ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι και γιατί ??

ΠΗΓΗ : "  http://greeksfun.org   " 

από Likeman7 » Πέμ Μαρ 13, 2014 7:37 am


Κριός

Κομμάτι μιας καλής φιλίας είναι η επίδραση και οι επιρροές που ασκεί ο ένας φίλος στον άλλο και σε αυτό το κομμάτι ο Κριός είναι ο καλύτερος φίλος. Έχει το ταλέντο να σας μεταφέρει τον ενθουσιασμό του για ένα καινούριο βιβλίο ή μια καινούρια ταινία ή μια καινούρια ποικιλία κρασιού και να σας ωθήσει να δοκιμάσετε κι εσείς μαζί του. Αυτή η συμπεριφορά, ωστόσο έχει σημάδια εγωισμού, καθώς ό,τι και να έχετε εσείς στο μυαλό σας, ο Κριός θα βρεί κάτι πιο ενδιαφέρον να σας προτείνει βάζοντάς σας πάντα στο δίλημμα να διαλέξετε και στη διαδικασία να ακυρώσετε τα σχέδιά σας με τους άλλους φίλους σας, που μπορεί να σας κάνει ένα καλό φίλο στον Κριό, αλλά όχι έναν καλό φίλο γενικά. Ο Κριός λοιπόν, θα πρέπει να μάθει να μετριάζει τον ενθουσιασμό και να σέβεται τις διαφορετικές προτιμήσεις των άλλων. Εαν το καταφέρει αυτό γίνεται πραγματικός και θα είναι πάντα εκεί να σας στηρίξει σε κάθε περίσταση.

*** Επείγουσα ανακοίνωση: Kοριτσάκι 7 ετών έχει ανάγκη άμεσης βοήθειας ***

----- Προωθημένο μήνυμα -----
Απο: Σωτήριος Τσεντούρος <stsentouros@yahoo.gr>
Προς: "stsentouros@yahoo.gr" <stsentouros@yahoo.gr>
Στάλθηκε: 11:03 μ.μ. Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014
Θέμα: Πρθ: [Dsth] Επείγουσα ανακοίνωση: Kοριτσάκι 7 ετών έχει ανάγκη άμεσης βοήθειας

Προωθήστε αυτό το μήνυμα σε όλους τους φίλους και συγγενείς σας για να βοηθήσουμε τον συνανθρωπο μας.

----- Προωθημένο μήνυμα -----
Απο: Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης <dsthe@otenet.gr>
Θέμα: [Dsth] Επείγουσα ανακοίνωση: Kοριτσάκι 7 ετών έχει ανάγκη άμεσης βοήθειας

Ένα κοριτσάκι 7 χρονών, θυγατέρα θανόντος προ διετίας συναδέλφου, μετά 
από αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο, υποβάλλεται σε ακτινοθεραπεία λόγω 
μυελοβλαστώματος (ραγδαία αύξηση καρκινικών κυττάρων), σε εξειδικευμένη 
κλινική στην Αγγλία (λόγω αδυναμίας των ελληνικών νοσοκομείων-κλινικών). 
Οι ελπίδες αποθεραπείας του παιδιού είναι σημαντικές.

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΟΙΗΣΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ – ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ



ΤΕΤΑΡΤΗ 19/03/2014

Μια βραδιά εξερεύνησης με ποιητική διάθεση σε ένα κόσμο στίχων και τραγουδιών αλλά και στην ιδιαίτερη ταυτότητα των Βάσκων.
Σας υπενθυμίζουμε ότι ο μηχανογραφικός έλεγχος των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις αλλά και η καταγραφή της παρουσίας των μελών της λέσχης μας, θα εκτελείται στο ισόγειο του κτιρίου. 
Για τα μέλη μας που δεν δικαιούνται κάρτα, ο έλεγχος θα γίνεται με βάση την λίστα συμμετοχής. Για τα υπόλοιπα μέλη μας, ο έλεγχος θα γίνεται υποχρεωτικά μέσω της κάρτας μέλους έτσι ώστε να διασφαλίζουμε καλύτερα την διαδικασία προσέλευσης.
Δηλώστε απαραίτητα τη συμμετοχή σας στο 210.41.01.601 εσ. 123, είτε στην πρώτη εκδήλωση είτε στην δεύτερη είτε και στις δύο. Μεσολαβεί διάλειμμα μεταξύ των εκδηλώσεων.

ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ….!

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr     " 

Posted: March 13, 2014 at 11:44 am
apostolos petrosΜια μέρα σκοτώθηκε μια γυναίκα που ήταν μεγάλη πολιτικός και μεγαλοστέλεχος στο κόμμα της, με υπουργεία και πολλές περγαμηνές. Όταν έφτασε στον άλλο κόσμο, την υποδέχτηκε ο Aγιος Πέτρος και της λέει:

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΣΑΜΨΟΥΝΤΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΟΝΤΡΕ

ΠΗΓΗ :   "    pentapostagma.gr    " 

Posted: March 13, 2014 at 1:54 pm
casus gemi
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την αποκάλυψη ότι κατά παράβαση της συνθήκης του Μοντρέ και χωρίς να ζητήσει και να πάρει επίσημη άδεια από την Τουρκία ένα αμερικανικό ειδικό κατασκοπευτικό πλοίο βρίσκεται αυτές τις μέρες στη τουρκικό λιμάνι της Σαμψούντας της Μαύρης Θάλασσας, κάνει η τουρκική επιθεώρηση Aydınlık.Τουρκικό δημοσίευμα

Γερνάει ο πληθυσμός της Ελλάδας

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma,     " 

Posted: March 13, 2014 at 2:49 pm
Γερνάει ο πληθυσμός της ΕλλάδαςFOSPHOTOS / Konstantinos Tsakalidis
Μία από τις πλέον γερασμένες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι η Ελλάδα, με μόνο την Ιταλία και τη Γερμανία να παρουσιάζουν υψηλότερα ποσοστά γήρανσης
Στο παραπάνω συμπέρασμα καταλήγει η αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Μαρί-Νοέλ Ντυκέν, σε εργασία της, στην οποία επεξεργάζεται -μεταξύ άλλων- δεδομένα της Eurostat, βάσει των οποίων η γήρανση του πληθυσμού στην Ελλάδα όπως και σε όλη την ΕΕ συνεχίστηκε απρόσκοπτα κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας.

Το Κατάρ κάνει “τονωτική ένεση” στον Ελληνικό Στόλο! Τι μας δίνουν γιατί πάει Κατάρ ο Α/ΓΕΝ

ΠΗΓΗ : "     pentapostagma.gr " 

Posted: March 13, 2014 at 3:00 pm, Last Updated: March 13, 2014 at 1:13 am
Κατάρ κάνει τονωτική ένεση στον Ελληνικό Στόλο“Τονωτική ένεση” στην διαθεσιμότητα των φρεγατών τύπου ΛΗΜΝΟΣ – ΕΛΛΗ αναμένεται από το Κατάρ. Όχι δεν πρόκειται για χρήματα, αλλά για κάτι πιο πολύτιμο αυτή τη στιγμή. Ανταλλακτικά!
Το Κατάρ αποσύρει τις δύο φρεγάτες τύπου S που διαθέτει. Κι επειδή το Κατάρ είχε αποδειχτεί πιο σοβαρό απ΄ ότι εμείς, είχε “φορτώσει” τις αποθήκες του με απίστευτες ποσότητες ανταλλακτικών. Τα οποία θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κι εμείς -έστω ένα μερος τους- του 2006, αλλά τότε άπαντες “αγόραζαν” τις γαλλικές Fremm. Τα πράγματα εξελίχθηκαν άσχημα για την Ελλάδα ως γνωστόν και αυτό είχε επιπτώσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις και βέβαια στο ΠΝ.

ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΆΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΟΣΑ

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr  " 

Posted: March 13, 2014 at 5:02 pm


elaiolado
Του Νίκου Κατσαρού
πρώην προέδρου του ΕΦΕΤ
Η έκθεση του ΟΟΣΑ που παρήγγειλε το Υπουργείο Ανάπτυξης αποτελείται από 325 σελίδες και κόστισε 990.000 Ευρώ.
Η έκθεση έγινε με σκοπό να μειωθούν οι τιμές σε βασικά καταναλωτικά αγαθά όπως είναι το ψωμί, το γάλα,το ελαιόλαδο, καθώς και τα φάρμακα.
Στην ουσία η κυβέρνηση επιζητούσε την κάλυψη ενός διεθνούς οργανισμού για μέτρα που η ίδια ποτέ δεν θα τολμούσε να ανακοινώσει. Τα προτεινόμενα μέτρα από τον ΟΟΣΑ υιοθετήθηκαν αμέσως από την Τρόικα, η οποία ζήτησε και την άμεση εφαρμογή τους. Μεταξύ των μέτρων που προτείνονται είναι: τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα να πωλούνται και από τα πολυκαταστήματα καθώς στα φαρμακεία να είναι και μή φαρμακοποιοί και να μπορούν να ανοίγουν οπουδήποτε. Οι φαρμακοποιοί επιμένουν ότι οι τιμές των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων δεν θα μειωθούν και με τα άλλα μέτρα μόνο σύγχυση και αβεβαιότητα θα προκύψει μεταξύ των καταναλωτών.

Συγκλονιστικό βίντεο: Μαρτυρίες ανθρώπων που βίωσαν Θαύματα του Αγίου Ραφαήλ

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr   " 

Posted: March 13, 2014 at 6:00 pm, Last Updated: March 13, 2014 at 3:25 pm
Άγιοι της Λέσβου, Ραφαήλ, Νικόλαος και Ειρήνη
Ποτέ οι «Ζωντανοί» Άγιοι της Λέσβου, Ραφαήλ, Νικόλαος και Ειρήνη, δεν στέρησαν την παρουσία τους από τους πιστούς.
Δεν είναι λίγες οι φορές που οι παρουσία τους είναι τόσο ζωντανή, που αναρωτιέσαι: «Είμαι στο Παράδεισο; Είμαι εγώ άξιος να ζω τέτοια γεγονότα;».

Η 14χρονη με τη νοητική υστέρηση που «μεταμορφώνεται» όταν τραγουδά.

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr      " 

Posted: March 13, 2014 at 9:29 pm
Νεφέλη ΑντωνίουΠριν αρχίσει να λέει τις πρώτες της προτάσεις ως μωρό, η Νεφέλη Αντωνίου ξεκίνησε πρώτα να τραγουδάει.
Ηταν ένα χαρισματικό μωρό που η κλίση της προς την μουσική ήταν εμφανής. «Αντιδρούσε πολύ θετικά στα μουσικά ακούσματα από τότε. Μέχρι τα δύο μπορούσε να μας τραγουδήσει πίσω οποιαδήποτε μελωδία άκουγε. Τότε σιγουρευτήκαμε πως ήταν ταλέντο στη μουσική», λένε οι γονείς της στο elita.philenews.com.

Η ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma,.gr   " 

Posted: March 13, 2014 at 10:48 pm
ακάθιστος ύμνοςΠρολεγόμενα
Ακάθιστος Ύμνος ονομάζεται, γενικά, κάθε ορθόδοξος χριστιανικός ύμνος, ο οποίος ψάλλεται από τους χριστιανούς πιστούς σε όρθια στάση. Στην Εκκλησία μας, όμως, έχει επικρατήσει να αποκαλείται ως Ακάθιστος Ύμνος ο Κανόνας που ψάλλεται προς τιμή της Θεοτόκου και είναι γνωστός και ως “οι Χαιρετισμοί της Θεοτόκου”. Ψάλλεται τις πέντε πρώτες Παρασκευές της Μεγάλης Τεσσαρακοστής (τις πρώτες τέσσερις τμηματικά, και την πέμπτη ολόκληρος) και ως προς τη δομή του αποτελείται από Προοίμιο, το “Τῇ ὑπερμάχῳ στρατηγῷ” (παλαιότερα ήταν το “Τὸ προσταχθὲν μυστικῶς λαβὼν ἐν γνώσει”), από 24 Οίκους σε ελληνική αλφαβητική ακροστιχίδα, από το Α ως το Ω (κάθε «οίκος» ξεκινά με το αντίστοιχο κατά σειρά ελληνικό γράμμα) και από δύο Εφύμνια, το “Χαῖρε, Νύμφη ἀνύμφευτε” και το “Ἀλληλούϊα”.

Ευρωπαϊκό «ΟΧΙ» στη μετατροπή της Αγίας Σοφίας Τραπεζούντας σε τζαμί

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr      "

Posted: March 13, 2014 at 11:00 pm, Last Updated: March 13, 2014 at 8:07 pm
agia_sofia_trapezountaΥπερψηφίστηκε σήμερα στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η τροπολογία, που κατέθεσε ο ευρωβουλευτής, επικεφαλής του κόμματος Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες, Γ. Χατζημαρκάκης, με την οποία το Ανώτατο Δικαστήριο Yargitay της Τουρκίας καλείται να ανακαλέσει απόφασή του για λειτουργία του ιστορικού ναού της Αγίας Σοφίας στην Τραπεζούντα, ως τζαμί. Επιπλέον, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποφάσισε να ασκήσει πιέσεις για την άμεση επαναλειτουργία της Αγίας Σοφίας ως Μουσείο.

Είναι Νηστεία να τρώμε αρτύσιμα φαγητά με…νηστίσιμα υλικά;

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr    " 

Posted: March 14, 2014 at 12:00 am, Last Updated: March 13, 2014 at 8:09 pm
Νηστεία να τρώμε αρτύσιμα φαγητά μεΗ ερώτηση αυτή απευθύνεται σε όλους μας και κυρίως, σε όσους και όσες νηστεύουν. Είναι γεγονός πως η εγκράτεια στο φαγητό είναι πολύ δύσκολη, ειδικά στην εποχή μας. Πολύς κόσμος, ακόμα και άνθρωποι που είναι πιστοί Χριστιανοί, δεν μπορούν να αντέξουν τις Νηστείες όπως επιτάσσει η παράδοση της Εκκλησίας μας κι έτσι, με διάφορους τρόπους προσπαθούν να τις…ελαφρύνουν.

«Όποιος σκάβει τον λάκκο του άλλου, πέφτει μέσα ο ίδιος»

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr  " 

Posted: March 14, 2014 at 1:00 am, Last Updated: March 13, 2014 at 8:10 pm
Όποιος σκάβει τον λάκκο του άλλου, πέφτει μέσα ο ίδιος
Του Οσίου Πατρός ημών Νικολάου Βελιμίροβιτς – επιστολή στον οικονόμολόγο Βλάνταν Τσ.

Είναι κακός ο γείτονάς σου. Στους άλλους έκανε κακό, μα στον εαυτό του μεγαλύτερο. Απαγόρευσε σ’ αυτούς που μετέφεραν νερό, να περάσουν από τη συνηθισμένη διαδρομή, μέσα από τα δικά του οικόπεδα. 

Μισή ντουζίνα Τούρκικα μαχητικά & 2 “CN-235″ στο Αιγαίο !

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr"

Posted: March 14, 2014 at 2:00 am, Last Updated: March 14, 2014 at 12:36 am
Μισή ντουζίνα Τούρκικα μαχητικάΜισή ντουζίνα Τούρκικα μαχητικά απο τα οποία τα δύο Οπλισμένα  αναχαιτίστηκαν και σήμερα στο Αιγαίο ..Αλλά το δίδυμο των Τούρκων που πρέπει να μας απασχολεί ειναι τα CN-235 που οργώνουν καθημερινά τους Ουρανούς του Αιγαίου καταγράφοντας τα πάντα (συχνότητες και συνομιλίες ) αλλά  και χρονομετρώντας τους χρόνους αντιδράσεων των Ελληνικών Μαχητικών !

Αναζήτηση στο Άγιον Όρος

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr   " 

Posted: March 14, 2014 at 8:00 am, Last Updated: March 14, 2014 at 1:22 am
Αναζήτηση στο Άγιον Όρος
Του Βαγγέλη Ντελή

Πήρα το Διαμονητήριο από το γραφείο της Ουρανούπολης. Ένα κίτρινο, σκληρό χαρτί με όμορφα, καλλιγραφικά γράμματα. Είναι το διαβατήριό μου. 

Γράφει το όνομά μου και ότι έχω δικαίωμα να μείνω μόνο τέσσερις μέρες στο Άγιον Όρος. Είναι ένα γλυκό πρωινό. Πλησιάζοντας στην Ουρανούπολη χάραζε η μέρα.
 

Όμορφα χρώματα στην Ανατολή κι η θάλασσα ντυμένη στο βαθύ ροζ ως το βιολετί. Γαλήνη. Τα πεύκα αγγίζουν τη θάλασσα.

Το Πολεμικό Ναυτικό των Η.Π.Α ξεκινά ασκήσεις στη Μαύρη Θάλασσα πλησίον της Κριμαίας

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr    " 

Posted: March 14, 2014 at 8:35 am, Last Updated: March 14, 2014 at 1:07 am
αντιτορπιλικό-ηπαΑντιτορπιλικό του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού ξεκίνησε χθες να πραγματοποιεί κοινές ασκήσεις με πολεμικά πλοία της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας στη Μαύρη Θάλασσα, περίπου 130 μίλια μακρύτερα από την Κριμαία, όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.
Η αποστολή χαρακτηρίσθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από τον Λευκό Οίκο ως ένα στοιχείο της δέσμευσης των Η.Π.Α στην συγκεκριμένη περιοχή εν μέσω των αυξανόμενων εντάσεων στην Ουκρανία  – χώρα που βρίσκεται επίσης πλησίον της Μαύρης Θάλασσας και απειλείται πλέον άμεσα με διχοτόμηση.

Ανοικτή επιστολή Ελλήνων στον Πούτιν

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr   " 

Posted: March 14, 2014 at 9:00 am, Last Updated: March 14, 2014 at 12:37 am
Ανοικτή επιστολή Ελλήνων στον ΠούτινΈλληνες με καταγωγή από τη Ρωσία, την Ουκρανία και την πρώην ΕΣΣΔ ζητούν από το Ρώσο Πρόεδρο να λειτουργήσει ως «ομπρέλα προστασίας» στην επιδρομή των «δυτικών» τοκογλύφων.

Με ανοιχτή επιστολή προς τον Πρόεδρο της Ρωσίας, Έλληνες που έχουν ρίζες από τη Ρωσία, την Ουκρανία και την πρώην Σοβιετική Ένωση ζητούν από τον Πούτιν να παρέμβει δυναμικά στην προσπάθεια χειραγώγησης των κρατών από τους «δυτικούς» τοκογλύφους όπως αναφέρουν στην επιστολή. 

Στην επιστολή τους που παρουσιάζει το newsbomb.gr, αφού εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους στον Ρώσο Πρόεδρο, παραθέτουν και τα προβλήματα που υφίσταται ο ελληνικός λαός από τη σκληρή και απάνθρωπη μνημονιακή πολιτική που εφαρμόζει η Τρόικα και το ΔΝΤ στην Ελλάδα. «Τα δύο τελευταία χρόνια, η Ελλάδα βρίσκεται σε κατάσταση κατεχόμενης χώρας… πολλοί από τους πρόσφατους νόμους που θεσπίστηκαν έρχονται σε αντίθεση με το Σύνταγμα της χώρας» αναφέρουν οι συγγραφείς της επιστολής ενώ περιγράφουν με τον πιο εύστοχο τρόπο την τραγική καθημερινότητα που βιώνει μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού.

«Τα έσοδα των κατοίκων μειώθηκαν κατά το ήμισυ, οι φόροι δεκαπλασιάστηκαν, οι άνθρωποι εξαθλιώνονται, η ανεργία έφθασε το 40 %, καθώς και στις οικογένειες των μεταναστών – πάνω από 70 %. Η Ελλάδα σήμερα δέχεται βοήθεια (δάνεια) από τους ευρωπαίους συμμάχους μας και το ΔΝΤ . Σε αντάλλαγμα για την «φιλία» τους η χώρα μας κινδυνεύει να χάσει όχι μόνο τα φυσικά και άλλα πλούτη της, αλλά και την ίδια της ανεξαρτησία» αναφέρεται στην επιστολή.

Σε άλλο σημείο της επιστολής τονίζεται με νόημα ότι: «Οι Ουκρανοί αδέρφια μας πρέπει να σκεφθούν πολύ καλά και να εξετάσουν το θέμα πριν εμπιστευθούν την χώρα τους και τον λαό τους στους ”δυτικούς” τοκογλύφους».

Η επιστολή καταλήγει με την επισήμανση ότι «τα εκατομμύρια απλών Ελλήνων τρέφουν μεγάλο σεβασμό και ελπίδες προς την χώρα σας και το λαό της Ρωσίας που έχει την ίδια θρησκεία».

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή:

Ναι, ήταν ο Φίλιππος.. «Ο Tάφος της Βεργίνας ανήκει στον Bασιλιά Φίλιππο»

ΠΗΓΗ: "   pentapostagma.gr    " 

Posted: March 14, 2014 at 10:00 am, Last Updated: March 14, 2014 at 1:26 am
Ο Tάφος της Βεργίνας
Βεργίνας ανήκει στον βασιλιά Φίλιππο τον Β΄» επιμένει να  διακηρύσσει 37 χρόνια μετά τη μνημειώδη ανακάλυψη του αείμνηστου καθηγητή της Μανόλη Ανδρόνικου, η διευθύντρια της πανεπιστημιακής ανασκαφής στη Βεργίνα καθηγήτρια αρχαιολογίας του ΑΠΘ (και ευρωβουλευτής) κ. Χρυσούλα Παλιαδέλη.

Φύτεψε το δικό σου βασιλικό…

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr    " 

Posted: March 14, 2014 at 10:25 am, Last Updated: March 14, 2014 at 1:08 am
βασιλικός-1Ο βασιλικός είναι ένα αρωματικό φυτό με πολλαπλές χρήσεις, ιδιαίτερα στη μαγειρική. Είναι πολύ εύκολο να τον καλλιεργήσετε μόνοι σας, στο σπίτι σας. Θα χρειαστείτε πολύ λίγα υλικά και θα επιβαρυνθείτε με ελάχιστο κόστος. Προσπαθήστε το, και θα επιβραβευθείτε με τον δικό σας φρέσκο βασιλικό οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε!
Ακολουθούν 6 πολύ απλά βήματα με.. σίγουρη επιτυχία
Βήμα 1: Επιλέξτε ένα μίσχο με 6 ή περισσότερα φύλλα. Όσο μακρύτερος είναι ο μίσχος τόσο καλύτερα θα είναι και τα αποτελέσματα.
Βήμα 2: Κόψτε με ένα ψαλίδι το μίσχο που επιλέξατε από το υπόλοιπο μάτσο.

H σαρανταποδαρούσα, How do you sink a submarine full of blonds?, Μελέτη Ιστορίας..., Οι αγελάδες, Τα δύο κοκκόρια..., Η περίοδος

After the honeymoon, Παλαμάκια, Η κηδεία της πεθεράς




  • A young couple got married and left on their honeymoon. When they got back, the bride immediately called...

Πλαστική εγχείρηση, Έλλειψη ασβεστίου, Μαγαζί για άντρες



  • Πλαστική εγχείρηση
    Σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα που έπαθε ένα ζευγάρι η γυναίκα τραυματίζεται στο πρόσωπο. Όμως λόγο σωματικών της ...

Το κινητό, Γιατί ο Κύκλωπας σκότωσε την γυναίκα του;, Η χοντρή ξανθιά



  • Το κινητό
    Μία ομάδα από άντρες κάθονται στη σάουνα και συζητούν γιαδουλειές και μετοχές όταν ξαφνικά χτυπάει ένα κινητό."Γεια σου μ...

MADE IN GREECE


Χτυπάει το τηλέφωνο του Σιμίτη και στην άλλη γραμμή είναι ο Μπους. Του λέει:
- Ρε φίλε μου Κώστα, έχω ένα πρόβλημα. Χτες βράδυ πήρε φωτιά και κάηκε το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής προφυλακτικών και έχουμε μείνει χωρίς καπότες. Μπορείς σε παρακαλώ να μας στείλετε ένα εκατομμύριο καπότες σε πέντε μέρες; 

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ


Δύο τύποι και ένας πόντιος που μόλις έχουνε φάει ισόβια βρίσκονται στο ίδιο κελί και συζητάνε για το πώς θα περάσουν τον καιρό τους στη στενή.
Εγώ λέει ο πρώτος έχω φέρει μαζί μου το γιογιό μου θα παίζω λίγο με αυτό θα περνάει ο καιρός.
Τι μας λες ρε φίλε του λέει ο δεύτερος, με ένα πραγματάκι που πηγαίνει πάνω κάτω θα περάσεις όλη σου τη ζωή; εγώ έχω φέρει μαζί μια μίνι τραπουλίτσα, θα παίζουμε καμμιά πρεφούλα ή ότι άλλο γουστάρετε και έτσι θα τη βγάλουμε. 

Άντρας ωριμότητα ... σε ηλικία 40 ετών


Όταν ήμουν 14, ήλπιζα ότι μια μέρα θα είχα μια φίλη. 

Όταν ήμουν 16 πήρα μια φίλη, αλλά δεν υπήρχε 
πάθος. Έτσι αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με πάθος όρεξη για ζωή. 

Αντικατάσταση Προεδρου Μ.Τ.Στρατού και ΝΙΜΙΤΣ.


  

Από τη Γραμματεία Εθνικής ΄Αμυνας & Ασφάλειας των ΑΝ.ΕΛ. εκδόθηκε Ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία ο Βουλευτής της Α΄Θεσσαλονίκης κ. Γαβριήλ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ, κατάθεσε στη Βουλή των Ελλήνων την υπ΄αριθ΄6950/13-03-2014 Ερώτηση, σχετικά με την αντικατάσταση του Προέδρου (ΕΔΩ):

" ΕΝΑΣ ΣΑΚΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ " Ως blog θα έδινα έναν διαφορετικό τίτλο : " ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ "

Επειδή αυτές τις ημέρες αναρτώ διάφορα περί ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΥ  η σημερινή ανάρτηση της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΖΩΝΗΣ έρχεται να με αυτήν να δώσει σε όλους ένα μήνυμα ΤΙ ΕΙΝΑΙ και ΤΙ ΚΑΝΕΙ ο ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ.Τα λόγια είναι περιττά.

14/03/2014

Οι Πρόσκοποι αισιόδοξοι και πάντα έτοιμοι για το καλό ετοιμάζουν μέσα στο μήνα Μάρτιο μία δράση προσφοράς προς τα παιδιά και το συνάνθρωπο. Η λογική της δράσης είναι πολύ απλή! 

Η περίοδος των γιορτών μπορεί να πέρασε αλλά οι ανάγκες των συνανθρώπων μας είναι αδύνατον να καλυφθούν από τις προσφορές της εορταστικής περιόδου!

Συνεχίζουν και αυξάνονται μέρα με την ημέρα. Για τους Προσκόπους κάθε μέρα, κάθε ώρα, είναι ώρα για προσφορά και ανάληψη πρωτοβουλιών σε εθελοντικό επίπεδο! 

Αντιμέτωπος με φυλάκιση 5,5 ετών ο Χένες

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

14/03/2014
Την επιβολή της ποινής της φυλάκισης πεντέμισι ετών στον πρόεδρο της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες ζήτησε ο εισαγγελέας του δικαστηρίου, προκαλώντας σοκ στην γερμανική ομάδα.

ΤΑΙΠΕΔ: Αποδεκτή η προσφορά της Lamda Development για το Ελληνικό

ΠΛΑΝΟ ΥΨΟΥΣ 7 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ

14/03/2014
Αποδεκτή έγινε από το ΤΑΙΠΕΔ η τεχνική προσφορά της Lamda Development για την ανάπτυξη της έκτασης στο Ελληνικό.
Όπως ανακοίνωσε το Ταμείο, η τεχνική προσφορά είναι σύμφωνη με τις απαιτήσεις του διαγωνισμού και συμβατή με το σχετικό νομικό πλαίσιο αξιοποίησης.

ΣΤΟ 27,5% Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΟ Δ' ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013

ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ 57% ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

14/03/2014
Περαιτέρω αυξήθηκε το ποσοστό ανεργίας στο τέταρτο τρίμηνο του 2013, αγγίζοντας το 27,5%, από 27,0% το προηγούμενο τρίμηνο και 26% το αντίστοιχο τρίμηνο του 2012, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).
Ο αριθμός των ανέργων σε σχέση με το τρίτο τρίμηνο αυξήθηκε κατά 1,3% και ξεπέρασε το 1,36 εκατομμύριο άτομα. Αντίθετα, ο αριθμός των απασχολούμενων μειώθηκε κατά 1,3%, φτάνοντας τα 3,58 εκατομμύρια.

ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ - ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ

ΑΔΕΔΥ: ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΕΙ Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

14/03/2014
Εγκρίθηκαν τελικά τα 14 άρθρα και οι 5 τροπολογίες του νομοσχεδίου του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης σχετικά με την διαθεσιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων και τις συγχωνεύσεις φορέων του Δημοσίου, μετά από ονομαστική ψηφοφορία.
Την ονομαστική ψηφοφορία προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ και αφορούσε τα άρθρα 6, 7, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 20, 21, 43, και τις τροπολογίες 1241, 1251, 1252, 1253 και 1255.
Το ενδιαφέρον κατά την ψηφοφορία, η οποία χαρακτηρίσθηκε από 66 απουσίες, επικεντρώθηκε στην τροπολογία 1251, η οποία, σύμφωνα με την αντιπολίτευση αφορούσε διαγραφή προστίμων σε εταιρείες που εμπλέκονται σε τριγωνικές – ενδοομιλικές συναλλαγές.

ΑΠΛΑ... ΤΕΛΕΙΟ!!!! { AN ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ " ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ " ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ }

Πατήστε επάνω στο ΑΝΕΡΓΟΣ μετά στον σύνδεσμο και στη συνέχεια στο εικονίδιο που σας βγάζει
ΠΗΓΗ : "  E-MAIL  "