγιο Πνεύμα και την Παρθένο μητέρα, για να μην κληρονομήσει τις συνέπειες του προπατορικού αμαρτήματος, και έτσι να γίνει «το νέο φύραμα», δηλαδή η νέα ζύμη της καινούριας ανθρωπότητας και να καταστεί το πιο καθαρό θύμα, που θα προσφερόταν στο Σταυρό, για να σηκώσει τις αμαρτίες των ανθρώπων (Ιωάν. 1,29, Ησαΐας 53,4-6, Εβραίους 9,28, Α’ Πέτρου 2,24, Αποκ. 5,9).

Αγίες μορφές μας μιλούν για την Ευχή του Ιησού…


Posted: Δεκεμβρίου 18, 2014 at 6:37 πμ, Last Updated: 
ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ


Ὅλη ἡ τέχνη εἶναι αὐτὴ ἀκριβῶς. Εἴτε περπατᾶς εἴτε κάθεσαι, εἴτε στέκεσαι, εἴτε ἐσωτερικά ἐργάζεσαι, εἴτε βρίσκεσαι στὴν ἐκκλησία, ἄσε τὴ προσευχὴ αὐτὴ νὰ γλιστρήσει ἀπὸ τὰ χείλη σου “ΚύριεἸησοῦ Χριστέ, ἐλέησον μὲ” μὲ τὴ προσευχὴ αὐτὴ στὴν καρδιά σου θὰ βρεῖς εἰρήνη καὶ γαλήνη σώματος καὶ ψυχῆς 
(Ἅγιος Σεραφεὶμ τοῦ Σάρωφ)