ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Τι φταίει για την κακοδαιμονία των Ελλήνων; Μια σπάνια συνέντευξη του Οδυσσέα Ελύτη


1
623
Ζητήστε πληροφορίες για το Star Network Program της AiYellow ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
Odysseas-Elytis
Μια σπάνια συνέντευξη που έδωσε ο Οδυσσέας Ελύτης στον Ρένο Αποστολίδη στην Ἐφημερίδα Ἐλευθερία στις 15 Ιουνίου του 1958. Τα λόγια του παραμένουν τραγικά επίκαιρα.
Ζητεῖται ἡ γνώμη σας, κύριε Ἐλύτη, ἡ ἐντελῶς ἀνεπιφύλακτη καί ἀδέσμευτη, ἐπάνω σέ ὅ,τι θεωρεῖτε ὡς τήν πιό κεφαλαιώδη κακοδαιμονία τοῦ τόπου. Ἀπό τί κυρίως πάσχουμε καί τί πρωτίστως μᾶς λείπει; Ποιά θά ὀνομάζατε «πρώτη μάστιγα» τῆς νεοελληνικῆς ζωῆς;

Τα ελληνικά φρούτα και λαχανικά κερδίζουν τις ξένες αγορές

4
Likes
Facebook4TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Mπορεί οι εξαγωγές της χώρας να είναι με αρνητικό πρόσημο εκπέμποντας σήμα κινδύνου για την οικονομία αλλά οι εξαγωγές φρούτων...
exagoges-708_2
Mπορεί οι εξαγωγές της χώρας να είναι με αρνητικό πρόσημο εκπέμποντας σήμα κινδύνου για την οικονομία αλλά οι εξαγωγές φρούτων και λαχανικών αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.

Τέσσερα μπαχαρικά που αποδεδειγμένα καταπολεμούν τους πόνους

20
Likes
Facebook20TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Ο πόνος είναι σίγουρα μια δυσάρεστη κατάσταση από την οποία όλοι θέλουμε να απαλλαγούμε το ταχύτερο δυνατό. Όταν πρόκειται ωστόσο...
Whole and Ground black Peppercorns on old wooden table. Peppercorn Varieties. Milled black pepper. Black pepper corns and Black pepper Powder on wooden background. Close up, soft focus.

Ο πόνος είναι σίγουρα μια δυσάρεστη κατάσταση από την οποία όλοι θέλουμε να απαλλαγούμε το ταχύτερο δυνατό.

Πιλότος αλλού ήταν να πάει αλλού πήγε - Μπέρδεψε τη Μαλαισία με τη Μελβούρνη!


Πιλότος αλλού ήταν να πάει αλλού πήγε - Μπέρδεψε τη Μαλαισία με τη Μελβούρνη!


« …Εμείς για αλλού κινήσαμε,
Και αλλού η ζωή μας πάει….»
airnews.gr
    Μια πτήση της AirAsia που έκανε το δρομολόγιο Σίδνεϊ-Μαλαισία κατέληξε στη… Μελβούρνη, αφού ο πιλότος έβαλε λάθος συντεταγμένες στο εσωτερικό σύστημα πλοήγησης, σύμφωνα με έρευνα της αεροπορικής ασφάλειας.

Χαμός σε δικαστήριο στη Θεσσαλονίκη! Πέταξε το Ευαγγέλιο στην Εισαγγελέα ο κατηγορούμενος!


Χαμός σε δικαστήριο στη Θεσσαλονίκη! Πέταξε το Ευαγγέλιο στην Εισαγγελέα ο κατηγορούμενος!


ΑΜΠΕ
    Πρωτοφανές περιστατικό συνέβη απόψε, στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια δίκης δύο νεαρών ανδρών που κάθισαν στο εδώλιο, κατηγορούμενοι για ένοπλη ληστεία την οποία φέρονται να έκαναν μαζί σε σούπερ μάρκετ στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης, πέρσι τον Απρίλιο.

Η Σουηδία έβαλε τέλος στο 8ωρο και καθιέρωσε την 6ωρη εργασία -Ποια τα αποτελέσματα.


Η Σουηδία έβαλε τέλος στο 8ωρο και καθιέρωσε την 6ωρη εργασία -Ποια τα αποτελέσματα.
    Η Σουηδία έβαλε τέλος στο 8ωρο και προχώρησε σε μια προοδευτική κίνηση: εισήγαγε ένα νέο μοντέλο, που θέλει τους εργαζομένους να δουλεύουν μόνο 6 ώρες την ημέρα.
    Πέρυσι, η σουηδική κυβέρνηση επέλεξε να χρηματοδοτήσει τη διεξαγωγή πειράματος σε γηροκομείο, με τους νοσηλευτές να εργάζονται έξι ώρες την ημέρα. Σε σύγκριση με την ομάδα ελέγχου, τα αποτελέσματα ήταν υπέρ του 6ώρου.

Ειδικό Μισθολόγιο: “Έχει κλείσει το θέμα δεν θα υπάρξουν μειώσεις”


Ειδικό Μισθολόγιο: “Έχει κλείσει το θέμα δεν θα υπάρξουν μειώσεις”


Το έστειλε ο Γιώργος Επιτήδειος
    Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και στον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά, αναφέρθηκε στα ειδικά μισθολόγια υποστηρίζοντας ότι στο ΥΠΕΘΑ και επανέλαβε ότι με τον Καμμένο έχουν βρει λύση ώστε να μην υπάρξει καμία απολύτως μείωση.
Τι είπε ακριβώς ο ΑΝΥΕΘΑ:
    Σήμερα υπάρχει ένας νόμους ο οποίος λέει ότι για το 2017 και το 2018 θα παγώσουν οι μισθολογικές ωριμάνσεις, γι’ αυτούς που υπάγονται στα ειδικά μισθολόγια. Όμως, είπαμε στη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή, πως αν βρεθούν ισοδύναμα, τότε αυτό δεν θα ισχύσει. Σε αυτή τη διαδικασία βρισκόμαστε αρκετά υπουργεία. Είμαστε στα τελειώματα για το πως αυτό θα γίνει. Εκείνο το οποίο είναι βασικό, που το έχουμε ξεκαθαρίσει και συμφωνούμε όλοι πάνω σε αυτό, είναι ότι όσοι υπάγονται στα ειδικά μισθολόγια δεν θα δουν ούτε ένα ευρώ μείωση στο μισθό τους, στα χρήματα που λαμβάνουν. Υπάρχει βέβαια και η σκέψη να βρεθούν άλλοι πόροι, ώστε να μην πειραχτούν αυτά ή κάποια από τα ειδικά μισθολόγια. 

Η επανενεργοποίηση της ρύθμισης για τις 100 δόσεις στο μικροσκόπιο

ΟΑΕΕ: ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ

09/09/2016
H επανενεργοποίηση της ρύθμισης των 100 δόσεων για τους φορολογούμενους και τους ασφαλισμένους που την απώλεσαν λόγω των πολύ αυστηρών κριτηρίων που προβλέπει η νομοθεσία αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης μεταξύ της κυβέρνησης και των εκπροσώπων των Θεσμών, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες να από τα βασικά αιτήματα που έχουν υποβάλλει οι φορείς της αγοράς (έμποροι κα) ζητώντας την επανενεργοποίηση της ρύθμισης ως το τέλος του 2017.

ΩΤΟ - ΣΤΟΠ ΚΑΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για κατσικεσ

Κάποιος με την κατσίκα του περιμένει στην άκρη της εθνικής οδού Χανίων - Ρεθύμνης κάνοντας ωτο - στόπ.

Σταματάει κάποιος οδηγός και τον ρωτάει που πηγαίνει.
- Στο Ρέθυμνο
- Κυριέ μου θα σε έπαιρνα αλλά χωρίς την κατσίκα σου.
- Αυτό δεν γίνεται, πάντως σε ευχαριστώ.
Σε λίγο σταματάει μία Μερσέντες και ο οδηγός τον ρωτάει που πηγαίνει.
- Στο Ρέθυμνο

Απόφαση 'βόμβα': Να επιστραφούν 13ος - 14ος μισθός στο Δημόσιο

ΠΗΓΗ : " http://news247.gr    " 

 
 
 
Το Ειρηνοδικείο Καλαμάτας δικαίωσε δημόσιους υπαλλήλους. Αντικρούει τους ισχυρισμούς περί δημοσιονομικού ελλείμματος που επέβαλαν τις περικοπές και διέταξε να τους καταβληθούν επιδόματα Χριστουγέννων, Πάσχα και θερινής αδείας