ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 06/08/2014 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...


Την Τετάρτη 06-08-2014, και ώρα 11:00 η Ομοσπονδία μας θα συμμετάσχει στην Πανελλήνια παράσταση διαμαρτυρίας των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, οδός Σταδίου πλατεία Κολοκοτρώνη, και πορεία προς τη Βουλή των Ελλήνων. Οφείλουμε να είμαστε άπαντες εκεί, ενωμένοι, μια γροθιά, δίνοντας ηχηρά μηνύματα στην Κυβέρνηση.

Μοιράστηκε μια ανάρτηση - "*ANAΛΥΣΗ ΕΝΦΙΑ...* Για να δείτε το σύνολο...


Για να δείτε το σύνολο του φόρου του ΕΝΦΙΑ, αλλά και την ανάλυση αυτού, πρέπει να μεταβείτε στην "Εφαρμογή Περιουσιολογίου Ε9","Είσοδος","Επιθυμώ να υποβάλλω Ε9 για τον Α.Φ.Μ.μου", όπου εμφανίζεται η συνημμένη κατωτέρω εικόνα. 

Πώς θα βρείτε τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ στο Taxisnet

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: August 4, 2014 at 11:12 am, Last Updated: 
enfia(1)Στην προσωπική σελίδα των φορολογουμένων στο 
Taxisnet είναι από το απόγευμα τα εκκαθαριστικά 
του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων.

6 ωφέλιμα και ευεργετικά βότανα

ΠΗΓΗ : " pentapostagma     " 

Posted: August 4, 2014 at 11:00 am, Last Updated: 
6-ωφέλιμα-και-ευεργετικά-βόταναΕκατοντάδες χρόνια πριν, οι πρακτικοί θεραπευτές ανακάλυψαν τις θαυματουργές δοσολογίες των φυτικών φαρμάκων. Διάβασε ποια από αυτά εξακολουθούν να έχουν ισχύ.
μελισσόχορτο

Σοκ! με 900 χλμ «καρφώθηκε» το αεροσκάφος της Air Algerie στο έδαφος

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: August 4, 2014 at 10:57 am, Last Updated: 
737-200-air-algerie-crash-0303-1aΣοκ προκαλούν οι εκτιμήσεις των ειδικών για την ταχύτητα με την οποία το αεροσκάφος της Air Algerie «καρφώθηκε» στο έδαφος του Μάλι, δημιουργώντας κρατήρα βάθους τριών μέτρων, αφού υπολογίζεται σε 900 χιλιόμετρα την ώρα!

Θρησκευτικό εργοτάξιο το κρεμλίνο:Ο Πούτιν θα χτίσει θα χτίσει Μονές και Εκκλησία

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: August 4, 2014 at 7:34 am, Last Updated: 
poutinΤου Δ. Πορφύρη Π. Σταφυλά
Ο πρόεδρος Πούτιν ανακοίνωσε ότι θα ανοικοδομηθούν εκ νέου 2 μονές Chudov και VOZNESENSKY και μια εκκλησία που κατεδαφίστηκαν εντός του Κρεμλίνου κατά την σοβιετική περίοδο 1929-1930.

Οι καρκινογόνες τροφές που υπάρχουν και στο σπίτι σας…

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: August 3, 2014 at 10:00 pm, Last Updated: 
οι-καρκινογόνες-τροφές-που-υπάρχουν-και-στο-σπίτι-σας Δεκατέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο διαγιγνώσκονται κάθε χρόνο με καρκίνο.
Σύμφωνα με το αμερικανικό Ινστιτούτο για τον Καρκίνο, η διατροφή είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες κινδύνου που συμβάλλουν στην εμφάνιση του καρκίνου.
Δείτε ποιες είναι οι 6 τροφές που έχουν κατά καιρούς κατηγορηθεί ότι περιέχουν καρκινογόνα. Πόσες από αυτές βρίσκονται στη δική σας κουζίνα;

ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: August 3, 2014 at 9:49 pm, Last Updated: 
Γλώσσα Σκοπέλου 2.8.2014 002Την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014 το βράδυ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος απέδωσε έναν ακόμη Ιερό Ναό στην κοινή Λατρεία του Θεού, προς τιμήν του θαυματουργού Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Κριμαίας του Ιατρού.

Συνεκπαίδευση της Πολεμικής Αεροπορίας με την 480 FS

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: August 3, 2014 at 9:00 pm, Last Updated: 
συνεκπαίδευση-της-πολεμικής-αεροπορίας-με-την-480-FSΣυνεκπαίδευση της Πολεμικής Αεροπορίας με την 480η μοίρα μαχητών (Fighter Squadron) των αμερικανικών αεροπορικών δυνάμεων που εδρεύουν στην Ευρώπη (United States Air Forces in Europe/ USAFE) θα πραγματοποιηθεί στην 115 πτέρυγα μάχης- αεροπορική βάση της Σούδας, στην Κρήτη, από τις 8 έως τις 23 Αυγούστου.

Χιμάρα: Για πρώτη φορά αναγνωρίστηκε η ύπαρξη ελληνικής μειονότητας

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: August 3, 2014 at 8:00 pm, Last Updated: 
χιμάρα-για-πρώτη-φορά-αναγνωρίσθηκε-η-ύπαρξη-ελληνικής-μειονότητας Ο πρωθυπουργός Εντι Ράμα γίνεται ο πρώτος πρωθυπουργός στην ιστορία της Αλβανίας που αναγνωρίζει και παραδέχεται ότι στην Χιμάρα ζει ένα μέρος της ελληνικής μειονότητας.

Χαλκιδική: Ψαράς έπιασε σκυλόψαρο τριών μέτρων και 200 κιλών

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma     " 

Posted: August 3, 2014 at 6:00 pm, Last Updated: 
χαλκιδική-ψαράς-έπιασε-σκυλόψαροΕνας ψαράς πλησίασε στην ακτή τραβώντας με σχοινί ένα σκυλόψαρο τριών μέτρων, το οποίο είχε πιάσει νωρίτερα με το καΐκι του. Μάλιστα, χρειάστηκε βοήθεια από τους φίλους του, καθώς το βάρος του έφτανε στα 200 κιλά.

Ρωσία και Ινδία θα συναλλάσσονται με βάση το ρούβλι

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: August 3, 2014 at 5:00 pm, Last Updated: 
ρωσία-και-ινδία-θα-συναλλάσσονται-με-βάση-το-ρούβλι…έπεται και η Κίνα
Αύγουστος 1, 2014.
Η Ρωσία και η Ινδία έχουν υπογράψει συμφωνία για τη χρησιμοποίηση του ρωσικού νομίσματος, του ρουβλίου στις εμπορικές συναλλαγές τους.

Ο Αλόγκ (Halong) είναι ο νέος super τυφώνας που σαρώνει τον Ειρηνικό

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: August 3, 2014 at 3:24 pm, Last Updated: 
o-halong-einai-o-neos-super-tufonas-pou-saronei-ton-eirhniko1Η τροπική καταιγίδα Aλόγκ (Halong) αναβαθμίστηκε σε τυφώνα κατηγορίας 4 μέσα στο τελευταίο εικοσιτετράωρο.
Πρόκειται για πολύ επικίνδυνο τυφώνα, ο οποίος εμφανίστηκε στα τέλη του Ιουλίου στο βοριοδυτικό Ειρηνικό Ωκεανό.

Τι πρέπει να κάνετε για να ξεπεράσετε την ψύξη από κλιματιστικό!

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   "

Posted: August 3, 2014 at 1:34 pm, Last Updated: 
4b70372ae9dd235285cf65e6f727cae3.w600.h340.z1-1Ειδικά τώρα το καλοκαίρι οι πιθανότητες να πάθουμε ψύξη από το air condition πολλαπλασιάζονται, στην προσπάθειά μας να κοιμηθούμε άνετα σε ένα δροσερό δωμάτιο.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΡΥΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ. VIDEO


αντηλιακο παιδια
Διαστρέφουν τη σεξουαλική τους συμπεριφορά. Απίστευτες καταγγελίες διάσημης καθηγήτριας!
Μονοπάτι προς τον θάνατο χαρακτηρίζει η καθηγήτρια Παθολογίας Dr. Elizabeth Plourde τα αντηλιακά και ειδικά όσα περιέχουν διοξείδιο του τιτανίου, μια χημική ουσία που υποτίθεται πως προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου, αλλά που όχι μόνο τελικά ΔΕΝ προστατεύει όσο νομίζουμε, αλλά αντιθέτως προκαλεί βλάβες που κυριολεκτικά δεν μπορούμε να φανταστούμε.

Ο ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ


η αγαπη του θεου
Σε κοίταξα όταν ξύπνησες το πρωί. Περίμενα να μου πεις δύο-τρεις λέξεις, ευχαριστώντας με για όσα σου συνέβαιναν, ζητώντας την γνώμη μου για ότι πρόκειται να κάνεις σήμερα.

Ο ΚΥΡ ΦΩΤΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ


αγιογραφιες
Γράφει η Μάρω Σιδέρη
Για τους ανθρώπους που τον γνώρισαν ήταν ο κυρ-Φώτης, ένας άνθρωπος που έμοιαζε με τις μορφές που αγιογραφούσε: μέσα από τη σεμνότητά του ανάβλυζε το πάθος για όσα πίστευε. Ο Φώτης Κόντογλου αγιογραφούσε κάθε φορά που ζωγράφιζε: ακόμα κι όταν το θέμα δεν ήταν παρμένο από την Αγία Γραφή, οι μορφές παρέμεναν οσιακές. Ο κυρ-Φώτης ήταν ένας χαρισματικός άνθρωπος, ένας λόγιος, ένας κλειστός αλλά ωραίος τύπος- έλεγαν όσοι είχαν τη χαρά να τον γνωρίσουν. Όχι, ο κυρ- Φώτης δεν προσπάθησε να υποδυθεί το νεωτεριστή καλλιτέχνη.

ΤΟ SAMSUNG GALAXY S5 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΤΟ IPHONE ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ


iphone 5s vs samsung galaxy s5
Ένα άρθρο του business insider, στο οποίο ο αρθρογράφος έκανε μετάβαση από iPhone 5 σε Galaxy S5 (και αναφέρει αυτό που χρησιμοποίησα ως τίτλο), έγινε η αφορμή για τον σχολιασμό που θα κάνω παρακάτω.

Γιατί ο Θεός έφτιαξε πρώτα τον άντρα και μετά τη γυναίκα;, Ένας νέο παντρεμένος, Η εξαφανισμένη σύζυγος



Ο ΛΑΛΑΟΥΝΗΣ


Πλησιάζει ο γύφτος ένα μανεκέν στο Κολωνάκι, που κοιτάζει τη βιτρίνα με κοσμήματα Λαλαούνη και της λέει: 

Διαφημίσεις!

Κάποιος μπασκετμπολίστας ήταν αραχτός σε ένα μπαρ. Την έπεσε σε μια πανέμορφη κοπέλα και χωρίς πολλά-πολλά φεύγουν από το μπαρ και πάνε σπίτι της. 

ΕΣΕΕ: Θετικό το μέτρο εξαίρεσης από τον ΦΠΑ μικρών επιχειρήσεων

«Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΡΚΕΤΗ»

04/08/2014
Θετικό είναι το μέτρο της εξαίρεσης από τον ΦΠΑ μικρών επιχειρήσεων και εργαζομένων με μπλοκάκια, σύμφωνα με τη Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ).

ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ LABIRINT

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

04/08/2014
Τη διακοπή της λειτουργίας του, λόγω χρεοκοπίας, ανακοίνωσε το ρωσικό τουριστικό πρακτορείο Labirint, ένα από τα μεγαλύτερα της χώρας και με σημαντικό μερίδιο στην ελληνική αγορά.

Γ. Βρούτσης: Προς το συμφέρον των ενστόλων η ρύθμιση για τα Ταμεία

ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ «ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ»

04/08/2014
Προς το συμφέρον των ένστολων είναι η ρύθμιση για τα ασφαλιστικά τους Ταμεία, υποστηρίζει ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, απαντώντας στους εκπροσώπων των αστυνομικών, των λιμενικών και των πυροσβεστών οι οποίοι αντιδρούν και στη βελτιωτική τροποποίηση, που δίνει την δυνατότητα μετατροπής, του επικουρικού τους ταμείου, σε επαγγελματικό.

ΦΡΕΓΑΤΑ " ΣΑΛΑΜΙΣ " Μεταφορά Ελλήνων πολιτών απο την Τρίπολη της Λιβύης

Έλληνες πολίτες αποβιβάζονται από την φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού Σαλαμίς στο λιμάνι του Πειραιά μετά από ταξίδι 27 ωρών από την Τρίπολη της Λιβύης.

Κλίμα εμπιστοσύνης στην οικονομία και μεταρρυθμίσεις

«Ήρθε η στιγμή για ένα Ελληνικό Σχέδιο Ανάπτυξης»

04/08/2014
Κλίμα αισιοδοξίας επικρατεί στο υπουργείο Οικονομικών και στην κυβέρνηση, έπειτα από την αναβάθμιση του ελληνικού αξιόχρεου από τη Moody’s καθώς και την επίσκεψη του εκλεγμένου προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην Αθήνα.

Τρεις «προτάσεις» του ΠΑΣΟΚ στο πολυνομοσχέδιο


0
 0 3+10 0
Για τον υπολογισμό των χορηγούμενων εφάπαξ από τους λογαριασμούς των μετοχικών Ταμείων Στρατού, Αεροπορίας, Ναυτικού, κλάδου ΤΕΑΠΑΣΑ (αστυνομικοί, πυροσβέστες) και ΤΑΛΣ (λιμενικοί) να ενσωματώνεται ρήτρα διασφάλισης του αξιόμαχου αυτών των Σωμάτων πρότεινε το ΠΑΣΟΚ.
Τρεις «προτάσεις» του ΠΑΣΟΚ στο πολυνομοσχέδιο- Τι ζητά για τα εφάπαξ των ενστόλων
Ο Γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ρήγας και ειδικός αγορητής στο ν/σ «Μέτρα στήριξης και ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, οργανωτικά θέματα Υπουργείου Οικονομικών και άλλες διατάξεις», κατά την διάρκεια της τοποθέτησής του στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής διατύπωσε τις παρακάτω προτάσεις: