ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Εκδόθηκαν οι Βεβαιώσεις ΕΚΟΕΜΣ Φορολογικού Έτους 2017




staratalogia  


    Ο Ε.Κ.Ο.Ε.Μ.Σ. ενημερώνει τους δικαιούχους της οικονομικής ενίσχυσης, ότι έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα λήψης των βεβαιώσεων για φορολογική χρήση Φορολογικού έτους 2017.

O δεκάλογος της Αστυνομίας για εισβολή ληστών στα σπίτια: «Κάντε ότι κοιμάστε - Μην αντιδράτε»!




O δεκάλογος της Αστυνομίας για εισβολή ληστών στα σπίτια: «Κάντε ότι κοιμάστε - Μην αντιδράτε»!


Μόνο να σηκώνουμε τα...πόδια δεν μας λέει  (ακόμα) !!!
Κάποιον άλλο..."δεκάλογο" φιλολογικό μας θυμίζει, καθώς και το "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια"...Αν δεν είναι ικανοί ή αν δεν τους επιτρέπουν να διασφαλίσουν την έννομη τάξη, να παραιτηθούν ή να επαναφέρουν την παλαιά Χωροφυλακή, με τις αρμοδιότητες  και τα συστήματα που είχε.
Juan
     «Ο σκοπός των διαρρηκτών δεν είναι ποτέ ο φόνος. Ο φόνος προκύπτει στον πανικό που προκαλείται από την αντίδραση των θυμάτων (χτυπήματα εκφοβισμού)», οπότε «προσποιηθείτε ότι κοιμόσαστε».
    Αυτό ακριβώς συμβουλεύει επίσημα η Ελληνική Αστυνομία τους πολίτες αυτής της χώρας σε περίπτωση που αντιληφθούν ότι κάποιος έχει μπει στο σπίτι τους για να τους ληστέψει. «Μην αρχίσετε να ουρλιάζετε γιατί η πρώτη κίνηση τους είναι να σας ρίξουν αναίσθητο (ή νεκρό) ή να σας φιμώσουν (ορισμένοι πνίγονται!)».
    Οσο απίστευτο και αν ακούγεται, με απλά λόγια και με περίσσεια κυνικότητα η αρμόδια για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια υπηρεσία μάς προτρέπει να καθίσουμε ήσυχοι, να κλείσουμε γλυκά τα μάτια μας ώστε να μας ληστέψουν ανενόχλητοι οι κακοποιοί γιατί αν ουρλιάξουμε, απλά θα μας σκοτώσουν, εφιστώντας μας παρόλα αυτά την προσοχή: «Αν αρχίσουν πυροβολισμοί πέστε στο έδαφος και καλυφθείτε»!.

Ενδιαφέρει τους Αξιωματικούς του ΤΕΜΑ



Θέλω να σας ενημερώσω για την προσωπική μου προσφυγή στο Ελ.Συν.:
Πληροφορήθηκα ότι απορρίθηκε η προσφυγή μου κατά του Γ.Λ.Κρ,που εκδικάσθηκε τον παρελθόντα Δεκέμβριο (1η Δεκεμβρίου) στο Ελεγκτικό Συνέδριο.
Η προσφυγή μου (Έφεσις κατά του ΓΛΚΡ ,για ακύρωση της Πράξης συνταξιοδότησής μου που μου υπολόγισε ΣΥΝΤΑΞη 2/3 Ταξιάρχου αντί ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ Ταξιάρχου), υποβλήθηκε  την 14-6-12,ενώ η ΕΝΣΤΑΣΗ μου κατά του ΓΛΚρ.υποβλήθηκε την 23-02-2009.
Όπως προανέφερα ήδη,εκδικάσθηκε την 1η Δεκεμβρίου στο Ελ.Συνέδριο.
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΊΝΑΙ ΑΡΝΗΥΤΙΚΗ
.Μπορώ στους ενδιαφερομένους να την στείλω όταν μου αποσταλεί καθαρογραμμένη.

Λιναρόσπορος : Η σούπερ τροφή που καταπολεμά 7 αρρώστιες.

Λιναρόσπορος: προσθέστε τον παντού

Βάλτε στη ζωή και στο πιάτο σας το λιναρόσπορο. Το μικροσκοπικό αυτό σποράκι θεωρείται από το Αμερικανικό Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου, ως ένα από τα έξι είδη τροφίμων, που προλαμβάνουν και καταπολεμούν επτά αρρώστιες.