ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ 1-3-2014


Σεισμός σημειώθηκε στις 1/3/2014 και ώρα 00:13 στον Κορινθιακό Κόλπο, 23 χλμ Νοτιοανατολικά του Γαλαξιδίου, το βάθος προσδιορίζεται στα 5 χλμ. και η ένταση στα 3.4 R.

Πηγή: http://www.greek-inews.gr/2014/03/blog-post.html#ixzz2uf2EyStj





ΠΗΓΗ :
Greek-iNews.gr

ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ! VIDEO

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr     " 
Last updated on 
ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ
Στα άδυτα της Aγίας Σοφίας με μια κάμερα! Το ντοκιμαντέρ του Gülensoy απαντά στην πρόκληση τι υπάρχει κάτω από το μνημείο. Δείτε το βίντεο στο τέλος του άρθρου.

Τον γύρο της Ελλάδας κάνει βίντεο με επίδειξη της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων!

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr      " 

Last updated on 
Τον γύρο της Ελλάδας κάνει βίντεο με επίδειξη της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων!Τον γύρο της Ελλάδας κάνει Βίντεο που δείχνει την υψηλή κατάρτιση στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων .
Με άψογα συντονισμένες κινήσεις οι Ευέλπιδες πραγματοποιούν ασκήσεις ακριβείας με τα όπλα . Η συγκεκριμένη διμοιρία αποτελεί την ομάδα επιδείξεων της Σχολής Ευελπίδων.

Τύμπανα πολέμου ηχούν στην Ουκρανία- Σε κατάσταση μάχης οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις.

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr   " 

Last updated on 
πόλεμος-ουκρανίαΤα… δόντια της φαίνεται ότι δείχνει η Ρωσία στην Ουκρανία με τα ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη να βρίσκονται σε… ετοιμότητα, ενώ στην Κριμαία εστιάζονται πλέον όλες οι εξελίξεις αφού ένοπλοι κατέλαβαν την τοπική βουλή.

ΦΙΛΟΘΕΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr    " 

Last updated on 

Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 20142 (1)Tο ειδικό Γυμνάσιο Αργολίδος, πραγματοποίησε εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα. Οι μαθητές με τον Διευθυντή του σχολείου Ιωάννη Βογιατζή, πέντε καθηγητές και τρεις συνοδούς γονείς, έφτασαν στην Αθήνα με την οικονομική αρωγή της ενορίας Υπαπαντής Κυρίου Λευκακίων Αργολίδος, αλλά και του γραφείου Νεότητας της Μητροπόλεως Αργολίδος, χρήματα με τα οποία εξασφαλίσθηκε η ναύλωση οχημάτων από το Κτέλ Αργολίδος.

Εξαφανίστηκαν από ασθενή… 70 όγκοι σε δύο εβδομάδες

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr    " 

Last updated on 
Πηγή: REUTERS
Πηγή: REUTERS
Ένας Βρετανός με καρκίνο εξέπληξε τους γιατρούς του όταν 70 δυνητικά θανατηφόροι καρκινικοί όγκοι εξαφανίστηκαν από το σώμα του μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες.
Ο 47χρονος Ιαν Μπρουκς είχε εκδηλώσει το 2001 μία σπάνια μορφή μη Χότζκιν λεμφώματος – ενός καρκίνου που προσβάλλει το ανοσοποιητικό σύστημα.

ΠΡΩΤΗ στην Ευρώπη και ΤΡΙΤΗ παγκοσμίως η Ελλάδα στις εκτρώσεις!!!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr     " 

Last updated on 
1 ΣΤΙΣ 4 ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΡΩΣΗ!!!
ΠΡΩΤΗ στην Ευρώπη και ΤΡΙΤΗ παγκοσμίως η Ελλάδα στις εκτρώσεις!!!Ποια οικονομική κρίση και πράσινα άλογα; Ποια μνημόνια; Ποια πολιτική; Εδώ έχουμε να κάνουμε με κάτι που ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ και κανείς δεν βγάζει μιλιά! Φοβούνται όλοι, ακόμα και όσοι παρουσιάζονται ως φιλάνθρωποι, Χριστιανοί και συμπονετικοί, να μιλήσουν ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ!

Η Ξανθιά οδηγός, Ο επιστήμονας,τα δώρα γενεθλίων,Η τηλεφωνική φάρσα του Τοτού, Ατυχία, Η παροιμία του Τοτού, Ο Γιωργάκης, Γκολφ,Κρυφτό, Ο Μπόμπος και οι σοκολάτες,Οι έξυπνες, Ο ψυχίατρος

  • Η Ξανθιά οδηγός
    Ένας αστυφύλακας σταματάει μια ξανθιά σ έναν ερημικό δρόμο και της λέει : - Κυρία μου , υπάρχει κανένας λόγο...
  • Ο επιστήμονας
    Ένα νιόπαντρο ζευγάρι ξεκίνησε για το μήνα του μέλιτος με τρένο, όμως όλα ήταν πιασμένα και έτσι ο ε...
  • τα δώρα γενεθλίων
    Η Μαρία και η Σοφία ήταν γειτόνισσες και "άσπονδες φίλες" και προσπαθούσε η μια να βγάλει τα μάτια της ...

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, Ο ΑΤΥΧΟΣ ΔΙΑΣΩΘΕΝ, ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΔΤΟ ΑΝΤΡΟΝ

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

Η εκπαίδευση τελείωσε και ο λοχίας παρατηρεί ένα νεοσύλλεκτο με πρόσωπο
δυσαρεστημένο.
Τον πλησιάζει και του λέει:
-Μαντεύω ότι, όταν πεθάνω, θα έρθεις και θα χορέψεις πάνω στο τάφο μου...
-Όχι εγώ, λοχία, απαντά ο νεοσύλλεκτος, υποσχέθηκα στον εαυτό μου όταν
απολυθώ από το στρατό, να μην ξαναστηθώ ποτέ στην σειρά !!!

Τελευταία σκηνή...,Τα άστρα!

Τελευταία σκηνή...

Ο σκηνοθέτης της ταινίας δίνει τις τελευταίες οδηγίες στην πρωταγωνίστρια:
- Α, και κάτι που ξέχασα! Μόλις πεις τα λόγια σου, θα πέσεις στη θάλασσα.
- Μα δεν ξέρω κολύμπι, απαντάει έντρομη η ηθοποιός.
Και ο σκηνοθέτης:
- Δεν πειράζει! Έτσι κι αλλιώς, αυτή θα είναι η τελευταία σκηνή της ταινίας.

Καλλας στη Χώρα των Αγνών - ΑΡΜΕΝΙΑ – ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ

ΠΗΓΗ : "    Versus Travel Newsletter

newsletter
@versus-travel.gr      " 



ΤΕΤΑΡΤΗ 05/03/2014
              


Θα παραστεί η πρόξενος της Αρμενίας & θα προσφερθούν κρασί-γεύσεις & χορευτικό με την ευγενική χορηγία του προξενείου της Αρμενίας   
         
Σας υπενθυμίζουμε ότι ο μηχανογραφικός έλεγχος των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις αλλά και η καταγραφή της παρουσίας των μελών της λέσχης μας, θα εκτελείται στο ισόγειο του κτιρίου. 
Για τα μέλη μας που δεν δικαιούνται κάρτα, ο έλεγχος θα γίνεται με βάση την λίστα συμμετοχής. Για τα υπόλοιπα μέλη μας, ο έλεγχος θα γίνεται υποχρεωτικά μέσω της κάρτας μέλους έτσι ώστε να διασφαλίζουμε καλύτερα την διαδικασία προσέλευσης.
Δηλώστε απαραίτητα τη συμμετοχή σας στο 210.41.01.601 εσ. 123, είτε στην πρώτη εκδήλωση είτε στην δεύτερη είτε και στις δύο. Μεσολαβεί διάλειμμα μεταξύ των εκδηλώσεων.

Το Νομικό Καθεστώς των Ιμίων σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο


Γράφει ο
Στυλιανός Πολίτης
Περίπου δυο μίλια προς Ευραπηλιώτη από την ανατολική άκρα της νήσου Καλολίμνου, ευρίσκονται δυο μικρά νησιά. Τα νησιά αυτά εντάσσονται στο νησιωτικό σύμπλεγμα των «Δωδεκανήσων» που έχει ονομασθεί έτσι επειδή τόσα είναι τα περισσότερο γνωστά  νησιά του. Τα δύο αυτά νησιά είναι Ελληνικά και ονομάζονται Ίμια ή Λιμνιά. Οι Τούρκοι τα ονομάζουν “Kardak”.

Πέφτουν οι τόνοι, τα σπρεντ, αλλά και το ΑΕΠ


.
Να κατεβάσει τους τόνους όσον αφορά στην ένταση και στις διαφωνίες με την ελληνική κυβέρνηση επιχείρησε χθες ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Τζέρι Ράις, κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, στα γραφεία του Ταμείου στην Ουάσιγκτον.

Το ΔΝΤ τρέφεται με δάνεια, ευρώ και (εσχάτως) με γρίβνα!


28/02/2014
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Με την Ουκρανία να βυθίζεται στο χάος και στον αλληλοσπαραγμό και με τον κίνδυνο να διχοτομηθεί η χώρα και να μετατραπεί στο νέο πεδίο δράσης του Νέου Ψυχρού Πολέμου, μια σημαντική είδηση έχει περάσει σχεδόν απαρατήρητη.
Σχεδόν παράλληλα με τις εξελίξεις (συγκρούσεις, διαδηλώσεις, απομάκρυνση και παραπομπή Γιανουκόβιτς, νέα κυβέρνηση, μεγάλα ρωσικά γυμνάσια) ξεκίνησε και μια διελκυστίνδα για να εγκατασταθεί στη χώρα το ΔΝΤ.

EE: Νέα μέτρα για να περιοριστεί το κάπνισμα

ΤΟ 2012 ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΗΚΑΝ 576 ΔΙΣ. ΤΣΙΓΑΡΑ

28/02/2014
Γράφει η Μαρίνα Κουρμπέλα
Με μια νέα οδηγία σχετικά με την παραγωγή, την παρουσίαση και την πώληση των προϊόντων καπνού και των συναφών προϊόντων, οι αρμόδιοι της ΕΕ και την εβδομάδα αυτή  οι ευρωβουλευτές επιχειρούν να περιορίσουν τις καταστροφικές επιπτώσεις που έχει αυτή η συνήθεις του καπνίσματος.

Τα τρία σενάρια για την κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών της Ελλάδας

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ NOMURA

28/02/2014
Μεταξύ τριών σεναρίων θα βρεθεί η Ελλάδα μετά την επόμενη αξιολόγηση της πορείας εφαρμογής του προγράμματος προσαρμογής από την τρόικα, σύμφωνα με την ιαπωνική τράπεζα Nomura.

«Δωρεάν Υγεία για τους Ανασφάλιστους»

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

28/02/2014
Για τα ανησυχητικά αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης και των μέτρων λιτότητας στην ΕΕ καθώς και για τον αντίκτυπο που έχουν αυτά στην πρόσβαση στα συστήματα υγείας μίλησαν στη Διεθνή Συνάντηση των μελών του Δικτύου των Γιατρών του Κόσμου.

ΚΕΠΚΑ: Έρευνα τιμών Σαρακοστιανών

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣΚΕΠΚΑ: Έρευνα τιμών Σαρακοστιανών
28/02/2014
Το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕΠΚΑ) ενημερώνει τους καταναλωτές, για τη σημαντική διακύμανση των τιμών των τροφίμων, που κοσμούν το σαρακοστιανό τραπέζι.

Γ. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ: ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΤΟ 2014

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ «STRESS TESTS»

28/02/2014
Σημάδια ανάκαμψης δείχνει η ελληνική οικονομία σύμφωνα με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ) Γιώργο Προβόπουλο, ενώ όπως προέβλεψε, το 2014 θα είναι η πρώτη χρονιά ανάκαμψης.