ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

1959-2012-2015-2018-2021-2022 Ενημέρωση εφ΄όλης της ύλης του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Αργολίδας " Ο Αγ.Νικόλαος "

 


ΕΦ΄ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας « Ο ΄Αγιος Νικόλαος » από την δημιουργία του 1959 έως σήμερα πραγματοποίησε ένα μεγάλο έργο όπου όλες οι δραστηριότητες στέφθηκαν με ανάλογη επιτυχία η κάθε μία που αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καταξιωθεί στα μάτια της κοινωνίας της Αργολίδας αλλά και σε Πανελλαδικό επίπεδο στους Συνδέσμους – Ενώσεις της Ομοσπονδίας τον οποίο και κατατάσσουν μέσα στους πρώτους Συνδέσμους ως προς το μέγεθος των δραστηριοτήτων.

 


 Διοικητικό Συμβούλιο του 2012.

Εδώ πρέπει να μνημονεύουμε τον Ιδρυτή και τα  τότε πρώτα μέλη, ως επίσης να συγχαίρουμε  όλους εκείνους που κράτησαν  μέχρι το 2015  τον Σύνδεσμο ενεργό  μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους.


Από το 2015 άρχισαν έντονα οι δραστηριότητες λόγω της σύγχρονης τεχνολογίας που εξοπλίστηκε το Γραφείο του Συνδέσμου. Από εκεί και μετά  όλα τα Νέα Διοικητικά Συμβούλια με τον κατάλληλο χειρισμό  Η/Υ κ.λ.π. έφθασαν στο επιθυμητό σημερινό αποτέλεσμα.

Γραφείο 13-11-2015


Γραφείο 30-11-2015
         

       Δ.Σ.  7-12-2015


Με την ανάληψη καθηκόντων το Νέο Δ.Σ. ήδη είχε αρχίσει την διαμόρφωση του χώρου.

Διαβάζοντας παρακάτω θα διαπιστώσετε από τους αριθμούς για  το πραγματοποιθέν μεγάλο έργο σε συνδυασμό με το φωτογραφικό υλικό των μεταβολών των Γραφείων Ναυπλίου και ΄Αργους το οποίο είναι υπαρκτό.

2016

                                             ΓΡΑΦΕΙΟ 23-3-2016


Γραφείο 2-9-2016  Απόκτηση 2 ρου Η/Υ


15-12-2016 Στολές



                                            

To 2016 άρχισε η συλλογή των στολών από τα Σώματα των Σωμάτων Ασφαλείας που απόστρατοι απαρτίζουν τον Σύνδεσμο.

 18-12-2016 Ο τότε Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας στο Γραφείο του Συνδέσμου Αντιστράτηγος κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ  Κων/νος

Λόγω της ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ βρέθηκε ο κατάλληλος χρόνος ώστε να αξιοποιηθεί όλο το φωτογραφικό υλικό μαζί με τα video που παρουσιάζεται  το έργο αυτό διαβάζοντας τις κυριότερες δραστηριότητες των Νέων Διοικητικών Συμβουλίων.         

2017        

Δημιουργήθηκε η αφίσα του Συνδέσμου 



  ΓΡΑΦΕΙΟ   21-2-2017         



ΓΡΑΦΕΙΟ 21-2-2017     


          

       ΓΡΑΦΕΙΟ   14-10-2017



2018

23-5-2018 Εκλογή Νέου Δ.Σ.  

                      

28-8-2018 εξοπλίζεται με Νέους Εκτυπωτές και fax


          

2019

Επισκέψεις στο Γραφείο του Συνδέσμου 



9-3-2019 Βουλευτής Αργολίδας κ. ΑΔΡΙΑΝΟΣ Ιωάννης στο Γραφείο του Συνδέσμου

 


2019 Βουλευτής Αργολίδας κ. ΓΚΙΟΛΑΣ Ιωάννης στο Γραφείο του Συνδέσμου



12-9-2019 Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Πελ/σου  Ταξίαρχος

 κ. ΠΟΥΠΟΥΖΑΣ Παναγιώτης  στο Γραφείο του Συνδέσμου

Από τις δραστηριότητες  που ξεχώρισαν  :

Γραφείο  ΄Αργους  2016


28-2-2017 


4-3-2018    


                     

  Το   Γραφείο στην πόλη του Άργους αποκτήθηκε 18-12-2016  με προσωπική  πρωτοβουλία του Προέδρου του Συνδέσμου κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ μετά από αίτημα του στον τότε Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑ Κων/νο  στην επίσκεψή του στο Γραφείο του Συνδέσμου στο Ναύπλιο.



Αμέσως  δόθηκε η εντολή στον τότε Διευθυντή της Διεύθυνσης Αργολίδας να παραχωρήσει κατάλληλο γραφείο στις Αστυνομικές Υπηρεσίες του ΄Αργους.

 

       28-5-2021

 


Στην συνέχεια με κατάλληλες κινήσεις που βοήθησαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. ΚΑΤΣΙΡΗΣ Σπυρίδων, το μέλος του  Συνδέσμου και μέλος του Δ.Σ. κ. ΨΥΧΑΡΗ Σπυρίδωνα να εξοπλιστεί με Ηλεκτρονικό Υπολογιστή και τα περιφερειακά – e-mail  τα οποία ήταν  Δωρεά του Δημάρχου Άργους – Μυκηνών κ. ΚΑΜΠΟΣΟΥ Δημητρίου.

     28-5-2021



Το 2017 η 1η Περιφερειακή Συνάντηση των Συνδέσμων Νοτίου Ελλάδος στην Πρώτη Βουλή των Ελλήνων ( Βουλευτικό ) στο Ναύπλιο.



Στην Συνδιάσκεψη αυτή συζητήθηκαν διάφορα                                        θέματα των ημερών αυτών.

Σε αυτή την Συνδιάσκεψη βοήθησε ουσιωδώς ο Δήμαρχος Ναυπλιέων                            κ. ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ Δημήτριος τον οποίο και ευχαριστούμε.

Το 2019 η Εκδήλωση για τα 60 χρόνια   συνεχούς λειτουργίας του Συνδέσμου και εγκαίνια των Προθηκών.






                                 

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας « Ο ΄Αγιος Νικόλαος » όπως αναφέρεται παραπάνω είναι από τους παλαιότερους της Ομοσπονδίας. ΄Εχει μεγάλη Ιστορία καθότι μέλη του είχαν πολεμήσει όπου η Πατρίδας είχε χρειαστεί.

Το 2021 η  συμμετοχή για πρώτη φορά  του Προέδρου του Συνδέσμου  κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ στις Αρχαιρεσίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας « Π.Ο.Α.Σ.Α. » από τον Σύνδεσμο και η εκλογή του στην Εξελεγκτική Επιτροπή.

Ταξίδια στο πολυήμερες εκδρομές εντός Ελλάδος και ταξίδια στο Εξωτερικό : ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ/ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ – ΡΩΣΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ και στην πορεία το δρομολογημένο ταξίδι στο ΜΑΡΟΚΟ τον Οκτώβριο του 2022.


  Φωτογραφία 2016 από Δαλματικές Ακτές οι Προέδροι : κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟ Ευάγγελο της Π.Ο.Α.Σ.Α., ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ του Συνδέσμου Αργολίδας κ. ΛΙΑΣΚΟ Παναγιώτη της Λακωνίας, τον Αντιπρόεδρο κ. ΣΙΑΧΑΜΗ Ιωάννη του Συνδέσμου Αργολίδας, τον Γεν. Γραμ. Αθηνών ΜΗΝΟΠΕΤΡΑ Χαράλαμπο.

 

2018

ΙΤΑΛΙΑ 


2019. ΡΩΣΙΑ. Κόκκινη Πλατεία ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ Πρόεδρος  και ΣΙΑΧΑΜΗΣ Ιωάννης Γεν. Γραμ.

Προσκυνηματικές Εκδρομές :  ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ – ΠΑΤΜΟ  και μονοήμερες ΑΙΓΙΝΑ Αγ. Νεκτάριο – Ι.Μ. ΄Ελ ωνας και κάθε χρόνο στον Ακάθιστο Ύμνο σε  Ιερά Μονή Οσίου Παταπίου – Ι.Μ. Καλαμίου κ.λ.π. .


 Αγιο ΄Ορος 2019

Ένα μεγάλο έργο είναι οι προθήκες στο χώρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας  έχοντες τις στολές των Σωμάτων της Πρώην Ελληνικής Χωροφυλακής, της Πρώην Αστυνομίας Πόλεων της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος ως επίσης και διάφορα Ιστορικά Κειμήλια.



Επίσης τα KAPA FIX τα οποία καλύπτον ένα μεγάλο χώρο σε τοίχο  έναντι των προθηκών. Η δημιουργία αυτών συντέλεσε η ΠΑΝΔΗΜΙΑ όπου υπήρξε  χρόνος εκμεταλλεύσιμος για τον Σύνδεσμο, αρχειοθετώντας τις 25.000 περίπου φωτογραφίες όπου σήμερα μας δίνεται η ευκαιρία να μιλάμε για το έργο αυτό  που ήδη έχει πραγματοποιηθεί.

 


  



Το Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο εξελέγη το 2021 με φόντο τα KAPA FIX  και τις ΠΡΟΘΗΚΕΣ.

Στο video που ακολουθεί στο τέλος της ανάρτησης θα δείτε εκτενέστερα τις ΠΡΟΘΗΚΕΣ και τα KAPA  FIX με πλήρη ανάλυση.

Παραβρεθήκαμε στον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου 20-10-2021 και στα εγκαίνια της ΄Εκθεσης Ιστορικών Κειμηλίων στις Πρώην Σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας μετά από κάλεσμα του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ                   Μιχαήλ




  


2022


1-3-2022 Επισκεφθήκαμε τον Νέο Αντιπεριφερειάρχη κ. ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙΤΗ Δημήτριο


Παραβρεθήκαμε στα εγκαίνια των Νέων Γραφείων της Π.Ο.Α.Σ.Α.  Μεσογείων 96  30-3-2022 μετά από κάλεσμα του Προέδρου της Π.Ο.Α.Σ.Α.


....


Προσφορά Βιβλίου της Π.Ο.Α.Σ.Α. το οποίο προσέφερε  ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Π.Ο.Α.Σ.Α. κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Ευαγγέλου  την 13-4-2022 στον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙΤΗ Δημήτριο



    

19-5-2022 Για πρώτη φορά εορτάστηκε ο ΄Αγιος Νικόλαος προστάτης του Συνδέσμου στον ΄Αγιο Νικόλαο τον Κρασόκτιστον Καραθώνα Ναυπλίου.










Με απόφαση του Δ.Σ. του Συνδέσμου έχει ορισθεί να γίνεται εκεί ο εορτασμός του Αγίου και η Ετήσια λειτουργία.

Παρών σε όλα τα συλλαλητήρια.



Το πλούσιο φωτογραφικό – video  υλικό που έχει συγκεντρωθεί είναι σε ψηφιακή μορφή ευρίσκεται στο  Γραφείο  του Συνδέσμου σε εξωτερικούς δίσκους. 

Οι φωτογραφίες είναι  25.884 που καλύπτουν σε δίσκο χώρο των  352 GB

Τα  video είναι   96 που καλύπτουν στον  δίσκο  χώρο των    181  GB.

Στο blogger   « ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ  »  έγιναν 308 αναρτήσεις οι οποίες διαβάστηκαν από 110.367 άτομα.  

Για όλο το παραπάνω έργο βασικό ρόλο έχουν βοηθήσει  οι αναφερόμενοι παρακάτω μέλη του Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Σ.Α. :

Ο Πρόεδρος κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος, Ο Αντιπρόεδρος κ. ΒΟΡΓΙΑΣ Κων/νος, Ο Γεν. Γραμ. κ. ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΩΤΗΣ Οδυσσέας, Ο Νομικός Σύμβουλος κ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Νικήτας  οι οποίοι ήταν δίπλα μας και με τις κατάλληλες οδηγίες και με την προσωπική τους παρουσία  στις εκδηλώσεις μας, τους οποίους και  ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Αφού εκτιμήσαμε το ήδη πραγματοποιθέν έργο του Συνδέσμου θα συνεχίσουμε αυτό  ποιοτικά  καλύτερες και ποιο  ουσιώδες δραστηριότητες προς όφελος των μελών του Συνδέσμου δυνάμει της ποιο σύγχρονης τεχνολογίας που υφίσταται σήμερα

Ο Σύνδεσμος ζητά από τα μέλη του την ανταπόκρισή τους στα κάλεσμά του διότι όλες οι δραστηριότητες αυτές γίνονται για αυτά που απευθύνεται η παρούσα ενημέρωση και για εσάς  τους φίλους του Συνδέσμου που σε πολλές δραστηριότητες έχετε συμμετάσχει  και  σας  ευχαριστούμε.

Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε κάθε συνάδελφο σε ότι είναι δυνατόν να τον βοηθήσουμε.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η Νέα  Χειμερινή Περίοδο να είναι καλύτερη από τα δύο προηγούμενα χρόνια που περάσαμε λόγω της ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ.-    

Γραφείο Ναυπλίου Αύγουστος του 2022 η σημερινή μορφή.-










Ακολουθούν τα VIDEO που δείχνουν απόλυτα την μεγάλη αλλαγή και εξέλιξη που έχει γίνει στον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας « Ο ΄Αγιος Νικόλαος ».-

video 13-11-2015

Video 20-8-2022

 


 ΄

Για το Δ.Σ.

 

Ο Γεν. Γραμματέας                                                        Ο Πρόεδρος

 

Αντώνιος ΚΟΥΚΟΥΒΕΣ                                               Μιχαήλ ΜΑΝΡΑΣ