ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Γιατί οι Δίδυμοι είναι το καλύτερο ζώδιο;


Όχι ένας, ούτε δύο, αλλά δέκα ολόκληροι λόγοι που το ζώδιο του αέρα είναι άνθρωπος που θες να έχεις δίπλα σου.

Γιατί οι Δίδυμοι είναι το καλύτερο ζώδιο;
17.2K 4



Την Κυριακή 11-6-2017 ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ Ημέρα Τιμής Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας " Πρόγραμμα Δ/νσης Αστυνομίας Ν.Αργολίδας "




Στο γραφείο των Αποστράτων  Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας όπου εδρεύει μέσα στη κτήριο της Δ/νσης Αστυνομίας θα μοιραστεί  το ψήφισμα από το 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας ( Π.Ο.Α.Σ.Α. ).  Προς ενημέρωση των συναδέλφων. 

Η Ελλάδα για πρώτη φορά από το 1980 βάζει τρυπάνι και ξεκινάει γεώτρηση: Οι φόβοι δημιουργίας τετελεσμένου γεγονότος από την Τουρκία σε Αιγαίο και κυπριακή ΑΟΖ – Πως ο κίνδυνος αυτός συνδέεται με τις εξελίξεις στα ενεργειακά – Που βρίσκεται τώρα η πλωτή εξέδρα γεωτρήσεων GSP Jupiter


Οι εξελίξεις στα ενεργειακά ζητήματα στην Ελλάδα και στην κυπριακή ΑΟΖ είναι ραγδαίες. Ολοένα και περισσότερες ελπιδοφόρες αναλύσεις έρχονται στην επιφάνεια, ενώ μεγάλες εταιρείες εκφράζουν ενδιαφέρον για έρευνες στο Ιόνιο, στη δυτική Ελλάδα, αλλά και νοτίως της Κρήτης όπου εκτιμάται πώς βρίσκεται ίσως ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο.

Το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ αποκαλύπτει: Βυθίζεται σε παρατεταμένη ναυτιλιακή κρίση η Γερμανία – Πτώχευσε η τρίτη μεγαλύτερη ναυτιλιακή εταιρεία της χώρας- Μποφόρ αγωνίας πνίγουν τον Β.Σόιμπλε

Η Rickmers Holding, η τρίτη μεγαλύτερη ναυτιλιακή εταιρεία της Γερμανίας, κατέθεσε αίτημα πτώχευσης λίγες μόνο ημέρες μετά την επίθεση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εναντίον των Ελλήνων εφοπλιστών. Με την αποκάλυψη αυτή του ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, λύνεται έτσι και η «απορία» που δημιούργησε στην ελληνική ναυτιλιακή κοινότητα η αδικαιολόγητη πρόσφατη επίθεση του Γερμανού Υπουργού Οικονομικών κ. Σόιμπλε κατά της χώρας μας με αιχμή του δόρατος τον ελληνικό εφοπλισμό.

Τα τρία άγνωστα οφέλη του ανανά

Ο ανανάς είναι ένα φρούτο του καλοκαιριού με την εξωτική του μυρωδιά και γεύση να φέρνουν στο μυαλό εικόνες από παραλίες!
Και ο χυμός, όμως, αυτού του του ζουμερού φρούτου είναι πλούσιος σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικές ουσίες, επομένως είναι μια εξαιρετική επιλογή στο πλαίσιο μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής.
Δείτε παρακάτω τρία σημαντικά οφέλη για την υγεία μας…


Απίστευτο βίντεο από υποβρύχια εκπαίδευση των Ειδικών Δυνάμεων! Hellenic Army Special Forces underwater training.




Απίστευτο βίντεο από την υποβρύχια εκπαίδευση των Ειδικών Δυνάμεων δημοσίευσε το Aegeanhawk. Η Εκπαίδευση πρόκειται για υποθαλάσσια προσέγγιση ακτής με τη χρήση καταδυτικού εξοπλισμού συστήματος κλειστού τύπου. (LAR V UBA). Η άσκηση πραγματοποιήθηκε στο Ανατολικό Αιγαίο.