ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

3 ρη Εκδρομή του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας στο ΠΗΛΙΟ 24-25-26 Σεπτεμβρίου 2021

ΒΟΛΟΣ

 Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας  θα πραγματοποιήσει την παρακάτω αναφερόμενη εκδρομή στο ΠΗΛΙΟ η οποία είχε αναβληθεί το 2020.

ΠΟΡΤΑΡΙΑ

Στην εκδρομή μπορούν να συμμετάσχουν εκτός των μελών του Συνδέσμου και φίλοι όπως σε όλες τις άλλες εκδρομές. 

Το κόστος της Εκδρομής είναι 165 €.

Οι  τυχόν επιθυμούντες μας ενημερώσουν ΑΜΕΣΑ στο e-mail. mantasmix@gmail.com  καθότι ήδη υπάρχει ένας ικανοποιητικός αριθμός που είχαν δηλώσει συμμετοχή με προκαταβολή.

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ

Στην εν λόγω εκδρομή θα συμμετάσχουν όσοι έχουν κάνει ΕΜΒΟΛΙΟ ή με Rapid Test  και θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα. 


ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΛΟΥ


ΠΑΡΑΛΙΑ - ΠΗΛΙΟ 

Φώτο από " ΒΟΛΟΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ " 

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΒΟΛΟΣ – ΠΟΡΤΑΡΙΑ – ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ 

24-25-26 Σεπτεμβρίου 2021

1Η ΗΜΕΡΑ:

Αναχώρηση από Ναύπλιο και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση φθάνουμε στο Βόλο σχετικά το μεσημέρι. Είναι πόλη της Θεσσαλίας, κτισμένη στον  Παγασητικό κόλπο, κοντά στη θέση της αρχαίας Ιωλκού και στους πρόποδες του βουνού των Κενταύρων, του Πηλίου. Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες πόλεις και ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια της Ελλάδας .Ο μόνιμος πληθυσμός της Δημοτικής Ενότητας Βόλου ανέρχεται σε 86.046 κατοίκους, σύμφωνα με την Απογραφή του 2011. Μετά από την πρώτη μας βόλτα στη πόλη, το απόγευμα θα ανηφορήσουμε για το βουνό των Κενταύρων. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στην Πορταριά. Τακτοποίηση και ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.