ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Υπόμνημα στον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ-Συμμετοχή Αντιπροσωπείας Δ.Σ. του Συνδ. Αποστρ. Σ.Α. Ν. Αργολίδας στην διαμαρτυρία με τους ενεργεία συναδέλφους στο Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκης

 Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας  Ν. Αργολίδας παρακολουθεί όλες τις κινήσεις της Π.Ο.Α.Σ.Α. και των  Συνδέσμων του όπως των Σερρών  όπως αναφέρεται παρακάτω για την συνάντηση με τον πρωθυπουργό και το Υπόμνημα που του δόθηκε 

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας θα συμμετάσχει στην διαμαρτυρία   στον Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκης.

 Σχετικά με τα ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ το ΣτΕ δεν έχει ακόμη την πλήρη απόφαση, θα την έχουν σε λίγες ημέρες.

΄Οταν ολοκληρωθεί το θέμα για τις ΑΓΩΓΕΣ θα ακολουθήσει πλήρη ενημέρωση από τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας προς όλα τα μέλη.

Παρακάτω η κίνηση που έγινε και το Υπόμνημα της Π.Ο.Α.Σ.Α.



Σύσσωμο το Δ.Σ. του Συνδέσμου Αποστράτων Ν. Σερρών σήμερα 01/09/2022, παρέστη κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Κυριάκου σε γνωστό καφέ της πόλης των Σερρών, όπου του παραδόθηκε, από τον Γ' Αντιπρόεδρο της Π.Ο.Α.Σ.Α. κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ Λεωνίδα, το από 01 Σεπτεμβρίου 2022 Υπόμνημα οικονομικών διεκδικήσεων της Π.Ο.Α.Σ.Α. απευθυνόμενο προς αυτόν.

-Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ήμασταν ο μοναδικός κλάδος που υπέβαλε έγγραφο υπόμνημα με αιτήματα προς τον κ. Πρωθυπουργό.

-Οι δράσεις μας θα συνεχισθούν με την συμμετοχή μας στην πανελλαδική ένστολη διαμαρτυρία των εν ενεργεία συναδέλφων μας την 09-09-2022 και ώρα 18:00 στον Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκης.









Για το Δ.Σ. 

Ο Γεν. Γραμματέας                                                                                            Ο Πρόεδρος 
Αντώνιος ΚΟΥΚΟΥΒΕΣ                                                                              Μιχαήλ ΜΑΝΤΑΣ