ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Προς υλοποίηση Ταξίδη στο ΜΑΡΟΚΟ του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας

 


Χθες 17 Οκτωβρίου 2021 έγιναν δύο αναρτήσεις με εικόνες - video  με τον Τάσο Δούση και ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό από γνωστό άτομο που είχε επισκεφθεί παλαιότερα το ΜΑΡΟΚΟ. 

Στα αναγραφόμενα δόθηκε η ελπίδα λόγω του ότι είναι στο πρόγραμμα του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας  η υλοποίησή του στο μέλλον.

Μετά από αυτά σήμερα υπήρξε ένα ανέλπιστο ενδιαφέρον που ήδη ένας ικανός αριθμός ατόμων μας δήλωσαν την επιθυμία να συμμετάσχουν και ο αριθμός αυτός δείχνει ότι είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί. 

Μετά από την παραπάνω εξέλιξη συζητήθηκαν οι επιθυμητές ημερομηνίες και λόγω διαφορετικών συνθηκών του ΜΑΡΟΚΟΥ προσδιορίσθηκε ο μήνας Φεβρουάριος και περίπου στο 2 ρο Δεκαήμερο του μηνός ώστε να ασχοληθούμε για την υλοποίησή του. 

Φυσικά αυτό έχει να κάνει με τις Αεροπορικές γραμμές, εμείς θα ασχοληθούμε με τις εκεί βλέψεις και στην πορεία αναλόγως θα δρομολογήσουμε και θα σας ανακοινώσουμε σε άλλη ανάρτηση.

Οι τυχόν ακόμα ενδιαφερόμενοι δύναται να μας ενημερώσουν στο face : Μιχάλης Μαντάς ή στο     e-mail.    mantasmix@gmail.com ή σε όποιο άλλο μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου. 

Στο ταξίδι μπορούν να συμμετάσχουν Συνάδελφοι του Συνδέσμου μας  και άλλων σε Πανελλαδικό επίπεδο ως και φίλοι του Συνδέσμου όπως και σε προηγούμενα Ταξίδια.-