ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

ΕΥΧΕΣ του Δ.Σ. του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣΘα πρέπει να μην ξεχνάμε ένα παλιό έθιμο το οποίο είναι άρρηκτα δεμένο με την ζωή των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο  " Κ α ρ ά β ι "  το οποίο συμβολίζει την απαρχή μιας νέας ρότας στη ζωή με την γέννηση του Χριστού.

 Μερικά λόγια από την σελίδα Elniplex   και φωτογραφία από      google.gr  

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας εύχεται στις οικογένειες των  μελών  του Συνδέσμου και στις φίλες και φίλους που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις. 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 

με Υγεία και  Ευτυχία 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΚΛΠ.του κ. ΜΑΝΤΑ Μιχ.Προέδρου του Συνδ.Αποστ.Σωμ. Ασφαλ. στο BEST tv. ARGOLIDA


Μετά από τα ανακύψαντα θέματα σχετικά με τα ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ στα οποία ο ΕΦΚΑ δεν έστηλε αναλυτικό σημείωμα των παρακρατηθέντων και των αποδοθέντων ποσών ώστε να γνωρίζει ο δικαιούχος ( σύμφωνα με το Σύνταγμα ), όπως έχει δικαίωμα διότι κανείς δεν γνωρίζει τι ποσά δικαιούταν αλλά και τι γίνεται με όσους έλαβαν ψίχουλα.

Για τις  ΑΧΡΕΩΣΤΙΤΩΣ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ και για τα ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ όπου ο ΕΦΚΑ τα έβγαλε μετά τον μήνα Ιούλιο - Αύγουστο. Έγινε η συνέντευξη στο BEST  TV  ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

Επίσης κάτι το οποίο δεν ανακοινώθηκε είναι ότι στις 10-1-2020 θα συζητηθούν  στο ΣΤΕ. τα θέματα των ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ αλλά και των άλλων κρατήσεων.

Εκεί Συνάδελφοι θα πρέπει να βρεθούμε ΟΛΟΙ αυτή η μάχη είναι 
Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ διότι είναι πολύ βασική η απόφαση που θα βγει. 
Σχετικά με το θέμα αυτό  θα το χειριστεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας  όπου και αναμένουμε.