ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Δωρεές Ιστορικών Κειμηλίων ΤΖΕΦΕΡΑΚΟΥ Δημητρίου Μέλους του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας

 Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας ευχαριστεί τον Απόστρατο ΤΖΕΦΕΡΑΚΟ Δημήτριο Μέλος  του Συνδέσμου ο οποίος προσέφερε  δέκα πέντε 15 Προσωπικά Ιστορικά Κειμήλια για τις Προθήκες που ευρίσκονται στον χώρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας.
Χειροπέδες Παλιές Ελληνικής Χωροφυλακής  


Θήκη Περιστρόφου Ελληνικής Χωροφυλακής  
Πιάτο Ελληνικής Χωροφυλακής  

Εθνόσημο   

Σφυρίχτρες Ελληνικής Χωροφυλακής  


Θήκη Σφαιρών Τυφεκίου  ΕΝΦΙΑ Ελληνικής Χωροφυλακής  


Θήκη Ξιφολόγχης  Ελληνικής Χωροφυλακής  


Κυτίον Καθαριότητα Ελληνικής Χωροφυλακής 


Παγούρι Ελληνικής Χωροφυλακής  

Φακός Ελληνικής Χωροφυλακής  


Θήκη για Σαπούνι  

Αριθμοί Επωμίων Ελληνικής Χωροφυλακής  ΚΛΟΜΠΣ Ελληνικής Χωροφυλακής   ΄Εμβλημα  Ελληνικής Χωρ/κης 1833 – 1984

 

 Υλοποίηση Κυβερνητικής Υπόσχεσης για την Π.Ο.Σ.Α.-Συνδέσμους και Ενώσεις Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας ενημέρωση από Σ.Α.Σ.Α. Ν. ΑργολίδαςΟ Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας         ε ν η μ ε ρ ώ ν ε ι   τα Μέλη του ότι  η  Κυβέρνηση  υλοποίησε την Υπόσχεσή της περνώντας στο ΦΕΚ Αριθ. Φύλλου 2035 από 31-3-2023 ( το οποίο και αναρτάτε στο τέλος ) την υπ΄ αριθ΄ 32515 απόφαση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για την Απόδοση Εισφοράς  άρθρου 102 Ν. 4387/2016. και την σχετική υποβληθείσα αίτηση της Π.Ο.Α.Σ.Α. σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στο σχετικό ΦΕΚ και ειδικότερα στο άρθρο 3.

 Σήμερα 10 Ιουνίου 2023 με το υπ΄αριθ΄7435 έγγραφό της η Πανελλήνια  Ομοσπονδία Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας μας ενημέρωσε ότι πιστώθηκε στον Τραπεζικό της Λογαριασμό χρηματικό ποσό για τα έτη 2018 και 2019 όπου ανάλογο χρηματικό ποσό θα πιστωθεί στους Συνδέσμους και Ενώσεις.


Ο Σύνδεσμός μας αυτό το χρηματικό ποσό θα το χρησιμοποιήσει για την ανάδειξη της ΙΣΤΟΡΙΑΣ του Αστυνομικού θεσμού και όποια  άλλη ανάγκη προκύψει.


Αυτό το θετικό αποτέλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας αντικατοπτρίζει όλο το Δ.Σ. όπου ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας δίνει τα συγχαρητήρια που άοκνα  εργάζονται για το συμφέρον των συναδέλφων, ιδιαιτέρως  για το θέμα της Απόδοσης Εισφοράς ένα διαχρονικό αίτημα όπου τώρα υλοποιείται,  μία μεγάλη επιτυχία της Ομοσπονδίας.

Ιδιαιτέρως να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟ Ευάγγελο με τις άψογες και κατάλληλες συναντήσεις του  μέχρι και στον Πρωθυπουργό κ.Κων/νο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ο οποίος ασχολήθηκε προσωπικά με το θέμα. 

Ακόμη τον Γ.Γ. κ. ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΩΤΗ Οδυσσέα για την γραμματειακή του προσπάθεια και ειδικότερα στο θέμα αυτό.

Δεν  π ρ έ π ε ι όμως να παραμελήσουμε τον Ταμία κ. ΤΣΙΒΙΚΗ Ηλία του οποίου η εργασία αρχίζει τώρα  όπου θα αναλογισθούν τα ανάλογα ποσά κατά περίπτωση στους Συνδέσμους και Ενώσεις  μία εργασία   σοβαρότατη.

                                          ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

               Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ              

  ΜΙΧΑΗΛ  ΜΑΝΤΑΣ                             ΚΟΥΚΟΥΒΕΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣΠαρακάτω το ΦΕΚ.