ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΗΠΑ: Πάστορας λέει στο ποίμνιό του να πάρει το chip.

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/12/pastoras-microchip.html#ixzz2me4mrZcw


 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
«Αυτός [ο Αντίχριστος] προκαλεί όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, ελευθέρους και δούλους, να λάβουν ένα χάραγμα στο δεξί τους χέρι ή στο μέτωπό τους, και ότι κανείς δεν μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά εκείνος που θα έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του. " Αποκάλυψη 13:16-17

Τόσο μικροί αλλά τόσο... ωφέλιμοι

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/12/toso-mikroi-alla-toso-wfelimoi.html#ixzz2me1V7i4Y


  
'Οπως αποδεικνύεται τα τελευταία χρόνια, οι ξηροί καρποί δεν γεμίζουν απλά το στομάχι μας αλλά προσφέρουν πολύτιμες... υπηρεσίες στον ανθρώπινο οργανισμό

Νέος επικίνδυνος ιός «αδειάζει« τραπεζικούς λογαριασμούς - Πως να τον αντιμετωπίσετε;


 
Ιδιαίτερα προσεκτικοί καλούνται να είναι όλοι όσοι πραγματοποιούν τραπεζικές συναλλαγές μέσω διαδικτύου, καθώς ένας νέος ιός από Ρώσους χάκερ, είναι άτρωτος από τα κοινά προγράμματα αντιμετώπισης ιών και «αδειάζει» τραπεζικούς λογαριασμούς.

Προσοχή τι ανεβάζετε σε Facebook και Twitter, μπορεί να διωχθείτε ποινικά -Ο νόμος θα επεμβαίνει στις αναρτήσεις

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/12/prosoxh-ti-anevazete-se-facebook-kai-twitter-mporei-na-diwxtheite-poinika.html#ixzz2mdzM0xlu


  
Η εντύπωση πως το ίντερνετ και ιδιαιτέρως τα social media, είναι μια ζώνη ελευθερίας, όπου ο κάθε χρήστης μπορεί να ποστάρει οτιδήποτε επιθυμεί, είναι εδραία, αλλά δεν θα είναι για πολύ. Ηδη η Μ. Βρετανία επιθυμεί να βάλει «φρένο» τους χρήστες που παραβαίνουν τους κανόνες και να διώξει ποινικά.

ΥΛΙΣΜΟΣ, ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ, ΜΑΣΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΙΑ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ!


 

Ή αλλιώς: Εκεί που...θαυμάζει ο αποβλακωμένος θεατής τις «ελαφριές» εμφανίσεις των «ντυμένων» αοιδών, νά' σου πετάγονται «ξαφνικά» ΜΑΣΩΝΙΚΟΙ, ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΟΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ!!!

ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/12/apagogi-monaxwn-syria.html#ixzz2mdxan9ia


 
    Βρυξέλλες Πορφύρης Δ./Σταφυλά Π
      Και ενώ σύσωμος ο διεθνής τύπος αναφέρεται με εκτενή ρεπορτάζ στην απαγωγή των  ελληνορθόδοξων μοναχών της Αγίας Θέκλας από ισλαμιστές ένα βίντεο που αναρτήθηκε από την Ταξιαρχία al-Qadisiah  αιτιολογεί αυτήν την ενέργεια.Ένα ηγετικό στέλεχος προειδοποιεί σε απειλητικό ύφος:
φωτογραφία του ηγετικού στελέχους της Ταξιαρχίας που εξέδωσε βιντεοπροκύρηξη

Έκλεψαν δύο εκατ. κωδικούς από Facebook, e-mail

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/12/eklepsan-dyo-ekatommyria-kwdikous-apo-facebook-e-mail.html#ixzz2mdwVfgTu










 

EΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟ SITE ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ - Ερευνητές ανακοίνωσαν ότι περισσότεροι από δύο εκατομμύρια κωδικοί για το Facebook, το Google και το Yahoo μεταξύ άλλων εκλάπησαν και δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο!

Οι ειδικοί υποψιάζονται πως πίσω από όλη αυτή την επιχείρηση βρίσκεται συμμορία, ενώ εκτιμούν πως οι πληροφορίες αποσπάστηκαν από τους υπολογιστές των θυμάτων με ιούς που κατέγραφαν το πάτημα των πλήκτρων όταν κάποιος έγραφε τον κωδικό του.

Ξετρυπώστε την «κρυμμένη» αντιβίωση!

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/12/ksetrypwste-thn-krymmenh-antiviosh.html#ixzz2mdv2kp87


  
Της Μαρίας Γκέκα - Το μεγάλο κίνδυνο να επιστρέψουν οι Έλληνες στην εποχή που απλές λοιμώξεις οδηγούσαν στο θάνατο, εξαιτίας της αλόγιστης χρήσης αντιβιοτικών, επισημαίνει η Ελληνική Εταιρεία Έρευνας και Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Ο σκανδαλισμός των πιστών.

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/12/blog-post_5894.html#ixzz2mduPc43A


 2003_0512_111829AA - CopyΑκούμε από «ανθρώπους της Εκκλησίας» να λένε ότι σκανδαλίστηκαν, αν συμβεί να δουν ή να ακούσουν για παρατυπία κληρικών ή λαϊκών, από τους οποίους, βέβαια, θα περίμεναν μιαν άλφα συμπεριφορά. Πόσο αυτό έχει βάση πνευματική και πόσο δικαιολογείται;

Το ποτάμι βάφτηκε κόκκινο

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/12/to-potami-vaftike-kokkino.html#ixzz2mdHwXOPg


 

Οι φήμες δίνουν και παίρνουν στη σλοβακική πόλη Myjava, κοντά στα σύνορα με την Τσεχία, για το ποτάμι που βάφτηκε κόκκινο. Μέσα σε μία νύχτα το ποτάμι άλλαξε χρώμα και το νερό του έγινε αίμα. Η Αστυνομία κλήθηκε να ερευνήσει το περιστατικό αλλά πιστεύεται πως το κόκκινο χρώμα του ποταμού οφείλεται σε πρόβλημα στο σύστημα επεξεργασίας λυμάτων από κοντινό σφαγείο.

Υπογράψτε ώστε η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ να λειτουργήσει ξανά ως Ορθόδοξος Ναός

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/12/psifisma-agia-sofia-na-leitourgisi-os-orthodoxos-naos.html#ixzz2mdH1Iz7j


 
Μια πάρα πολύ σημαντική πρωτοβουλία πήρε το blog "ΗΓΓΙΚΕΝ" , αφορά ψήφισμα για την λειτουργία της Αγιά-Σοφιάς ως Ορθόδοξου Ναού όπως της αρμόζει!

Έβαλαν γουρούνια στο χώρο του τεμένους στον Βοτανικό;

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/12/gourounia-botanikos.html#ixzz2mdG8kD6j


 
Ένα βίντεο που ανέβηκε χθες στο youtube στο οποίο δείχνει κεφάλια και αίμα (;) γουρουνιών στο σημείο όπου θα ανεγερθεί το ισλαμικό τέμενος στον Βοτανικό έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των αρχών αλλά και όλων των εμπλεκομένων.
Ο χρήστης το ανέβασε με τον τίτλο, «η ώρα των Ελλήνων ήρθε» και είναι γυρισμένο σε συνθήκες απόλυτου σκότους.

Tα εμβόλια σώζουν 3 εκατ. παιδιά το χρόνο σε όλο τον κόσμο. ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥTα

ΠΗΓΗ :  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ
05/12/2013
Με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών για τη σπουδαιότητα του παιδικού εμβολιασμού, πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή πλήθους γονέων η ημερίδα που διοργάνωσαν ο Δήμος Αμαρουσίου και το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ), την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013, στον Παιδικό Σταθμό Εργατικών Κατοικιών στο Μαρούσι.

ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ. ΣΕ 24ΩΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΥΟ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ

ΠΗΓΗ :  "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ  "
05/12/2013
Σε 24ωρη λειτουργία έχουν τεθεί δύο θερμαινόμενοι χώροι του Δήμου Αθηναίων προκειμένου να προστατευθούν οι άστεγοι από το τσουχτερό κρύο.
Πρόκειται για το Πολιτιστικό Κέντρο της 4ης Δημοτικής Κοινότητας (Λένορμαν και Αλεξανδρείας 35), τη Λέσχη Φιλίας Κυψέλης στην οδό Κίου 5 (210- 8624449) και το Υπνωτήριο του δήμου Αθηναίων, στην οδό Αλικαρνασσού 49, σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου.
 

ΕΕ: ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΡΕΚΟΡ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΓΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ

ΠΗΓΗ :  "   ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ  "
05/12/2013
Πρόστιμα ύψους 1,71 δισ. ευρώ, επέβαλε η Κομισιόν σε οκτώ διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για συμμετοχή σε καρτέλ χειραγώγησης των διατραπεζικών επιτοκίων.
Όπως ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην υπόθεση εμπλέκονται μεγάλες τράπεζες, όπως η Deutsche Bank, η JPMorgan, η RBS, η Societe Generale και η Barclays,
Ειδικότερα, στην Deutsche Bank επιβλήθηκε πρόστιμο 725 εκατ. ευρώ, που είναι και το μεγαλύτερο στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πτώση κατέγραψαν τα επιτόκια καταθέσεων τον Οκτώβριο. ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ

ΠΗΓΗ : " ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ  "
05/12/2013
Περαιτέρω πτώση κατέγραψε τον Οκτώβριο το μέσο σταθμισμένο επιτόκιο του συνόλου των νέων καταθέσεων, ενώ το αντίστοιχο επιτόκιο των νέων δανείων παρουσίασε άνοδο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ).
Όσον αφορά στις καταθέσεις τα μέσα επιτόκια των καταθέσεων μιας ημέρας από νοικοκυριά και από επιχειρήσεις παρέμειναν ουσιαστικά αμετάβλητα στο 0,39% και 0,41% αντίστοιχα. Το μέσο επιτόκιο των καταθέσεων από νοικοκυριά με συμφωνημένη διάρκεια έως 1 έτος παρουσίασε περαιτέρω πτώση κατά 13 μονάδες βάσης και διαμορφώθηκε στο 2,97%.Το μέσο σταθμισμένο επιτόκιο του συνόλου των νέων καταθέσεων μειώθηκε κατά 6 μονάδες βάσης, τον Οκτώβριο του 2013, στο 1,90%.

Υπέρ της καθιέρωσης αναλογικών διοδίων ο Μ. Χρυσοχοϊδης. «ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΘΕΙ»

ΠΗΓΗ : "   ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ     "
05/12/2013
Θετικός εμφανίστηκε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης απέναντι στη καθιέρωση αναλογικών διοδίων, μιλώντας στην κοινοβουλευτική επιτροπή στην οποία συζητείται το νομοσχέδιο για τα μεγάλα οδικά έργα.
 
 
 
 
 

ΤΑΞΙΔΙΑ



Θα συνεχίσω σήμερα και σε αυτή την ανάρτηση με έτσι ευχάριστα για όσους μπορούν όπως έγραψα και στην άλλη ανάρτηση.



ΠΗΓΗ :
Info Travelplan
 
Σήμερα και τα δύο Ταξιδιωτικά Γραφεία μου έστειλα τα Ταξίδια τους για τα Χριστούγεννα.
 
 
 

ΤΑΞΙΔΙΑ : Αλλαγή ψυχολογίας του ανθρώπου



 BLOGGER : ΄Ετσι τώρα το πρωί για να σας φτιάξω την διάθεση.
 
Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά γνωρίζω ότι η διάθεση υπάρχει.
 
΄Οσοι μπορείτε και έχετε τόλμη τολμήστε.
 
Δεν θα χάσετε
 
ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.
 
ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
 
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ