ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 25-10-2016. στο ΚΕΜΧ Ναυπλίου



Από τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας παραβρέθηκε ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Συνδέσμου κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ.

Λεπτομέρειες από τι επαγγελματικές σελίδες 

Τον Άγιο Δημήτριο εορτάζει πανηγυρικά το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Μηχανικού στο Ναύπλιο με εσπερινό την Τρίτη 25 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό του Στρατοπέδου.





Στον εορτασμό έδωσαν το παρών ο Ταξίαρχος Λεωνίδας Κακαβάς, ο Διοικητής του Κέντρου Σχης(ΜΧ) Ευάγγελος Δημητρέλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, ο βουλευτής, Γιάννης Ανδριανός καθώς και Αξιωματικοί, στελέχη και οπλίτες του Κέντρου. Μετά τον Εσπερινό ακολούθησε λιτάνευση της εικόνας στο χώρο του Στρατοπέδου. 

Δείτε το παρακάτω βίντεο της VDMedia Web Tv.




ΠΗΓΗ : Argonafplia.gr


28η Οκτωβρίου και μύθοι


28η Οκτωβρίου και μύθοι

    Οκτώβριος! Ο μήνας που είναι αφιερωμένος σε Εθνικές μνήμες. Ο μήνας που είναι αφιερωμένος στο ΟΧΙ της Ελλάδος κατά των δυνάμεων του Άξονα, που δημιουργήθηκε αρχικώς το 1936 με την συμφωνία Γερμανίας και Ιταλίας και συμπληρώθηκε το 1940 με την προσθήκη της Ιαπωνίας.

Ντοκιμαντέρ: «Ένδοξες Μνήμες» – Το Έπος του ’40 (βίντεο)

ellinides-40

23
Likes
Facebook23TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Ένα παλιό ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ3 για το Έπος του ’40 και τους αφανείς ήρωες άνδρες και γυναίκες της ελληνικής υπαίθρου...

Χάσατε τα κλειδιά σας; Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος να ανοίξετε μία κλειδαριά (βίντεο) Loosing Your Keys? Use This!

louketo8

5
Likes
Facebook5TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Με τον παρακάτω απλό, εύκολο και γρήγορο τρόπο, θα μπορείτε να ανοίξετε οποιαδήποτε κλειδαριά. Που σας ανήκει, όμως, εννοείται!...

Στον «αέρα» 55.000 δικαιούχοι – «Κούρεμα» 22% στα εφάπαξ και «φρένο» στις πληρωμές



4
Likes
Facebook4TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Όσοι αποχωρήσαν από την 1/1/2014 και μετά βλέπουν να μπαίνει στον «πάγο» η καταβολή του εφάπαξ τους. Επιπροσθέτως, έρχεται και...
lefta-xeria_5
Όσοι αποχωρήσαν από την 1/1/2014 και μετά βλέπουν να μπαίνει στον «πάγο» η καταβολή του εφάπαξ τους. Επιπροσθέτως, έρχεται και νέο ψαλίδι 1,25% με 2% ετησίως για τα έτη ασφάλισης που διανύουν οι ασφαλισμένοι από το 2014 και μετά.
Η τρόικα ακύρωσε το αρχικό πρόγραμμα πληρωμών για τα καθυστερούμενα εφάπαξ που περιμένουν πάνω από 55.000 δικαιούχοι από ταμεία πρόνοιας του Δημοσίου, των ΔΕΚΟ και του ιδιωτικού τομέα και ειδικά για το Δημόσιο όπου η λίστα αναμονής φτάνει στους 30.000 δικαιούχους, αντί να εγκρίνει 400 εκατ. ευρώ από το λογαριασμό των ληξιπρόθεσμων οφειλών, προσανατολίζεται, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου, στην έγκριση μόλις 150 εκατ. ευρώ.

Οι 10 ανατροπές που φέρνει το 2017 για 2,76 εκατ. ασφαλισμένους και συνταξιούχους

asfalismenoi-dimosiou

7
Likes
Facebook7TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Δέκα αλλαγές έρχονται από τη νέα χρονιά για 2,76 εκατομμύρια ασφαλισμένους και συνταξιούχους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Το...
Δέκα αλλαγές έρχονται από τη νέα χρονιά για 2,76 εκατομμύρια ασφαλισμένους και συνταξιούχους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Το νέο Ασφαλιστικό που ψηφίστηκε τον περασμένο Μάιο μπαίνει από τον Ιανουάριο στη δεύτερη φάση ωρίμανσής του, με αποτέλεσμα οι αλλαγές να επεκτείνονται σε όλο το φάσμα παροχών και εισφορών.
Σημαντικές είναι οι ανατροπές για 565.000 δημοσίους υπαλλήλους: οι εργαζόμενοι χάνουν ένα μικρό τμήμα από τον μισθό τους καθώς αυξάνονται οι εισφορές, ενώ χαμένοι είναι και όσοι βρίσκονται ένα βήμα πριν από την έξοδο, αφού αυξάνεται το κόστος εξαγοράς πλασματικών ετών.
Για τους 280.000 συνταξιούχους δημοσίους υπαλλήλους η επόμενη χρονιά θα είναι μάλλον καλύτερη καθώς οι αναδρομικές κρατήσεις από το μέρισμα ολοκληρώνονται τον προσεχή Δεκέμβριο και έτσι οι πληρωμές του 2017 θα είναι στο ύψος του περασμένου Ιουλίου.

Πέντε τροφές που θα έμπαιναν και στο ντουλάπι με τα… φάρμακα

4
Likes
Facebook3Google+1TwitterPinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Μια τυπική επίσκεψη στο γιατρό μπορεί να σας αφήσει με μια συνταγή για χάπια και οδηγίες για να το πόσες...
261010trofesfarmaka_519_355
Μια τυπική επίσκεψη στο γιατρό μπορεί να σας αφήσει με μια συνταγή για χάπια και οδηγίες για να το πόσες φορές πρέπει να παίρνετε την ημέρα.
Αλλά τώρα τελευταία, ολοένα και περισσότεροι γιατροί αρχίζουν να “συνταγογραφούν” συγκεκριμένες τροφές όχι μόνο για τη διαχείριση του βάρους, αλλά ως… φάρμακα για την πρόληψη και τη θεραπεία χρόνιων παθήσεων.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΟΣ ΙΔΙΩΤΕΣ «ΒΛΕΠΟΥΝ» ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ESM

27/10/2016

Αυξημένα είναι τα χρέη του δημοσίου προς τους ιδιώτες, αγγίζοντας τα 8,045 δισ. ευρώ, σύμφωνα με έκθεση των θεσμών που συντάχθηκε με αφορμή τη συνεδρίαση του ESM.

Δέκα έξι (16) περίπου κιλά ηρωίνης και έντεκα (11) συλλήψεις σε εξάρθρω...VIDEO


Ο χρήστης EllinikiAstynomia
 έχει μεταφορτώσει το βίντεο Δέκα έξι (16) περίπου κιλά ηρωίνης και έντεκα (11) συλλήψεις σε εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης
Δέκα έξι (16) περίπου κιλά ηρωίνης και έντεκα (11) συλλήψεις σε εξ...
ΠΗΓΗ :EllinikiAstynomia