ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Από τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κ. ΣΙΑΧΑΜΗ Ιωάννη " VIDEO "

Την 30-11-2015   στις ειδήσεις 21.00 ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας έδωσε συνέντευξη στο DR TV για  κίνηση  συγκέντρωσης τροφίμων από τον Σύνδεσμο. 

Τα τρόφιμα τα οποία  θα συγκεντρώσει θα διανεμηθούν τις ημέρες των εορτών.  

Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΦΟΡΑ " Ακατάλληλο " ΄Ανω των 18 χρονών

Είναι η πρώτη σου φορά. Καθώς ξαπλώνεις πίσω οι μύες σου σφίγγουν. Προσπαθείς να τον κάνεις να καθυστερήσει ψάχνοντας για δικαιολογία, αλλά αυτός δεν πτοείται καθώς σε πλησιάζει. Ρωτάει αν φοβάσαι κι εσύ κουνάς το κεφάλι αρνητικά. Έχει μεγαλύτερη εμπειρία, αλλά είναι η πρώτη φορά που το δάχτυλό του βρίσκει το σωστό μέρος. Το βάζει πιο βαθιά κι εσύ ανατριχιάζεις. Το σώμα σου τεντώνεται, αλλά αυτός είναι ευγενικός όπως ακριβώς υποσχέθηκε! 

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 1-12-2015

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com   " 

«Τελείωσαν» τον Παναθηναϊκό - Βαριά τιμωρία και νίκη 3-0 για τον Ολυμπιακό

BLOGGER. Την ομάδα την τιμώρησαν. Μέτρα όμως για να μην συμβεί πάλι δεν είδαμε. Εάν η Αστυνομία θα αστυνομεύει μέσα στα γήπεδα δεν μας είπαν. Η ιδιωτική Αστυνομία τι έκανε ; Οι Ομάδες είναι επιχειρήσεις μέσα στα γήπεδα γιατί να πηγαίνει η Αστυνομία. Τι έγινε με τους τραυματισμούς της Αστυνομίας ; Πόση Αστυνομική Δύναμη απασχολήθηκε για την ιδιωτική επιχείριση; και δεν ασχολήθηκε με το έργο της. Από την άλλη οι μειώσεις για τους Αστυνομικούς μειώσεις και έρχεται και η συνέχεια.  Να πληρώνουν οι  ποδοσφαιρικές επιχειρήσεις ειδική δύναμη για αυτά τα γεγονότα. Το έργο της Αστυνομίας είναι έξω από την πόρτα του γηπέδου στο Δημόσιο χώρο. Εκείνες τις ημέρες είπαν ότι φταίει και η Αστυνομία όπου όπως συνηθίζεται πάντα στα γεγονότα. 




ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



«Τελείωσαν» τον Παναθηναϊκό - Βαριά τιμωρία και νίκη 3-0 για τον Ολυμπιακό
    Η μέγιστη ποινή επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκόαπό το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανοτης Super League, για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
    Με τη μέγιστη ποινή που προβλεπόταν βάσει ΚΑΠτιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός από το ΠρωτοβάθμιοΜονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που δεν έγινε ποτέ. Αφαίρεση τριών βαθμών, ποινήτεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρώνβαρύ πρόστιμο για τους πράσινους και κατακύρωση του αγώνα στονΟλυμπιακό αποφάσισε η Super League
    Η απόφαση απορρίπτει την ένσταση των «πράσινων» για το φύλλο αγώνα, κατακυρώνει το παιχνίδι με 3-0

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΑ...

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΑ...
    Πόσο γελοίο ακούγεται... Υπάρχουν ακόμα ηλίθιοι που μετράνε τη ζωή με το αν είναι γεμάτη μια καφετέρια.. Υπάρχουν ακόμα ανόητοι που θεωρούν καλά το ότι είναι εντάξει με τις τράπεζες και την εφορία.  Πως καλά είμαστε ακόμα γιατί ένα κομμάτι μπορεί ακόμα και τη βγάζει καθαρή μέσα στο μεγάλο σφαγείο.  Επειδή δεν έχει έρθει η σειρά τους. Επειδή ο χασάπης τους έχει ακόμα στη κατάψυξη να σιτέψουν καλά...

Τι θα γίνει με τις κρυφές καταθέσεις: Ως και 45% φόρος

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Τι θα γίνει με τις κρυφές καταθέσεις: Ως και 45% φόρος
Τώρα πιά δεν έχω αμφιβολία ότι ετούτοι είναι ‘’αιθεροβάμονες’’ και ψάχνουν για… καλαμάκες.
Θέλουν να ρίξουν νερό στον κουβά, χωρίς να βουλώσουν προηγουμένως τις τρύπες του.
Φυσικό, αφού περιμένουν από κάτω με τα ποτηράκια ….
    Την τελική απάντηση των θεσμών περιμένει η κυβέρνηση για την αποκάλυψη των κρυφών καταθέσεων.   Σύμφωνα με πληροφορίες το σχέδιο θα προβλέπει φόρο 45% ο οποίος θα μπορεί να μειώνεται κατά 20% ή και 80% εάν και εφόσον ο φορολογούμενος δεσμευτεί ότι τα χρήματα αυτά θα μείνουν στις ελληνικές τράπεζες και τρία ή πέντε χρόνια ή θα διατεθούν για επενδύσεις που έχει ανάγκη η οικονομία.

Γιατί οι Αμερικανοί τρώνε εκατομμύρια γαλοπούλες αλλά όχι τα αυγά τους;

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Γιατί οι Αμερικανοί τρώνε εκατομμύρια γαλοπούλες αλλά όχι τα αυγά τους;
    Το 2012 σε άρθρο του Explainer εξηγείται γιατί ενώ οι Αμερικανοί τρώνε τόνους κρέατος γαλοπούλας όμως δεν... ακουμπάνε τα αυγά τους.
    Οι Αμερικανοί, ειδικά την Ημέρα των Ευχαριστιώνκαταναλώνουν τεράστιες ποσότητες γαλοπούλας και ενώ πολλές φορές συνοδεύουν τα εδέσματα με αυγά από κότες, ποτέ δεν υπάρχουν στο τραπέζι των Αμερικανών αυγά από γαλοπούλα.

Θεσσαλονίκη: Μη φύγετε αν δεν δοκιμάσετε

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Θεσσαλονίκη: Μη φύγετε αν δεν δοκιμάσετε
    Πολλοί οι λόγοι να επισκεφθείς τη Θεσσαλονίκη. Ένας από τους σημαντικότερους; Οι  γεύσεις της. Από παραδοσιακά γλυκά- δημοφιλή και εμβληματικά όσο και ο Λευκός Πύργος- μέχρι πιο "φρέσκες" ιδέες και νόστιμο φαγητό του δρόμου, συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε αυτά που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε σε ένα ταξίδι σας στη συμπρωτεύουσα.

Τσουρέκι από τον Τερκενλή 
Κάντε ένα διάλειμμα από τα ψώνια -ή το window shopping- στην Τσιμισκή, για το κορυφαίο, μυρωδάτο τσουρέκι που πνίγεται στη σοκολάτα από τον «ναό» του είδους, τον Τερκενλή, στη συμβολή με την Αριστοτέλους. Με γλάσο ή όχι, με γέμιση (κάστανο, λεμόνι, πραλίνα φουντουκιού, σοκολάτα) ή μη, αποτελεί έναν γλυκό πειρασμό στον οποίο πρέπει να ενδώσετε. Θα το βρείτε και σε πολλά άλλα σημεία της πόλης. Τσιμισκή 30 & Αριστοτέλους 4, τηλ.: 2310 271148, www.terkenlis.gr

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΖΑΡ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΕΛΠΙΔΑ»

ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

01/12/2015
Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» που επέλεξαν και φέτος να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους από το Χριστουγεννιάτικο bazaar του Συλλόγου, στέλνοντας ταυτόχρονα το δικό τους ηχηρό μήνυμα αγάπης, κοινωνικής ευαισθησίας  και αλληλεγγύης στα παιδιά του Συλλόγου, ενθουσιάστηκαν από τις πολλές και πολύ ευχάριστες εκπλήξεις που τους περίμεναν εκεί.

ΙΕΛΚΑ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ CAPITAL CONTROLS ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

01/12/2015
Σημαντική είναι η επίδραση των κεφαλαιακών ελέγχων (capital controls) στη συμπεριφορά του Έλληνα καταναλωτή, όπως προκύπτει από τα συμπεράσματα πανελλήνιας έρευνας καταναλωτών σουπερμάρκετ, σε δείγμα 1.350 ατόμων, που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ).
Τα αποτελέσματα προσφέρουν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα συμπεράσματα σε σχέση με καταναλωτικές συνήθειες των Ελλήνων, καθώς και σημαντικές απόψεις των Ελλήνων καταναλωτών γύρω από το ρόλο των σουπερμάρκετ και των λοιπών σημείων πώλησης τροφίμων. Το γενικό συμπέρασμα των αποτελεσμάτων είναι ότι ο Έλληνας καταναλωτής αξιολογεί ιδιαίτερα υψηλά τη θετική ανταπόκριση του κλάδου σουπερμάρκετ και των προμηθευτών την περίοδο της επιβολής των Capital Controls.