ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥ

Σήμερα  αναρτώ την υπόσχεση του Προσκόπου, ο Πρόσκοπος  αφού περάσει κάποια στάδια και ετοιμάστηκε ήρθε για αυτόν ή κατάλληλη ώρα για  να δώσει την Υπόσχεση. Είναι για τον Πρόσκοπο η πρώτη και μεγάλη στιγμή  στον Προσκοπισμό ή ώρα που θα δώσει την Υπόσχεση.
(Το συναίσθημα αυτό μπορούν αυτό καταλάβουν μόνο όσοι πέρασαν από τον Προσκοπισμό )

Υπόσχεση θα πει διαβεβαίωση ότι θα τηρήσεις το λόγο σου. ΄Οτι θα κάνεις αυτό που θα υποσχεθείς.

Η προκήρυξη για την Σχολή Αξιωματικών Αστυνομίας έτους 2014.




Εκδόθηκε η προκήρυξη για την εισαγωγή εκατό (100) αστυνομικών στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας για το ακαδημαϊκό έτος 2014 - 2015, με το σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων Γενικού Λυκείου του Υπουργείου Παιδείας και θρησκευμάτων. Ο αριθμός των Αστυνομικών που θα εισαχθούν στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, καθορίζεται σε (100) άτομα. Όλη η προκήρυξη για τις Αστυνομικές σχολές για το 2014. 
ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΩΝ: 1. Ο αριθμός των αστυνομικών που θα εισαχθούν στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, καθορίζεται σε εκατό (100). Από τον αριθμό αυτό:.....>>

Η παραξενιά του Ντορή, Ένας νέο παντρεμένος, Οι μάνες




  • Η παραξενιά του Ντορή
    Ένας εμπορικός αντιπρόσωπος οδηγούσε το αυτοκίνητό του κάποιο πρωί κοντά σε ένα μικρό χωριό έξω από τη...

Όλα διπλά, Στον άλλο κόσμο, Μια γυναίκα πάει στην κοινωνική πρόνοια, Η αριθμητική, Η Μαρία και ο μπακάλης

Όλα διπλά

Μια φορά ένας μεθυσμένος περπάταγε στο δρόμο. Ξαφνικά ένας αστυνομικός το σταματάει για αλκοτέστ. 
Τροχονόμος: "Περπατά επάνω στην κίτρινη γραμμή." 
Μεθυσμένος: "Ποια από τις δύο;"



ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ

Επί εποχής Ronald Reagan , μπαίνει ένας βοηθός του και του λέει :
- Κύριε , προσσεληνώθηκαν οι Ρώσοι πρώτοι στο φεγγάρι και θέλουν λέει να το βάψουν κόκκινο . Τι να κάνω ;
- Τίποτα παιδί μου , περίμενε να τελειώσουν πρώτα .
Μετά από 15 λεπτά ...

Όλγα Κεφαλογιάννη: Επενδύουμε στο Διαδίκτυο

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ» ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

12/03/2014
Τη σημασία της τεχνολογίας για την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, την υιοθέτησή της στο στρατηγικό σχέδιο του υπουργείου Τουρισμού και την ευρύτατη αξιοποίηση κάθε νέας εφαρμογής της, επισήμανε η υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη, σε ομιλία της σε εκδήλωση με θέμα «On-line Marketing- νέα εργαλεία: Προκλήσεις και Προοπτικές».
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και εντάσσεται στο πλαίσιο της Άτυπης Συνόδου υπουργών Τουρισμού η οποία χθες εστίασε στον παράκτιο και θαλάσσιο τουρισμό και σήμερα στις τεχνολογικές εφαρμογές που προωθούν τον τουρισμό.
Στην ομιλία της η υπουργός, επικαλέστηκε την γνώμη ειδικών που αναφέρουν πώς η τεχνολογία της επικοινωνίας και της πληροφορίας ταιριάζει απόλυτα στον τουρισμό και τόνισε ότι όποιος ασχολείται με τον τομέα πρέπει να γνωρίζει κάθε νέα εφαρμογή και πρόγραμμα.

ΟΟΣΑ: Εύθραυστη η ανάκαμψη των αναπτυσσόμενων οικονομιών

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ

12/03/2014
Ομαλά εξελίσσεται η ανάκαμψη των αναπτυσσομένων οικονομιών, σύμφωνα με τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), παρά το γεγονός πως η επιβράδυνση της οικονομικής δραστηριότητας στις μεγάλες αναδυόμενες οικονομίες σημαίνει ότι η παγκόσμια ανάπτυξη θα είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων μόνον μέτρια, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα.

ΥΦΕΣΗ 3,9% ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΟ 2013

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ

12/03/2014
Στο 3,9% διαμορφώθηκε η ύφεση στην ελληνική οικονομία, σε μέσα επίπεδα το 2013, από αρχική εκτίμηση για μείωση του ΑΕΠ κατά 3,7% και έναντι πρόβλεψης του προϋπολογισμού για ύφεση της τάξης του 4%.