ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Θεία Λειτουργία από τον Μητροπολίτη Βεροίας στην Ζόγκα Αργολίδος (βίντεο)


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4.10.15 | 
 Αρχιερατική θεία λειτουργία κατά την αγιορείτικη τάξη, προς τιμήν του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου , τελέσθηκε στην ορεινή Αργολίδα.
Η Θεία λειτουργία έγινε στα πλαίσια του προσκυνήματος της τίμιας κάρας του αγίου Ιγνατίου του θεοφόρου στο ομώνυμο Ιερό προσκύνημα του Αγίου στην ορεινή Ζόγκα Αργολίδος.
Στην θεία λειτουργία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονας , ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο.
Το ιερό προσκύνημα του Αγίου Ιγνατίου του θεοφόρου, είναι ένα πανέμορφο προσκύνημα στην ορεινή Αργολίδα, χτισμένο εξολοκλήρου από τον Αγιορείτη Ιερομόναχο Ιγνάτιο τον Γρηγοριάτη.
Την τιμία κάρα του Αγίου Ιγνατίου έφερε στην Αργολίδα με κάθε λαμπρότητα ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015.
Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ο Μητροπολίτης Παντελεήμονας ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο για την άδεια που του έδωσε να μεταφέρει την τιμία κάρα στο Ιερό προσκύνημα του Αγίου Ιγνατίου ,αλλά και τον Γρηγοριάτη Ιερομόναχο π. Ιγνάτιο που τον κάλεσε να φέρει τα Ιερά λείψανα στην Αργολίδα για να ευλογηθούν οι πιστοί κι ο τόπος.
Ο Μητροπολίτης δώρισε στον ιερομόναχο π. Ιγνάτιο ένα μετάλλιο που έφερε την μορφή του Αποστόλου Παύλου ,προστάτη της Μητροπόλεως Βεροίας . Στο τέλος προσφέρθηκε κέρασμα σε όλους που παραβρέθηκαν στην θεία λειτουργία
ΠΗΓΗ : "  http://www.argolikeseidhseis.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου