ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

ΜΕΓΑΛΗ και ΣΟΦΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ

ΠΗΓΗ : melina theo  ΑΠΌ Google + 
Κοινόχρηστο δημόσια

η εικόνα δεν εμφανίζεται

ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜ.ΑΣΦ.Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


Για δεύτερη χρονιά το γραφείο του Συνδέσμου στολίστηκε και πάλι. Σας ανακοινώνουμε ότι θα συγκεντρώσει και αυτή την χρονιά τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας  που έχουν ανάγκη. 

Ο Σύνδεσμος απευθύνεται σε όλη την κοινωνία της Αργολίδας και ειδικότερα στους Αποστράτους Συναδέλφους των Σωμάτων Ασφαλείας.


Το γραφείο λειτουργεί κάθε Δευτέρα και Τετάρτη τις ώρες 10.00-12.00 Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνει μέχρι 17-12-2016 προκειμένου στην συνέχεια δρομολογήσει για να μοιραστούν.Για τους κατοίκους της πόλεως ΄Αργους οι συνάδελφοι Απόστρατοι θα ενημερωθούν.


΄Οσοι φίλοι πολίτες επιθυμούν να καλούν το τηλέφωνο του γραφείου μας στο 2752023482 το οποίο λειτουργεί και ως    FAX.

Την περσινή χρονιά ο κόσμος ανταποκρίθηκε και συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα τροφίμων, ελπίζουμε και φέτος  ότι μπορεί ο καθένας να προσφέρει. Με μία μικρή ποσότητα όλοι μαζί επιτελούμε 

ένα κοινωνικό έργο όπου η κοινωνία σήμερα 

τo έχει ανάγκη.-


Σας ευχαριστούμε 
                                                                                         
                                                                                 

Ίρις: Η χρυσόπτερη θεά του Λόγου και της Δικαιοσύνης


1
iris
Η Ίριδα ήταν κόρη του Θάμαντα και της Ωκεανίδας Ηλέκτρας ή κατ΄ άλλη εκδοχή της Άρκης, την οποία τιμώρησε ο Ζευς διότι κατά την Τιτανομαχία βοήθησε τους Τιτάνες. Ήταν φτερωτή και ορμητική σαν θύελλα, γνωστή ως πιστή και γοργοπόδαρη αγγελιοφόρος των θεών.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΒΑΤΡΑΧΟΥ ΚΑΙ Η ΩΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

πηγη : Votegreece.gr

 
37
 
0
βατραχος ιστορια
Η ιστορία του βατράχου δείχνει με τον καλύτερο τρόπο τι συμβαίνει σήμερα. Το μεγάλο δίλημμα όμως είναι ένα συνειδητοποίηση ή βράσιμο;
Φανταστείτε μια κατσαρόλα γεμάτη κρύο νερό, μέσα στο οποίο… κολυμπά ανέμελα ένα βατραχάκι. Κάτω από την κατσαρόλα ανάβετε μια μικρή φωτιά και το νερό αρχίζει να ζεσταίνεται πολύ σιγά.