ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΙΑΣ ΗΡΩΙΔΑΣ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ. ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΓΡΟΣΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ

ΠΗΓΗ : Votegreece.gr

Ηρωίδα της Πίνδου
Βραβεύση τῆς ἡρωίδας γυναίκας τῆς Πινδου! ΦΟΥΡΚΑ 20/07/2015
Τὰ σοφὰ λόγια τῆς 94χρονης Ἀγορίτσας Φασούλη κατὰ τὴν βράβευσή της ἀπὸ τὸν Περιφερειάρχη Ἠπείρου Ἀλέκο Καχριμανη:

Τί μας προσφέρει η προσευχή;


Κατά τον στάρετς Σέργιο η προσευχή μας επιτρέπει να είμαστε περισσότερο «παρόντες» σε σχέση με τον Θεό, με τους άλλους...
προσευχόμενος


Κατά τον στάρετς Σέργιο η προσευχή μας επιτρέπει να είμαστε περισσότερο «παρόντες» σε σχέση με τον Θεό, με τους άλλους και με τον ίδιο τον εαυτό μας. Μας επιτρέπει να ενωνόμαστε συνεχώς και ολοένα πιο στενά με τον Θεό. Μας επιτρέπει επίσης να κατανοούμε καλύτερα τους άλλους και να εμβαθύνουμε τις σχέσεις μας μαζί τους. Χάρη σ” αυτήν, επίσης, μπορούμε να περάσουμε από την επιφάνεια στα βάθη της υπάρξεως μας.

Νερό με άδειο στομάχι το πρωί: Δείτε τι συμβαίνει στον οργανισμό


Μπορεί να απολαμβάνετε ένα ποτήρι καφέ το πρωί, αλλά τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει για το καλό του οργανισμού σας...
το-φθόριο-στο-νερόΜπορεί να απολαμβάνετε ένα ποτήρι καφέ το πρωί, αλλά τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει για το καλό του οργανισμού σας, το απλό, καθαρό νερό.
Και ενώ φυσικά ένα ποτήρι νερό είναι καλό ανά πάσα στιγμή, αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι πως είναι ευεργετικό για την υγεία σας, όταν το πίνετε το πρωί με το που σηκώνεστε από το κρεβάτι. Δείτε γιατί:
Γενικά οφέλη
Το νερό είναι ένα απαραίτητο θρεπτικό συστατικό για τη ζωή. Το σώμα σας εξαρτάται από το νερό για κάθε χημική αντίδραση που πραγματοποιεί. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι το σώμα μας αποτελείται κυρίως από νερό, το οποίο αντιστοιχεί σε περίπου 75% του συνολικού βάρους.

12 φωτογραφίες από τη βιομηχανία της τεχνολογίας, που οι εταιρείες δεν θέλουν να δείτε


Η σκοτεινή πλευρά της τεχνολογικής βιομηχανίας. Καθώς η αμερικανική κοινή γνώμη εξακολουθεί να εξαρτάται περισσότερο από την ψηφιακή τεχνολογία για...
child-labor-ocngo

Η σκοτεινή πλευρά της τεχνολογικής βιομηχανίας.
Καθώς η αμερικανική κοινή γνώμη εξακολουθεί να εξαρτάται περισσότερο από την ψηφιακή τεχνολογία για να λειτουργήσει η κοινωνία, η βιομηχανία της τεχνολογία των ΗΠΑ ανθεί. Τα νέα gadgets κατακλύζουν την αγορά κάθε χρόνο, και οι κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας όπως η Apple, η Microsoft, η Google, η IBM, η HP, η Cisco μεταξύ άλλων – σαρώνουν σε κέρδη ρεκόρ. Αλλά ο εθισμός μας στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ταυτόχρονα σκοτώνει την ατμόσφαιρά μας, το νερό μας, τους αυτόχθονες πληθυσμούς και σε μακροπρόθεσμη βάση, την οικονομία μας. Αυτές οι 12 φωτογραφίες δείχνουν πώς η τεχνολογική έκρηξη των ΗΠΑ επηρεάζει τον υπόλοιπο κόσμο.

ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ: Το "επεισόδιο" με άγνωστο αεροσκάφος πάνω από την Αθήνα σε φωτογραφίες


Στο πλαίσιο της ασκήσεως «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2015» εξετάσθηκε η εφαρμογή σχεδίου αντιμετώπισης πιθανής ασύμμετρης απειλής αέρος (αεροσκάφος «RENEGADE»). Αυτό που προκύπτει...

Στο πλαίσιο της ασκήσεως «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2015» εξετάσθηκε η εφαρμογή σχεδίου αντιμετώπισης πιθανής ασύμμετρης απειλής αέρος (αεροσκάφος «RENEGADE»).
Αυτό που προκύπτει από την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ είναι ότι το σενάριο της άσκησης και κυρίως την αντιμετωπιση της απειλής χειρίστηκε ο Α/ΓΕΕΘΑ μαζί με τον ΥΕΘΑ .

Στα 85 λεπτά το λίτρο το πετρέλαιο

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

07/10/2015
Μειωμένη θα είναι φέτος η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης κατά την έναρξη της χειμερινής περιόδου.
Όπως εκτιμούν οι εταιρείες εμπορίας καυσίμων, στις 15 Οκτωβρίου, και αν ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης παραμείνει στα περυσινά επίπεδα (23 λεπτά ανά λίτρο) θα διαμορφωθεί στα 85 λεπτά το λίτρο.

Αυτό είναι το νέο εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7.10.15 | 
 Το «λογαριασμό» του ΕΝΦΙΑ θα αρχίζουν να βλέπουν στην οθόνη του υπολογιστή τους και συγκεκριμένα στο Taxisnet μετά τις 10 Οκτωβρίου, οι 6,1 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων ενώ μέχρι το τέλος του μήνα θα πρέπει να πληρώσουν την πρώτη από τις πέντε δόσεις του φόρου. Σε περίπτωση εφάπαξ εξόφλησης δεν προβλέπεται έκτπωση.
Με απόφαση της Γενικής Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κ. Σαββαίδου ορίστηκε ο τύπος και το περιεχόμενο του εκκαθαριστικού ΈΝΦΙΑ για το 2015 και επομένων ετών, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά αφού ο ΕΝΦΙΑ διατηρείται τουλάχιστον και το 2016.

Άντρας - Γυναίκα Ο Χορός των Ενεργειών


Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
yin-yang-wedding-liz-rose
Ο κόσμος έχει ζήσει σε δυο κομμάτια.
Ο άντρας έχει φτιάξει το δικό του κόσμο, ενώ η γυναίκα έχει ζήσει στη σκιά κι εκεί, στη σκιά, έχει δημιουργήσει το δικό τnς κόσμο. Αυτό είναι θλιβερό, επειδή ο άντρας και η γυναίκα, για να ολοκληρωθούν, για να είναι ολόκληροι, πρέπει να έχουν όλες τις ποιότητες μαζί. Και οι άντρες και οι γυναίκες πρέπει να είναι τόσο απαλοί, όσο ένα ροδοπέταλο και τόσο σκληροί, όσο ένα σπαθί, μαζί και τα δυο. Έτσι, αν η περίσταση απαιτεί να είσαι σπαθί, είσαι έτοιμος. Αν η περίσταση απαιτεί να είσαι ροδοπέταλο, είσαι έτοιμος. Αυτή η ευελιξία, ανάμεσα στο τριαντάφυλλο και το σπαθί, θα κάνει τη ζωή σου πλουσιότερη.

Εξιχνιάστηκε η κλοπή του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Χαραλάμπου


Ο χρήστης EllinikiAstynomia
 έχει μεταφορτώσει το βίντεοΕξιχνιάστηκε η κλοπή του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Χαραλάμπου
Εξιχνιάστηκε η κλοπή του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Χαραλάμπου
EllinikiAstynomia
Εξιχνιάστηκε άμεσα η κλοπή του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Χαραλάμπου από την Ιερά Μονή Μεγάλου Σπηλαίου Καλαβρύτων

Δωρεάν μουσεία στην Αθήνα: Τέχνη στο λαό!

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " Δωρεάν μουσεία στην Αθήνα: Τέχνη στο λαό!
    Έξι άκρως ενδιαφέροντα αθηναϊκά μουσεία υπόσχονται να σας μάθουν πράγματα χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε εισιτήριο.
    Θέατρο σκιών, πίνακες ζωγραφικής, μουσικά όργανα του 18ου αιώνα, αποφάσεις εξορίας από τον Εμφύλιο και ιατρικά εργαλεία του 19ου αιώνα. Τι κοινό μπορεί να έχουν όλα αυτά; Εκτίθενται σε έξι σούπερ ενδιαφέροντα και εντελώς δωρεάν αθηναϊκά μουσεία.

Ύφεση και αύξηση της ανεργίας προβλέπει ο «πλεονασματικός» προϋπολογισμός του 2016!

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr   "Ύφεση και αύξηση της ανεργίας προβλέπει ο «πλεονασματικός» προϋπολογισμός του 2016!
1,6 δις ευρώ περισσότεροι φόροι
Κόβεται 1,7 δις ευρώ από τις συντάξεις
Και παρόλα αυτά, το χρέος θα εκτοξευθεί στα 333,5 δις ευρώ!
http://www.makthes.gr/ 
    Πρωτογενές πλεόνασμα 0,5% του ΑΕΠ και τήρηση των δεσμεύσεων που αναλήφθηκαν από τη χώρα με τη Σύμβαση Οικονομικής Συμφωνίας με τους πιστωτές, προβλέπει το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2016 που κατατέθηκε χθες στη Βουλή.
    Στο εισαγωγικό τους σημείωμα, ο υπουργός Οικονομικών,Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής υπουργόςΟικονομικώνΓιώργος Χουλιαράκης, δίνοντας το στίγμα του νέου προυπολογισμού σημειώνουν ότι «η κυβέρνηση δεν έχει την πολυτέλεια να καταθέτει προϋπολογισμό σε συνθήκες οικονομικής ευημερίας».
Ύφεση 

ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ

Η αλεπού κόβει βόλτες στο δάσος και βλέπει το λαγό να γράφει στο laptop κάτω από ένα δεντράκι.
-Καλημέρα λαγέ.
-Καλημέρα αλεπού.
-Τι γράφεις λαγέ;
-Το διδακτορικό μου.
(γέλια η αλεπού ακατάσχετα)
-Και τι θέμα έχεις; 

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 7-1-2015

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com   " 

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΩΝ "ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ" ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ. ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ!!!!

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

Ένα άρθρο που αξίζει να διαβαστεί γιατί λύνει όλες τις απορίες μας συνολικά

Συνολικά τα εν αποστρατεία στελέχη των Ε.Δ., έχουν υποστεί μειώσεις από το 2010 μέχρι σήμερα που αγγίζουν και το 60%, σύμφωνα και με τους παρακάτω νόμους :

Νέο ειδικό μισθολόγιο και θητεία Αρχηγών ανακοίνωσε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ,

Νέο ειδικό μισθολόγιο για τους στρατιωτικούς ,αναθεώρηση του θεσμικού πλαισίου για την υπηρεσιακή κατάσταση, την ιεραρχία και τις προαγωγές, καθώς και τις μεταθέσεις και τις τοποθετήσεις των στελεχών σε θέσεις ευθύνης και πολλά άλλα ανακοίνωσε μέσω της ομιλίας του στη Βουλή για τις προγραμματικές δηλώσεις ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος.

Τι είπε πρώτα απ΄ όλα όμως για την απόφαση του ΣτΕ: