ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Ελληνική Πολεμική Αεροπορία (Β. Σκουλάς, «Ήλιος Θεός») - Συναγερμός στο Α/ΤΑ που απογείωσε οπλισμένα F-16 για αντιμετώπιση Α/Φ «RENEGADΕ» (φώτο & διάγραμμα) «ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2015»

F-16  της 115 ΠΜ συνοδεύουν το Α/Φ  σε απόσταση αναπνοής …Έτοιμα για κατάρριψη του Στόχου! Συναγερμός σε Α/ΤΑ και ΓΕΕΘΑ...
img_3074-650x288


F-16  της 115 ΠΜ συνοδεύουν το Α/Φ  σε απόσταση αναπνοής
…Έτοιμα για κατάρριψη του Στόχου!
Συναγερμός σε Α/ΤΑ και ΓΕΕΘΑ χτύπησε το μεσημέρι με τους Επιτελείς να τρέχουν στα υπόγεια του Πενταγώνου  και τις σειρήνες των στο υπόστεγο των μαχητικών της 115 ΠΜ να χτυπάνε  δαιμονισμένα και τα μαχητικά να απογειώνονται σχεδόν κάθετα !!
Άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2015» – Αντιμετώπιση Α/Φ RENEGADE
Στο παρακάτω διάγραμμα φαίνεται ο τρόπος  αντιμετώπισης του Α/Φ RENEGADE  απο τις δυνάμεις  των Ε.Δ

Κόβει το χαρτί κουζίνας στα δύο και το βρέχει με ξύδι. Το τελικό αποτέλεσμα είναι απλά ιδιοφυές! DIY KITCHEN WIPES | How to keep a clean kitchen! " V I D E O "


Κόβει το χαρτί κουζίνας στα δύο και το βρέχει με ξύδι. Το τελικό αποτέλεσμα είναι απλά ιδιοφυές! Η καθαριότητα της...
How-To-Make-Your-Own-DIY-Kitchen-Wipes-e1431230953800-600x315

Κόβει το χαρτί κουζίνας στα δύο και το βρέχει με ξύδι. Το τελικό αποτέλεσμα είναι απλά ιδιοφυές!
Η καθαριότητα της κουζίνας μας είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο του νοικοκυριού. Βλέπετε, είναι δύσκολο να απομακρυνθούν λίπη και υπολείματα τροφών από τους πάγκους της.

SOS- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ! Μην αναμίξετε ποτέ αυτά τα προϊόντα- Μεγάλος κίνδυνος για την υγεία!

Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν τον κίνδυνο του συνδυασμού διαφορετικών οικιακών καθαριστικών. Το πρόβλημα είναι ότι με αυτόν τον τρόπο, μπορεί...



Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν τον κίνδυνο του συνδυασμού διαφορετικών οικιακών καθαριστικών. Το πρόβλημα είναι ότι με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να δημιουργήσετε επιβλαβείς πτητικές ενώσεις (χημικά αέρια) που έχουν πολύ επικίνδυνες επιπτώσεις στην υγεία τη δική σας, αλλά και της οικογένειάς σας που ζει στον ίδιο χώρο.

Τρώμε μέλι εισαγωγής και μας το πουλάνε για ελληνικό

Το Γιουκατάν (ισπανικά: Yucatán, επίσημα Estado Libre y Soberano de Yucatán) είναι μία από τις 31 πολιτείες του Μεξικού. Πρωτεύουσα...


Το Γιουκατάν (ισπανικά: Yucatán, επίσημα Estado Libre y Soberano de Yucatán) είναι μία από τις 31 πολιτείες του Μεξικού. Πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη είναι η Μέριδα. Σύμφωνα με την απογραφή του 2010 έχει 1.955.577 κατοίκους.
Το Γιουκατάν έχει έκταση 39.612 χλμ². Καταλαμβάνει το βόρειο τμήμα της χερσονήσου του Γιουκατάν στο νοτιοδυτικό Μεξικό.

Δέκα συγκλονιστικές ιστορίες αδέσποτων σκύλων πριν και μετά τη διάσωσή τους (Φωτογραφίες)



"Μόλις είδα στις φωτογραφίες τον Νέμο να είναι ξαπλωμένος στο κλουβί του Δημοτικού Κυνοκομείου Ηρακλείου έχοντας τόση θλίψη στα μάτια του, σκίρτησε η καρδιά μου."

"Μόλις είδα στις φωτογραφίες τον Νέμο να είναι ξαπλωμένος στο κλουβί του Δημοτικού Κυνοκομείου Ηρακλείου έχοντας τόση θλίψη στα μάτια του, σκίρτησε η καρδιά μου."
Ο ενεργός φιλόζωος γνωρίζει πολύ καλά ότι οι αξίες της φιλοζωίας δεν στηρίζονται στον οίκτο και στη λύπηση αλλά στο σεβασμό του δικαιώματος στη ζωή όλων των πλασμάτων. Ενεργεί αθόρυβα, αλλά αποτελεσματικά. Με περίσσευμα ψυχής αφοσιώνεται σ' ένα ζώο που για πολλούς αποτελεί χαμένη υπόθεση, υπερασπίζοντας το δικαίωμα του να μην πονάει.

Δημήτριος Παναγόπουλος: Xίλιες εκκλησίες να χτίσεις, αν δεν μπεις μέσα δεν σώζεσαι



Δημήτριος Παναγόπουλος: Xίλιες εκκλησίες να χτίσεις, αν δεν μπεις μέσα δεν σώζεσαι
Δημήτριος Παναγόπουλος (†)
Xίλιες εκκλησίες να χτίσεις, αν δεν μπεις μέσα δεν σώζεσαι
Ήμουν στο λεωφοερίο και δίπλα μου καθόταν μία κυρία. Περνώντας έξω από έναν ιερό ναό έκανα το σταυρό μου. Παρακινούμενη από εμένα έκανε και εκείνη κάτι σαν σταυρό, γρήγορα-γρήγορα, κάτι σαν ανακάτεμα. Της λέω:

Θεία Λειτουργία από τον Μητροπολίτη Βεροίας στην Ζόγκα Αργολίδος (βίντεο)


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4.10.15 | 
 Αρχιερατική θεία λειτουργία κατά την αγιορείτικη τάξη, προς τιμήν του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου , τελέσθηκε στην ορεινή Αργολίδα.

Cute and funny kittens sleepy jake Silent Partner








ΠΗΓΗ : "  Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη eleni zafeiropoulou (biskoto101108)
patra greece  " ΑΠΟ GOOGLE + 

Η Ξάνθη γιορτάζει την επέτειο της 4ης Οκτωβρίου 1919. Το χρονικό της απελευθέρωσης !

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr/   " 

ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Η Ξάνθη γιορτάζει την επέτειο της 4ης Οκτωβρίου 1919. Το χρονικό της απελευθέρωσης !
Χanthipress.gr
    Την απελευθέρωσή της από τους Βούλγαρους γιορτάζει ηΞάνθη στις 4 Οκτωβρίου . Μια απελευθέρωση που προηγείται από την  την υπόλοιπη Θράκη κατά μερικούς μήνες αφού η περιοχή απελευθερώνεται χωρίς πολεμικές μάχες και συνιστά την απαρχή της ενσωμάτωσης της Θράκης στον Εθνικό Κορμό, που συντελείται την άνοιξη του 1920.

12 - 16 Οκτωβρίου η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



12 - 16 Οκτωβρίου η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ
Άντε, πάλι…  τυχεροί!
Τα κονομήσατε !
    Το διάστημα 12 - 16 Οκτωβρίου προγραμματίζει ο ΟΓΑ να καταβάλλει την γ' δόση οικογενειακών επιδομάτων στους δικαιούχους.
    Σύμφωνα με πηγές της Διοίκησης του ΟΓΑ από τις διασταυρώσεις στοιχείων που πραγματοποίησε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ), προέκυψε τελικά ότι θα είναι αυξημένος ο συνολικός αριθμός των δικαιούχων αναμένεται να ανέλθει στους 635.000, αισθητά μεγαλύτερος από τους 500.000 που ήταν η αρχική εκτίμηση.

Αυτές είναι οι ηλεκτρικές συσκευές που καίνε πολύ ρεύμα

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Αυτές είναι οι ηλεκτρικές συσκευές που καίνε πολύ ρεύμα
    Αν σας έρχεται ιδιαίτερα φουσκωμένος ο λογαριασμός τηςΔΕΗ θα πρέπει να μειώσετε τη λειτουργία ορισμένων ηλεκτρικών συσκευών. Υπάρχουν κάποιες συσκευές που καίνε πολύ ρεύμα, παρόλο που δεν μπορούσε να το αντιληφθούμε. Τις συσκευές που φουσκώνουν τους λογαριασμούς τους ηλεκτρικού ρεύματος, αποκαλύπτει πρόσφατη έρευνα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Δείτε πως μπορείτε να μειώσετε τα έξοδα θέρμανσης μέχρι και 65%

Ξεκίνησε εχθές το πρόγραμμα «Οι δημότες ξεναγούνται στην πόλη τους»

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr " 



Ξεκίνησε εχθές το πρόγραμμα «Οι δημότες ξεναγούνται στην πόλη τους»
    Πρόγραμμα ξεναγήσεων σε αρχαιολογικούς και ιστορικούς χώρους της πόλης διοργανώνει η 1η Δημοτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης, από   Σάββατο 3 Οκτωβρίου, έως και το Δεκέμβριο του 2015.
Θα πραγματοποιηθούν συνολικά 22 ξεναγήσεις, σε ομάδες  -αυστηρά - των 30 ατόμων, οι τρεις εκ των οποίων θα απευθύνονται σε ποδηλάτες. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει οκτώ θεματικές ενότητες και η συμμετοχή δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση, ενώ οι δημότες θα καλούνται να καταβάλλουν αντίτιμο, μόνο για την είσοδό τους σε μουσεία της πόλης, όταν η ξενάγηση θα περιλαμβάνει επίσκεψη σε αυτά.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ


Σκέψου τι μπορεί να σου συμβεί ακόμα και στο ποδόσφαιρο.


Φώτο από : ΠΗΓΗ : "  http://asteiakia.gr  " ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Κ.Λ.Π. - ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - ΤΑGS


Ο ΒΛΑΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΡΖΑΝ

Μια φορά ένας βοσκός πήγε στην ζούγκλα ! Εκεί που καθόταν ήρεμος και έπαιζε την φλογέρα του ακούει ξαφνικά μια κραυγή . ΑααααΑαααααΑαααα ! Γυρνάει και τι να δει ! Ξεπρόβαλε μέσα από τις φυλλωσιές ο Ταρζάν ο βασιλιάς της ζούγκλας . Εκεί που περπατούσε ο Ταρζάν ανάμεσα στο κοπάδι ακούει το σκύλο να γαβγίζει . Γυρνάει και λέει στον βοσκό : 

ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ!

Πόσοι Πόντιοι χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα;
Χρειάζονται 6!

Ένας κτηνοτρόφος πηγαίνει να εξομολογηθεί



Ένας κτηνοτρόφος πηγαίνει να εξομολογηθεί και λέει στον παπά ότι από τότε 
που πέθανε η γυναίκα του, "πηγαίνει" μ ένα γουρούνι 
"Συνεχίζεις να το κάνεις?", ρωτάει ο παπάς, "και, είναι αρσενικό ή θηλυκό το γουρούνι?" 


Σὰν ὄνειρο στὸν Πόντο

ΠΗΓΗ : " Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ    " ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ


Σὰν ὄνειρο στὸν Πόντο
   Τί ν σο πδελφέ μου Γιορίκα! Ατ πο ζήσαμε φέτος στν λησμόνητη Πατρίδα μας, στν Πόντο μας, δν λέγονται! Εναι φανταστικά. Μοιάζουν μ παραμύθι, κι μως εναι πέρα ς πέρα ληθινά!
   –Πότε πγες, φίλε μου Πάντσο, κα δν τ ξερα; 
   –Στς ρχς το καλοκαιριο. Κι ν θές, ν σο π μερικς ντυπώσεις μου.
   –Κα τ ρωτς;

ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ

Προβολή φωτογραφίας σε μήνυμα



Ἀπομαγνητοφωνημένη ὁμιλία
τοῦ πρωτοπρεσβυτέρου Κωνσταντίνου Στρατηγόπουλου,
ἐπάνω στό χωρίο τοῦ κατά Λουκᾶν Εὐαγγελίου, κεφάλαιο 6ο, στίχοι 31 ἕως 36, στά πλαίσια τῆς ἑρμηνείας πού ἔγινε στό κήρυγμα τῆς Κυριακῆς 05-10-2014.

Πολύ ἁπλή φαίνεται στήν κατανόησή της μέ τό πρῶτο ἄκουσμα, ἡ περικοπή πού ἀκούσαμε πρίν ἀπό λίγο μέσα ἀπό τά λόγια τοῦ Χριστοῦ μας. Καί φαίνεται ἁπλή βέβαια καί κατανοητή ἀπ᾿ τό πρῶτο ἄκουσμα καί παρ᾿ ὅλα ταῦτα καταλαβαίνουμε, μέσα ἀπό τίς προτάσεις πού ἀκούγονται ἀπό τό στόμα τοῦ Χριστοῦ, ὅτι καταλύεται ἕνα ὁλόκληρο δαιμονικό σύστημα συναλλαγῶν στό ὁποῖο στηρίζεται, σέ ἀνθρώπινα καί διεθνῆ ἐπίπεδα, ὅλη μας ἡ κοινωνία.

Φορολογικός «Αρμαγεδδών» με 50 μέτρα σε μόλις 40 ημέρες

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι

Περίπου 40 ημέρες για εφαρμόσει το 60 % του μνημονίου θα έχει από την Δευτέρα η Αθηνά μετά το Eurogroup που θα επικυρώσει τα 50 προαπαιτούμενα μέτρα της συμφωνίας ώστε να προχωρήσει θετικά η 1η αξιολόγηση του προγράμματος.
Οι ευρωπαίοι δανειστές ξεκαθάρισαν δια στόματος των ευρωπαίων τεχνοκρατών που συμμετείχαν στην χθεσινή συνεδρίαση της ομάδας εργασίας της Ευρωζώνης ότι δεν υπάρχει χώρος ούτε για "εκπτώσεις" ούτε για καθυστερήσεις.
Συνεπώς η Κυβέρνηση που ανέλαβε πριν από περίπου 10 ημέρες θα πρέπει να σηκώσει τα μανίκια και να εφαρμόσει το δεύτερο κύμα των μέτρων μέσα σε 10 ημέρες μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου  και το  τρίτο κύμα μέχρι και τις 15  Νοεμβρίου περνώντας την πρώτη δύσκολη δοκιμασία.