ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις θα είναι έτοιμες το καλοκαίρι του 2015


Posted: Δεκεμβρίου 18, 2014 at 8:56 μμ, Last Updated: 
russia
Οι αεροδιαστημικές δυνάμεις της Ρωσίας θα διαμορφωθούν ολοκληρωτικά το καλοκαίρι του 2015. Θα περιλαμβάνουν δυνάμεις της αεροπορίας, της αεράμυνας και της πυραυλικής άμυνας, καθώς και επίγειες δυνάμεις , δήλωσε υψηλόβαθμη πηγή από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας στο πρακτορείο Itar- TASS.

O Διοικητής της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας Βίκτορ Bondarev δήλωσε στους δημοσιογράφους νωρίτερα ότι είχε προβλεφθεί η δημιουργία των εν λόγω δυνάμεων από τις αρχές του 2016.
«Η απόφαση για τη δημιουργία των αεροδιαστημικών Δυνάμεων με την συμπερίληψη μονάδων της ρωσικής αεροπορίας σε πλήρη ισχύ, έγινε στο υψηλότερο επίπεδο, με τις οργανωτικές δραστηριότητες να βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη. Ο νέος κλάδος των Ενόπλων Δυνάμεων θα λειτουργήσει από το καλοκαίρι του 2015» , δήλωσε ανώτατος στρατιωτικός στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων .
Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι η αεροπορία, η αντιαεροπορική άμυνα και η πυραυλική άμυνα, θα υπάγονται στο διοικητή των αεροδιαστημικών Δυνάμεων.
Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, οι αεροδιαστημικές δυνάμεις θα συμπεριλαμβάνουν και την διοίκηση αερομεταφορών με όλους τους κλάδους των αερομεταφορών της σημερινής ρωσικής Αεροπορίας, συμπεριλαμβανομένης και της αεροπορίας στρατού.
Όσον αφορά την διοίκηση αντιαεροπορικών, την πυραυλική άμυνα και τα στρατεύματα των Αεροδιαστημικών Δυνάμεων, η πηγή είπε ότι «θα χρησιμοποιούν όλα τα οπλικά συστήματα και μέσα της εναέριας άμυνας, της Πολεμικής Αεροπορίας και των Αεροδιαστημικών Δυνάμεων, συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων αεράμυνας καθώς και των υφιστάμενων και εξελιγμένων συστημάτων πυραυλικής άμυνας».
Έτσι, στις Ένοπλες Δυνάμεις θα υπάρχουν τρεις διοικήσεις: η διοίκηση Χερσαίων Δυνάμεων, η διοίκηση του Πολεμικού Ναυτικού και η διοίκηση των Δυνάμεων Αεροδιαστημικής.
Σύμφωνα με ανάλυση στο Pentapostagma.gr, αλλάζει ριζικά η φύση της ένοπλης αντιπαράθεσης, αλλά και το όραμα για την ανάπτυξη των ενόπλων δυνάμεων. Η ασφάλεια του εναέριου χώρου είναι τομέας προτεραιότητας και πρέπει να λάβει κεντρική θέση στην παροχή του αμυντικού συστήματος της κάθε χώρας.
pentapostagma.gr


Πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2014/12/%ce%bf%ce%b9-%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%b1%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%ac%ce%bc%ce%b5%ce%b9%cf%82.html#ixzz3MNCfZnPD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου