ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

22-9-2019 Εκδρομή του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας στην ΑΙΓΙΝΑ


Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας την 22-9-2019   "  ΚΥΡΙΑΚΗ " θα πραγματοποιήσει ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ Εκδρομή στην ΑΙΓΙΝΑ .
Επειδή ήδη το προγραμματισμένο λεωφορείο είναι γεμάτο και υπάρχουν ενδιαφερόμενοι σε λίστα είναι στις προθέσεις και στον προγραμματισμό του Συνδέσμου να μπει από το Τουριστικό  Γραφείο  μεγαλύτερο  λεωφορείο ώστε να καλύψει όλους τους ενδιαφερόμενους. 
Εάν κάποιος - κάποια ενδιαφέρεται μας ενημερώνει εντός διημέρου στο e-mail . s.a.s.a.2015anapli@gmail.com  ή στο fax 2752023482. και αρμόδιος θα επικοινωνήσει μαζί σας .
΄Ωρα αναχώρησης από ΝΑΥΠΛΙΟ 06.45 και ΑΡΓΟΣ 07.00
Επιστροφή απο ΑΙΓΙΝΑ 17.00 ώρα άφιξη ΝΑΥΠΛΙΟ περίπου 20.00 με 21.00.

Ποσό συμμετοχής για την Εκδρομή είναι 40 €. 

Για το Δ.Σ. 

Ο Γεν. Γραμματέας                                                       Ο Πρόεδρος 
Ιωάννης ΣΙΑΧΑΜΗΣ                                        Μιχαήλ  ΜΑΝΤΑΣ 

ΠΕΡΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ

Μηταράκης: Εφάπαξ και σε δόσεις η επιστροφή αναδρομικών στους συνταξιούχους [ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ-ΗΧΗΤΙΚΟ]


Τη διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση θα συμμορφωθεί με τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας για τα αναδρομικά, έδωσε ο υφυπουργός Εργασίας, αρμόδιος για θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης, Νότης Μηταράκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm. Ωστόσο, υπογράμμισε ότι βασική προτεραιότητα είναι να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία των Ταμείων.

Ο Σύλλογος Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α. Περί Δικαστικής Διεκδίκησης Αναδρομικών.




Ανακοινώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙ ΑΓΩΓΗΣ
Σε συνεννόηση με το δικηγορικό γραφείο ΛΟΥΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΊΔΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, που συνεργάζεται ο Σύλλογος Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α ορίσθηκε ως τελική ημερομηνία πέρατος αποστολής του φακέλου για δικαστική διεκδίκηση των αναδρομικών από 5/2016 έως και 5/2019 για την επαναφορά του ποσοστού στο 70%, η 15η Οκτωβρίου 2019.

Ο ΕΦΚΑ ζητάει συγγνώμη που δεν αναρτήθηκαν τα ενημερωτικά συντάξεων 2019



Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

Εκτύπωση μηνιαίου ενημερωτικού σημειώματος

Μέσω της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας αυτής «Ενημερωτικό Σημείωμα Συντάξεων», έχετε τη δυνατότητα πληκτρολογώντας τα απαιτούμενα ασφαλιστικά σας στοιχεία να ενημερώνεστε σε μηνιαία βάση, από την ημερομηνία πίστωσης του τραπεζικού σας λογαριασμού και μετά, για το πώς διαμορφώνεται η μηνιαία πληρωμή της σύνταξης σας αναλυτικά.