ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Συμμετοχή του Συνδ.Αποστρ.Σωμ. Ασφαλ.Ν Αργολίδας στη Διαμαρτυρία με την ΄Ενωση Αστυν.Υπαλλήλων στη 83η ΔΕΘ.

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας συμμετείχε στην Διαμαρτυρία της 83ης Δ.Ε.Θ. όπου την οργάνωση είχε η Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας.

Τον Σύνδεσμο  εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ.

Η εν γένει Διαμαρτυρία ήταν ικανοποιητική.

Σήμερα μετά τις τόσες κινητοποιήσεις, Δικαστικές Αποφάσεις  και αναρτήσεις που έχουν γίνει σχετικά με τα οικονομικά περιμένουμε να δούμε εάν αυτές θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

΄Οπως τόνισαν οι ομιλούντες αυτά είναι κάτι τα οποία είχαν και κερδηθεί με τις Δικαστικές Αποφάσεις. 

Στο τέλος της ανάρτησης είναι αυτά που σήμερα δημοσιεύθηκαν  στο "  ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ " και όπως έγραψα  προηγουμένως εν αναμονή των επισήμως ανακοινωθέντων για την δικαίωση των κινητοποιήσεων.
Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Α.Σ.Α. κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος και ο Πρόεδρος του Σ.Α.Σ.Α. Ν. Αργολίδας κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ


Συνάδελφοι της ΄Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας που εκπροσωπούν στην  83η Διαμαρτυρία στην Δ.Ε.Θ. 

Πρέπει να τονισθεί ότι ότι δεν είναι μόνο αυτοί αλλά και όλοι οι άλλοι που έμειναν πίσω για να εκτελέσουν τις υπηρεσιακές ανάγκες καθότι η υπηρεσία δεν είναι δυνατόν να κλείσει.

Συγχαρητήρια ανήκουν και σε αυτούς που θα έκαναν κάποιες υπηρεσίες ίσως και παραπάνω για να μπορέσουν να συμμετάσχουν οι συμμετέχοντες στην αποστολή της ΄Ενωσης.


Γενική της Αποστολής 

Δεν πρέπει να ξεχνάμε τον ΄Αγιο Δημήτριο πολιούχο της Θεσσαλονίκης σε κάθε μας επίσκεψη στην πόλη αυτή. Παρακάτω φωτογραφίες - video από την Διαμαρτυρία και την πορεία.