ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. VIDEO

ΠΗΓΗ : 

 
50
 
0
αγια σοφια ελληνικη σημαια
Ο Ρώσος εδώ και τώρα ψάχνει την αφορμή να καταλάβει τα Στενά και να κόψει τους αγωγούς της Δύσης προς την Ευρώπη.
Μετά την Συρία η Ελλάδα και η Τουρκία είναι περιζήτητες προς διάλυση;
Τελικά ο ενεργειακός αγωγός που θέλουν να έρχεται από το Ριζοσπαστικό ισλαμικό Κατάρ για να ¨ζεστάνουν ¨την κρύα προτεσταντική και καθολική Βόρεια και Κεντρική Ευρώπη δίχως να εξαρτώνται πλέον αυτές από την Ορθόδοξη Ρωσία… φαίνεται εκτός από ενέργεια προαποφασίστηκε να μεταφέρει ανθρώπινο αίμα φυσικά πόνο προσφυγιά και δάκρυα.

Τεράστια τα κέρδη της παγκόσμιας βιομηχανίας «μαϊμού» προϊόντων.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τεράστια τα κέρδη της παγκόσμιας βιομηχανίας «μαϊμού» προϊόντων.
    Ασύληπτα κέρδη βγάζουν οι βιομηχανίες από την παγκόσμια αγορά «μαϊμού» προϊόντων. Οι επιχειρήσεις που εμπορεύονται παραποιημένα προϊόντα έχουν διογκωθεί με την αξία της παγκόσμιας βιομηχανίας να αγγίζει τα 461 δισ. δολάρια, σύμφωνα με μια νέα έκθεση που δημοσίευσε ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (OΟΣΑ).
    Οι πωλήσεις των απομιμήσεων αυξήθηκαν κατά 2,5% το 2013και ισοδυναμούν με την οικονομία της Αυστρίας.
    Tα παγκόσμια δεδομένα στις τελωνειακές κατασχέσεις έδειξαν ότι οι NikeRay BanLouis Vuitton και Rolex είναι οι μάρκες με τις περισσότερες απομιμήσεις. Οι καταναλωτές δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στις απομιμήσεις ενδυμάτων και συσκευών, σύμφωνα με την έκθεση, η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αντικείμενα που έχετε στο σπίτι και θεωρείτε άχρηστα από τα οποία μπορείτε να βγάλετε χρήματα.

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

Αντικείμενα που έχετε στο σπίτι και θεωρείτε άχρηστα από τα οποία μπορείτε να βγάλετε χρήματα.
HuffPost Greece  
    Τα έχουμε στο σπίτι και δεν τους δίνουμε καμία σημασία. Ίσως μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις να τα θεωρούμε και λίγο άχρηστα, αλλά μάλλον δεν είναι έτσι. Σύμφωνα με τοmentalfloss.com, μέσα στο σπίτι μας υπάρχουν αντικείμενα τα οποία μπορεί να αξίζουν πολύ περισσότερο από όσο νομίζαμε.
Ας δούμε ποια είναι αυτά:

5 τρόποι για να τρώμε συνετά


Παρασκευή 22nd, Απριλίου 2016 / 20:00
frΈχουν γίνει πολλές μελέτες πάνω στην σωστή διατροφή και στο πώς το να τρώμε συνετά μπορεί να βοηθήσει στο χάσιμο βάρους. Μπορούμε να μάθουμε στον εαυτό μας να τρώει λιγότερο, να τρώει καλύτερα, αλλά και να αισθανόμαστε πιο χορτασμένοι έπειτα από κάθε γεύμα. Ας δούμε πέντε μικρά μυστικά για να μάθουμε να τρώμε καλύτερα.