ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Συνεχή Θαύματα του Αγίου Εφραίμ Νέας Μάκρης. " BLOGGER : Τα λογια είναι περιτά, Είναι μεγάλη ή ανάρτηση αφιερώστε λίγα λεπτά "

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr   "

 Θαύματα του Αγίου Εφραίμ Νέας Μάκρης
Τα θαύματα του Αγίου τελειωμό για τους πιστεύοντες δεν έχουν… έχουν γραφτεί τόμοι και θα συνεχίζονται να γράφονται όσο υπάρχει ζωή και βάσανα αρρώστιες και προβλήματα..
 
Αναφέρουμε σήμερα στην αναρτησή μας πιο κάτω μια επώνυμη μαρτυρία βρισκοντάς την στο διαδικτυο.. από μας δεν είναι διασταυρωμένη αλλα ποιος ο λόγος από την άλλη πλευρά να είναι ψέμα…
 
Hταν Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2006 ξημερώματα Δευτέρας, όταν εγώ και η Δέσποινα ολοκληρώναμε τις τελευταίες εργασίες για την ανακαίνηση του σπιτιού μου. Τότε ξαφνικά σ΄ όλο το σπίτι υπήρξε έντονα η μυρωδιά από λιβάνι… και αναρωτηθήκαμε ποιος θα μπορούσε να λιβανίζει τέτοια ώρα;!Τί κι αν βγήκαμε στο μπαλκόνι, τι κι αν έίχε περάσει μια ώρα, η μυρωδιά δυνάμωνε. Έντονο μύρο είχε κατακλείσει όλο το σπίτι! Κοιταχτήκαμε στα μάτια και φύγαμε γρήγορα-γρήγορα φοβισμένοι μη γνωρίζοντας τι συμβαίνει.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην Αθήνα για την έναρξη της ελληνικής προεδρίας στην Ε.Ε. (φωτο)

ΠΗΓΗ :  "   pentapostagma,       "

Οικουμενικός Πατριάρχης
Κωνσταντινούπολη του Νικόλαου Μαγγίνα
 
Με την ευλογία και τις ευχές της Μητέρας Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως που θα κομίσει ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος από την Κωνσταντινούπολη θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή για την ανάληψη της προεδρίας της.

Οι μοναρχίες Περσικού κόλπου ετοιμάζονται για μεγάλο πόλεμο

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr     "

 
Οι μοναρχίες του Περσικού κόλπου συγκροτούν συλλογικές δυνάμεις άμυνας με προσωπικό 100.000 άνδρες. Το ζήτημα είναι κατά πόσο αυτή η απόφαση υπαγορεύεται από την αυξανόμενη απειλή από την πλευρά του Ιράν.
Στα μέσα Δεκεμβρίου το Συμβούλιο Συνεργασίας των αραβικών κρατών του Περσικού κόλπου, στο οποίο περιλαμβάνονται οι έξι αραβικές μοναρχίες – το Μπαχρέιν, το Κουβέιτ, το Κατάρ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ομάν και η Σαουδική Αραβία, – ανακοίνωσε τη σύσταση μιας ενιαίας στρατιωτικής διοίκησης με έδρα το Ριάντ. Όπως αναμένεται, της νέας δομής θα ηγηθεί Σαουδάραβας στρατιωτικός.

Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος – η τελευταία συνέντευξη, Η εκκλησία θα υψώνει τη φωνή της πάντα

ΠΗΓΗ:  "     pentapostagma.gr    "

Οι 100 ημέρες των Ασκήσεων των Ελληνικών Ε.Δ του έτους 2013 !

ΠΗΓΗ :  "   pentapostagma.gr    "

100 ημέρες των Ασκήσεων των Ελληνικών Ε.Δ
Εξαιρετικά εντυπωσιακή είναι η εικόνα, τόσο σε ποσοτικό όσο και σε ποιοτικό επίπεδο, που δημιουργούν τα συγκεντρωτικά στατιστικά στοιχεία για τις Τακτικές Ασκήσεις μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) – εκπαιδευτικές δραστηριότητες πεδίου των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων το χρονικό διάστημα από τις αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι τα μέσα περίπου του Δεκεμβρίου του 2013.
Με τη συνεργασία του Ινστιτούτου Αναλύσεων Ασφάλειας και Άμυνας (ΙΑΑΑ-ISDA)
Πέραν πάσης αμφιβολίας αποδεικνύεται ότι παρά τα δεδομένα έντονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της οικονομικής κρίσης οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, τόσο ως θεσμικός οργανισμός και όσο ως συντεταγμένο σύνολο ατόμων, διερευνούν και εξαντλούν όλες τις διατιθέμενες δυνατότητες ώστε να διεξάγεται σύντονη επιχειρησιακή εκπαίδευση σε όλα τα επίπεδα και Κλάδους.

Eπιμένει ο Ερντογάν: Δεν υπάρχει Κύπρος

ΠΗΓΗ :  "    pentapostagma,     "

Ερντογάν Δεν υπάρχει Κύπρος
Διαγράφει την Κύπρο για άλλη μια φορά ο Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος αμέσως μετά την υπογραφή Συμφωνίας για την επανεισδοχή παράνομων μεταναστων στην Τουρκία, ξεκαθαρίζει στην Κομισιόν τις προθέσεις του.
Πριν ακόμη στεγνώσει το μελάνι της υπογραφής της Συμφωνίας με την ΕΕ στις 16 Δεκεμβρίου για την επανεισδοχή μεταναστών στην Τουρκία, ο Ταγίπ Ερντογάν ξεδιπλώνει το πραγματικό του πρόσωπο, αρχίζοντας τα τερτίπια πριν την εφαρμογή της.

Με κατάνυξη εορτάστηκε η μνήμη του Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ στην ομώνυμη Ιερά Μονή στο Τρίκορφο Φωκίδος – Φωτογραφικό υλικό

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr      "

 εορτάστηκε η μνήμη του Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ στην ομώνυμη Ιερά Μονή στο Τρίκορφο Φωκίδος
Με κατάνυξη εορτάστηκε και φέτος το 2014 η μνήμη του Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ. Την 1η Ιανουαρίου στις 6.30 το απόγευμα τελέστηκε ο πανηγυρικός εσπερινός, ενώ ανήμερα στις 2 Ιανουαρίου στις 7.00 το πρωί ξεκίνησε η ακολουθία του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας.
 
Τις δυο αυτές ημέρες σε όλες τις ακολουθίες που τελέστηκαν στην μνήμη του Οσίου Σεραφείμ, οι πιστοί είχαν την ευλογία να προσκυνήσουν και τα Ιερά Λείψανα του Οσίου Σεραφείμ.

Οι γεωπολιτικές φιλοδοξίες της Ρωσίας – Τι έδειξαν οι κινήσεις της Μόσχας το 2013

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr    "

Οι γεωπολιτικές φιλοδοξίες της Ρωσίας
Η πλήρης ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων, ο ευρύτατος επανεξοπλισμός τους, οι νέες βάσεις στην Αρκτική, η πυρηνική αποτροπή, ο στόλος στη Μεσόγειο, ήταν ορισμένες βασικές κινήσεις του υπουργείου Άμυνας το 2013, που δείχνουν τις αυξανόμενες γεωπολιτικές φιλοδοξίες της Μόσχας.

Συνεχείς πτήσεις – Τα τουρκικά UAV “αλωνίζουν” ανενόχλητα στο Αιγαίο

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr    "

τουρκικά UAV αλωνίζουν ανενόχλητα στο ΑιγαίοΤα τελευταία πέντε χρόνια, σε πολλές περιπτώσεις, είτε φρουρές στη Ζώνη Επιχειρήσεων (ΖΕ) της ΑΣΔΕΝ που είναι ανεπτυγμένες σε νησιά και μικρονήσους του Ανατολικού Αιγαίου είτε ακόμη και μαχητικά αεροσκάφη επιφυλακής της Πολεμικής Αεροπορίας που εκτελούσαν αποστολές αναγνώρισης αδιευκρίνιστων ιχνών εντός του ελληνικού FIR, ήρθαν «αντιμέτωπα» με μια νέα πραγματικότητα που πλέον έχει δημιουργηθεί στον εναέριο χώρο του Αιγαίου, τα τουρκικά ΜΕΑ (Μη Επανδρωμένα Αεροσκάφη/Unmanned Aerial Vehicles-UAV).  

Περίεργες συμπτώσεις…Μήπως οδεύουμε σε ανατροπές;

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr   "

νεα ταξη
Μέσα σε πολύ λίγες μέρες, είχαμε δύο τρομοκρατικά χτυπήματα μεγάλης έντασης στην Ρωσία, τρομοκρατικά χτυπήματα σε Αίγυπτο-Ελλάδα και ξεσπάσματα μεγάλων αποκαλύψεων για σκάνδαλα σε Ελλάδα και Τουρκία. Παράλληλα υπήρξαν μπαράζ δημοσιευμάτων που ανανέωσαν τις προσδοκίες για Greekexit.

Ρωσία: Η μεγαλύτερη πετρελαιοπαραγωγός χώρα του κόσμου, σύμφωνα με νέα έκθεση

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr     "

Ρωσία-Η-μεγαλύτερη-πετρελαιοπαραγωγός-χώρα-του-κόσμου-σύμφωνα-με-νέα-έκθεση Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι η παραγωγή πετρελαίου για το έτος 2013 έφθασε στο ανώτατό της σημείο στην μετα-Σοβιετική εποχή. Ταυτόχρονα, η ρωσική χώρα κατέχει πλέον την πρώτη θέση στην κόσμο ανάμεσα στις πετρελαιοπαραγωγές χώρες.

ΣΥΡΙΑ: ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΓΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ (Βίντεο)

     ΠΗΓΗ :  "   pentapostagma.gr     "

αποκεφαλισμός στρατιώτ στη Μααλούλα
Αποκεφαλισμός στρατιώτη στη Μααλούλα
Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά
Εικόνες φρίκης από τον αποκεφαλισμό και τα βασανιστήρια διαπόμπευσης ενός νεαρού στρατιώτη στην ιστορική κωμόπολη της Μααλούλα λίκνο του χριστιανισμού δημοσιεύει το maloula.org. Αυτή η βάναυση και απάνθρωπη συμπεριφορά αποτελεί πλέον καθημερινότητα σε περιοχές που ελέγχουν οι ισλαμιστές  στη Συρία.