ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Απαγόρευσαν την φάτνη και από πόλη της Καρολίνας μετά από πιέσεις πανίσχυρης οργάνωσης άθεων!


Posted: Δεκεμβρίου 18, 2014 at 10:39 μμ, Last Updated: 
Απαγόρευσαν την φάτνη και από πόλη της Καρολίνας μετά από πιέσεις πανίσχυρης οργάνωσης άθεων!
Και οι κάτοικοι ντύθηκαν ως χαρακτήρες της φάτνης και παρέλασαν σε ολόκληρη την πόλη!
Κάτοικοι μικρής πόλης στην Νότια Καρολίνα που εξογίστηκαν με την απόφαση αφαίρεσης της χριστουγεννιάτικης φάτνης από τον προαύλιο χώρο του τοπικού Δικαστικού Μεγάρου, μετά την επέμβαση και άσκηση πίεσης γνωστής οργάνωσης άθεων των ΗΠΑ, αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

JZtBgXx
nativity
Υποστηρικτές της επανεγκατάστασης της φάτνης στο αρχικό κεντρικό σημείο των Δικαστηρίων παρέλασαν στους δρόμους της πόλης του Ντάλλας, στη Νότια Καρολίνα, ντυμένοι ως χαρακτήρες της γέννησης του Θεανθρώπου.
Η φάτνη που κάθε χρόνο τα τελευταία 40 χρόνια τοποθετούταν στον χώρο του Δικαστικού Μεγάρου έπρεπε να απομακρυνθεί μετά από απαίτηση αντι-Χριστιανικής οργάνωσης, στην οποία έχουμε αναφερθεί πολλές φορές, λόγω της εκτεταμένης δράσης και επιρροής της, «Ελευθερία από τα Θρησκευτικά Θεμέλια» που απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στους τοπικούς άρχοντες της μικρής αμερικανικής πόλης. Στην επιστολή ισχυρίζονταν ότι αποτελεί παράβαση του νόμου η τοποθέτηση θρησκευτικών συμβόλων σε δημοτικά κτίσματα και περιουσίες.
Μάλιστα, μετά την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να αφαιρέσει την χριστουγεννιάτικη φάτνη, δημότης της πόλης και ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων στην περιοχή ενημέρωσε τους τοπικούς άρχοντες ότι μπορούν να μεταφέρουν την φάτνη σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του, μόλις ένα τετράγωνο μακρυά από το Δικαστικό Μέγαρο. Με άλλη κάτοικο της περιοχής να ενημέρωνει την δημοτική αρχή ότι ο εκκλησιασμός πλέον θα γίνεται στους δρόμους της μικρής πόλης καθημερινά!
Ε.Μ.
hellasforce.com


Πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2014/12/%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%b3%cf%8c%cf%81%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%86%ce%ac%cf%84%ce%bd%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82.html#ixzz3MND8jafl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου