ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Διάψευση συμβάντος με Φ/Γ ΣΑΛΑΜΙΣ

Κυριακή, 13 Απριλίου 2014


ΠΗΓΗ : "   http://kranosgr.blogspot.gr/    " 


Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού διαψεύδεται κατηγορηματικά το ότι βραδυνές ώρες 9η Απριλίου 2014 κατευθυνόμενο βλήμα παρολίγο να πλήξει τη Φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ, στην περιοχή ανοιχτά της Χάιφα, Ισραήλ. Η Φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ ουδέποτε διέτρεξε σε κίνδυνο από κατευθυνομενο βλήμα.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: April 13, 2014 at 11:00 am, Last Updated: April 12, 2014 at 4:56 pm
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAΤου Σεβ. Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικολάου
Όπως κάθε φορά που οι χριστιανοί ετοιμαζόμαστε να εορτάσουμε τα Άχραντα Πάθη του Σωτήρος μας Χριστού κέντρα της παραπληροφορήσεως δηλητηριάζουν την πίστη μας με εμετικές, γελοίες, επιστημονικές τάχα ανακοινώσεις κατά του προσώπου του Ιησού Χριστού έτσι και εφέτος “ανακάλυψαν” σε παπύρους αγνώστου προελεύσεως και διοχέτευσαν στα Μέσα Ενημερώσεως, ότι ο Ιησούς ήταν παντρεμένος.

«ΗΝΙΟΧΟΣ 2014»: Σε υψηλή πολεμική ετοιμότητα η Αεροπορία με ρεκόρ αποστολών

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma   " 

Posted: April 13, 2014 at 10:00 am, Last Updated: April 13, 2014 at 1:15 am
ΗΝΙΟΧΟΣ 2014Σε κατάσταση πλήρους πολεμικής ετοιμότητας βρίσκεται η Πολεμική Αεροπορία ή τουλάχιστον είναι βέβαιο ότι μπορεί για κάποια περιορισμένα μεν αλλά κρίσιμα χρονικά διαστήματα να κινητοποιεί μια μεγάλη και ισχυρή αεροπορική δύναμη ικανή για όλο το φάσμα των επιχειρήσεων.

Μ. Εβδομάδα: τα «απόρρητα» γεγονότα της θείας Οικονομίας

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: April 13, 2014 at 2:00 am, Last Updated: April 13, 2014 at 12:29 am
Μ. ΕβδομάδαΟ Θεός μας αξίωσε και περάσαμε την περίοδο της νηστείας, όπως κι αν νηστέψαμε ο καθένας, και  μπαίνομε πια στη Μεγάλη Εβδομάδα. Αυτή η Εβδομάδα λέγεται Μεγάλη, όχι γιατί τάχα οι ώρες και οι ημέρες τώρα είναι μεγαλύτερες και περισσότερες, μα γιατί σ’ αυτήν εορτάζουμε τα μεγάλα και θαυμαστά που έγιναν για τη σωτηρία μας. Όλα τα γεγονότα της θείας οικονομίας είναι τόσο μεγάλα, που δεν τα χωράει ο λογισμός μας, μα αυτά που έγιναν αυτές τις ημέρες είναι το δίχως άλλο τα μεγαλύτερα.

Γερο-Τρύφων: «Καί τά μουλαράκια μας ἐδῶ εἰς τό Ἅγιον Ὄρος ἠθικά εἶναι»

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: April 13, 2014 at 12:00 am, Last Updated: April 12, 2014 at 5:00 pm
Καί τά μουλαράκια μας ἐδῶ εἰς τό Ἅγιον Ὄρος ἠθικά εἶναιΜια μέρα ήταν συγκεντρωμένοι αρκετοί Μοναχοί εκεί στη Νέα Σκήτη και πέρασε ένας Αρχιμανδρίτης, αλλά δεν χαιρέτησε, δεν είπε «ευλογείτε», δεν είπε «καλημέρα» ή «χαίρεται».

Δεν ψωνίζουμε την Κυριακή των Βαϊων! Βεβηλώνουν για πρώτη φορά την Αγία και Μεγαλη Εβδομάδα

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma      " 

Posted: April 12, 2014 at 11:00 pm, Last Updated: April 12, 2014 at 4:55 pm
Δεν ψωνίζουμε την Κυριακή των ΒαϊωνΓράφει ο Παπανικολόπουλος Νικόλαος, Υποναύαρχος Λ.Σ (ε.α)
Το Σύνταγμα της Ελλάδας, ο θεμελιώδης νόμος στον οποίο βασίζεται η διαμόρφωση ολόκληρης της νομοθεσίας μας, επί δυο αιώνες, αρχίζει με το «Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαίρετου Τριάδος».
Από το πρώτο Σύνταγμα, με την ονομασία «Προσωρινόν Πολίτευμα της Ελλάδος», το οποίο ψηφίστηκε από την Α’ Εθνοσυνέλευση στις 1 Ιανουαρίου 1822 στην Επίδαυρο και αναθεωρήθηκε το 1823 από τη Β’ Εθνοσυνέλευση στο Άστρος της Κυνουρίας, και όλα τα μετέπειτα Συντάγματα, του 1827, του 1832, του 1844, του 1864 (αναθεώρηση 1911), του 1927, του 1952, καθώς και το τελευταίο (ΦΕΚ 120 Α/20-6-2008), το Σύνταγμα του 1975 το οποίο ισχύει με τις αναθεωρήσεις (1986, 2001, 2008), γίνεται αναφορά «Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαίρετου Τριάδος».

Τα τελευταία γεγονότα της δημόσιας δράσης του Ιησού – Η είσοδος στα Ιεροσόλυμα (Ιω. 12,1-18)

ΠΗΓΗ : "     pentapostagma   "

Posted: April 12, 2014 at 4:23 pm
teleutaia-gegonota-xristosΜιχαήλ Χούλη, Θεολόγου
Έξι ημέρες πριν από το Πάσχα ήρθε ο Ιησούς στη Βηθανία, όπου έμενε ο Λάζαρος, που είχε πεθάνει και ο Ιησούς τον ανέστησε από τους νεκρούς, χωρίς να λογαριάσει ο Χριστός τον κίνδυνο από το μίσος εναντίον Του των αρχιερέων και Φαρισαίων, εξαιτίας ακριβώς τής εκ νεκρών εγέρσεως του Λαζάρου. Πήγε εκεί να δει τους φίλους Του τους οποίους αγαπούσε, και για να τους αποχαιρετήσει, γιατί γνώριζε πως σε λίγο θα τους αποχωριζόταν. Ετοίμασαν λοιπόν εκεί για χάρη Του δείπνο. Ο Χριστός κάθεται ανάμεσα στον Σίμωνα τον λεπρό (Μκ. 14,3/ Μθ. 26,6), τον οποίον είχε θεραπεύσει, και στον Λάζαρο, τον οποίον γύρισε από τον άλλο κόσμο. Οι αποδείξεις λοιπόν της θεότητας και παντοδυναμίας Του είναι ολοφάνερες στους μη εθελοντικά τυφλούς. Η Μάρθα, αδελφή του Λαζάρου, υπηρετούσε από αγάπη προς τον Θεάνθρωπο και με κόπο (μεγάλος ο μισθός όσων πράττουν το ίδιο, σε οποιαδήποτε διακονία κι αν είναι), ενώ τον Λάζαρο, που παρακαθόταν μαζί με τον Ιησού στο δείπνο, έβλεπε ο κόσμος που είχε απ’ έξω συγκεντρωθεί ότι δεν ήταν φάντασμα, αφού μιλούσε και έτρωγε.

Παραλίγο βύθιση ελληνικής φρεγάτας από ισραηλινό πύραυλο!!!

ΠΗΓΗ : "   http://kranosgr.blogspot.gr/    " 

Αποκάλυψη σοκ με παραλίγο τραγωδία στην ανατολική Μεσόγειο. Ισραηλινός πύραυλος παραλίγο να χτυπήσει την ελληνική φρεγάτα Σαλαμίς η οποία συμμετείχε σε άσκηση με αμερικανικά και ισραηλινά πλοία!
Το περιστατικό έγινε το βράδυ της Τετάρτης όταν η άσκηση Noble Dina είχε ολοκληρωθεί και η φρεγάτα μας έπλεε προς το λιμάνι της Χάϊφα. Από την γέφυρα του πλοίου ο αξιωματικός υπηρεσίας είδε έντρομος μία λάμψη...

Ελληνίδα αστυνομικός καταγγέλλει

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma    " 

Posted: April 12, 2014 at 3:00 pm, Last Updated: April 12, 2014 at 2:35 am
Ελληνίδα αστυνομικός καταγγέλλειΕξύβριση, επιθέσεις, έλλειψη σεβασμού: Μια αστυνομικός ελληνικής καταγωγής διαμαρτύρεται με επιστολή για την ανάρμοστη συμπεριφορά που επιδεικνύουν -κυρίως- μουσουλμάνοι μετανάστες έναντι της γερμανικής αστυνομίας.

EPILOBEE: Πανευρωπαϊκή μελέτη καταδεικνύει για μία ακόμη φορά το φαινόμενο της αυξημένης θνησιμότητας των μελισσών

ΠΗΓΗ :    "   pentapostagma.gr  " 

   Posted: April 12, 2014 at 1:11 pm, Last Updated: April 12, 2014 at 1:10 pm

epilobee-θνησιμότητα-των-μελισσώνΕδώ και πολλά χρόνια η επιστημονική κοινότητα ταλανίζεται για τηνεξήγηση του φαινομένου της αυξημένης θνησιμότητας των μελισσών. Αν και έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές μελέτες που επιχείρησαν να προσδιορίσουν τα αίτια του φαινομένου – με πρόσφατο παράδειγμα την μελέτη που κατέδειξε τον αντίκτυπο στους πληθυσμούς των μελισσών από τα νεονικοτινοειδή  φυτοφάρμακα που οδήγησε πέρυσι στην απαγόρευση τεσσάρων νεονικοτινοειδών φυτοφαρμάκων από την Ε.Ε.  -  εντούτοις αποδεικνύεται ότι δεν έχουν λάβει χώρα μελέτες που να αφορούν μεγάλα δείγματα πληθυσμών μελισσών σε διακρατικό επίπεδο.

ΟΧΤΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΚΕΠΗΣ ΒΟΣΠΟΡΟΥ

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   "

Posted: April 12, 2014 at 1:28 pm
220320141707457177180
ΑΠΟ ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σαν μεγάλο θαύμα, (!!!), παρουσίασαν οι Τούρκοι την ανακάλυψη οχτακόσια χρόνια μετά, όπως το τονίζουν ιδιαίτερα, της χαμένης ιεράς μονής της Aγίας Σκεπής στον Βόσπορο που την είχε οικοδομήσει ο βυζαντινός αυτοκράτορας, Μανουήλ ο Κομνηνός. Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Aksam, υπήρχαν φήμες ότι η ιστορική αυτή ελληνορθόδοξη βυζαντινή μονή βρίσκονταν κοντά στο πανεπιστήμιο, Koç Üniversitesi, (της γνωστής οικογένειας των Koç), και πολλοί περαστικοί στην περιοχή αυτή είχαν μαρτυρήσει στο παρελθόν για διάφορα εκκλησιαστικά αντικείμενα που βρέθηκαν πέριξ του κυρίως χώρου του πανεπιστημίου.

Όταν η Γερμανία βύθιζε πλωτά νοσοκομεία! Η τραγωδία του πλοίου ΑΤΤΙΚΗ.

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: April 12, 2014 at 1:00 pm, Last Updated: April 12, 2014 at 2:28 am
Όταν η Γερμανία βύθιζε πλωτά νοσοκομεία12/4/1941
Τα γερμανικά εγκλήματα εναντίον της ανθρωπότητας είναι ατελείωτα. Μπορεί κάποια να είναι γνωστά εδώ στην Ελλάδα, όπως το Δίστομο ,τα Καλάβρυτα και άλλα πολλά,που στοίχισαν ζωές,ξεκλήρισαν οικογένειες,διέλυσαν τη χώρα.

Αλκοτέστ, Η μελαχρινή., Κάθε τι αδειανό.



  • Αλκοτέστ
    Ένας τροχονόμος σταματάει μια ξανθιά οδηγό.-Το δίπλωμά σας παρακαλώ.-Τι είναι αυτό; Ρωτάει εκείνη.-Τ...

ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ, Η επιστροφή στη Σουηδία, Δυο αγελάδες συζητάνε, Ο σύζυγος έρχεται


ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ

Ένας πάει στον κινηματογράφο και λέει :
-Θέλω δύο εισιτήρια .
- Για τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα ;
- Όχι , για μένα και την κόρη μου .

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΟ...


Ένας καθολικός, ένας ορθόδοξος και ένας εβραίος, συζητούν μεταξύ τους για
τον τρόπο που η εκκλησία τους προσφέρει χρήματα στο Θεό.

Ο ΚΑΝΑΠΕΣ

Ο σύζυγος φεύγει το πρωί από το σπίτι για τη δουλειά του. Ξεχνάει όμως να πάρει μαζί του μία τσάντα με έγγραφα και επιστρέφει στο σπίτι του. Εκεί βρίσκει τη σύζυγό του με τον γείτονα αγκαλιά στον καναπέ...!

Η μαϊμού του πιανίστα


Ένας τύπος μπαίνει σε ένα πιάνο-μπαρ και παραγγέλνει ένα ουίσκυ.
Ενώ το πίνει ήσυχος, εντελώς ξαφνικά εμφανίζεται μια μαϊμού, ανεβαίνει στην μπάρα, βουτάει τα παπάρια της στο ουίσκυ του και εξαφανίζεται.
Έκπληκτος ο τύπος ρωτάει τον διπλανό του αν είδε την σκηνή αυτή και εκείνος του απαντά:
- Αυτή είναι η μαϊμού του πιανίστα. Την φέρνει καμμιά φορά εδώ...

Ζήτημα απόφασης


Το τεστ έχει μόνο 1 ερώτηση, αλλά είναι πολύ σημαντική!

Δίνοντας μια ειλικρινή απάντηση θα καθορίσει το φιλότιμο σου και την ικανότητα να παίρνεις δύσκολες αποφάσεις σε μία κρίσιμη κατάσταση! 

Το τεστ περιέχει μια τυχαία, εντελώς φανταστική περίσταση όπου ΕΣΥ καλείσαι να πάρεις μια απόφαση! 

Θυμήσου ότι η απάντηση σου πρέπει να είναι ειλικρινής.

Διαβάστε τα παρακάτω και δώστε ιδιαίτερη σημασία σε κάθε γραμμή! 

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...


 BΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.

Η ομάδα της TAXnews διαθέτει εντελώς δεωρεάν τη μοναδική online εφαρμογή Ε1-ΤΑΧ,(ΚΛΙΚ ΕΔΩ):,για τον υπολογισμό όλων των Φόρων, Εισφορών και Τελών του εντύπου Ε1, προκειμένου να βοηθήσει στο μέγιστο δυνατό τους φορολογούμενους, ούτως ώστε να γίνουν κατανοητά τα δικαιώματα και υποχρεώσεις τους που απορρέουν από αυτό.