ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Σου δίνω 10

Ασθενής: Γιατρέ πονάει το κεφάλι μου.
Γιατρός: Για να σε εξετάσω, κάτσε.
Ασθενής: Θα ζήσω γιατρέ;

Έως και 17 χρόνια αυξάνονται τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης μέχρι το 2022

ΠΗΓΗ : "  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ  " 



Έως και 17 χρόνια αυξάνονται τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης μέχρι το 2022
‘’ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ’’
Τους γέρους, έτσι και αλλοιώς, έχουν σκοπό να τους ‘’ξεκάνουν’’ πριν την ώρα τους….
    Από 6 μήνες έως 17 χρόνια σε ακραίες περιπτώσεις,αυξάνονται έως το 2022 τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης σε χιλιάδες ασφαλισμένους που μέχρι πριν από την ψήφιση του 3ου μνημονίου μπορούσαν να συνταξιοδοτηθούν με πλήρη ή μειωμένη σύνταξη, νωρίτερα από τα 67 έτη.
    Ειδικότερα, στο σχέδιο υπουργικής απόφασης που αποκαλύπτει σήμερα η "Καθημερινή" περιλαμβάνονται αναλυτικοί πίνακες τόσο γι’ αυτούς που με ειδικές διατάξεις θεμελίωναν συνταξιοδοτικό δικαίωμα με τη συμπλήρωση 10.000 ημερών ασφάλισης (33,3 έτη) και πάνω, όσο και για τους υπόλοιπους που απαιτούνταν λιγότερα ένσημα, με καταληκτικό όριο ηλικίας το 67ο έτος.

Πιθανό το να μην μπορούν να σηκώσουν ολόκληρο το μισθό από την τράπεζα μισθωτοί και συνταξιούχοι

ΠΗΓΗ : "  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ  " 



Πιθανό το να μην μπορούν να σηκώσουν ολόκληρο το μισθό από την τράπεζα μισθωτοί και συνταξιούχοι
    Ανοικτό το ενδεχόμενο αλλαγών στο πολυνομοσχέδιο άφησε ο αναπληρωτής υπουργός ΟικονομικώνΤρύφων Αλεξιάδης, τονίζοντας ότι γίνεται συζήτηση με τα τεχνικά κλιμάκια και όπου είναι δυνατό θα γίνονται βελτιώσεις. Τι είπε για τη χρήση πλαστικού χρήματος
    Θα ξεκινήσει η σεισάχθεια στα χρέη της εφορίας, εφόσον δεν υπάρχει αποδεδειγμένα η δυνατότητα πληρωμής τους, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρ. Αλεξιάδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Διευκρινίσεις για τα capital controls – Τι ισχύει σήμερα στις τράπεζες

ΠΗΓΗ : " ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ   " 



Διευκρινίσεις για τα capital controls – Τι ισχύει σήμερα στις τράπεζες
’ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΗΤΗΡ ΜΑΘΗΣΕΩΣ’’
Να το μάθουμε καλά, γιατί θα αργήσει να αλλάξει προς το καλύτερο.
Το χειρότερο, ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ !
    Αναλυτικά το Υπουργείο Οικονομικών αναφέρει ότι για την πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί στις αναλήψεις μετρητών και τις μεταφορές κεφαλαίων (capital controls), παρουσιάζει συνοπτικά τα κυριότερα σημεία αυτών, όπως ισχύουν σήμερα.
    Επισημαίνεται ότι κατά το διάστημα ισχύος των ως άνω περιορισμών, το Υπουργείο Οικονομικών με συνεχείς πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις απελευθερώνει σταδιακά σημαντικό αριθμό συναλλαγών, με αποτέλεσμα η λειτουργία της αγοράς και η καθημερινότητα των πολιτών να έχουν επανέλθει, σε μεγάλο βαθμό, στην ομαλότητα.

Ελλάδα, η χειρότερη χώρα της ΕΕ για τους νέους

ΠΗΓΗ : "  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ   " 



Ελλάδα, η χειρότερη χώρα της ΕΕ για τους νέους
protothema.gr
    Την δραματική πραγματικότητα για την ανεργία των νέων σε όλο τον κόσμο αναδεικνύει με έρευνά του ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εργασίας (ILO). Η σχετική έκθεση του ILO δείχνει ότιο αριθμός των νέων ως ποσοστό στο παγκόσμιο εργατικό δυναμικό κατέγραψε άνοδο κατά 11,6% μεταξύ του 1991 και του 2014, καθώς αυξήθηκε αντίστοιχα η εγγραφή των νέων στα πανεπιστήμια και τα κολέγια.
    Ωστόσο, σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, ο αριθμός των μακροχρόνια ανέργων μεταξύ των νέων έχει αυξηθεί. Μετά από μια περίοδο γρήγορης αύξησης μεταξύ του 2007 και του 2010, τα παγκόσμια ποσοστά ανεργίας μεταξύ των νέων έχουν «σταθεροποιηθεί» στο 13% και δεν έχουν ακόμα ανακάμψει στα προ κρίσης ποσοστά του.
    Πρωταθλήτριες στην Ευρώπη για το 2014 είναι η Ελλάδα, η Ιταλία και η Σλοβακία.

Γιορτή Αρωματικών Φυτών στον Λαγκαδά

ΠΗΓΗ : " ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ   " 



Γιορτή Αρωματικών Φυτών στον Λαγκαδά
    Το Σάββατο, 17 Οκτ 2015, στις 11.00, ξεκινά στονΛαγκαδά Θεσσαλονίκης (Φυτώριο BIOHERBAL, Γέφυρα Λαγκαδά-έναντι LINL) η 2η Γιορτή Αρωματικών Φαρμακευτικών Φυτών, με φροντίδα της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης ΜΥΓΔΟΝΙΑ.
    Η κα Στέλλα Γκουδίνογλου, πρόεδρος τηςΚοινΣΕπ ΜΥΓΔΟΝΙΑ, μας ενημέρωσε ότι μετά την πολύ ευχάριστη ανταπόκριση των κατοίκων της περιοχής, αλλά και των Θεσσαλονικέων, ακόμα  και φίλων από άλλες περιοχές, στην 1η Γιορτή Αρωματικών Φαρμακευτικών Φυτών, επαναλαμβάνουν το εγχείρημα, ευελπιστώντας στην καθιέρωσή του. Οι συμπολίτες μας αναζητούν με προσοχή την χαμένη λαϊκή θυμοσοφία και λαϊκή γνώση, που περιείχε στοιχεία χρήσης αρωματικών και φαρμακευτικών και αρτυματικών φυτών.

Τουρκικές ασκήσεις στην Εύβοια και τα Αντίψαρα

ΠΗΓΗ : "  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ   " 



Τουρκικές ασκήσεις στην Εύβοια και τα Αντίψαρα
Του Χρήστου Μηνάγια
www.geostrategy.gr
    Το NAVTEX είναι μια διεθνής προσφερόμενη Υπηρεσία που σκοπό έχει τη διασπορά, στα πλοία εν πλω, ναυτιλιακών, μετεωρολογικών και κατεπειγούσης φύσεως πληροφοριών που αφορούν στις παράκτιες θαλάσσιες περιοχές. Οι πληροφορίες λαμβάνονται αυτόματα και εκτυπώνονται απ' ευθείας με τηλετυπικό τρόπο.
    Η υπηρεσία NAVTEX της Ελλάδας ανήκει στην περιοχή της Μεσογείου NAVAREA III συντονιστής της οποίας είναι  ηΙσπανική Υδρογραφική Υπηρεσία
    Η Υδρογραφική Υπηρεσία του Πολεμικού Ναυτικού της Ελλάδος έχει αναλάβει το ρόλο του συντονιστή για την συλλογή, επεξεργασία και διαβίβαση, για περαιτέρω εκπομπή των μηνυμάτων από τους σταθμούς NAVTEX που αφορούν στις Ελληνικές θάλασσες, με συναρμόδιες υπηρεσίες την  ΕΜΥ και το θάλαμο επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος.  
    Οι Ελληνικές θάλασσες εξυπηρετούνται με μηνύματα NAVTEX που εκδίδονται στην Αγγλική και Ελληνική γλώσσα (Διεθνή και Εθνική Υπηρεσία  NAVTEX) και εκπέμπονται από τρεις Ελληνικούς Σταθμούς εγκαταστημένους στοΗΡΑΚΛΕΙΟ για το Νότιο Αιγαίο, στη ΚΕΡΚΥΡΑ για το Ιόνιο Πέλαγος και στη ΛΗΜΝΟ για το Βόρειο Αιγαίο. Η περιοχή εξυπηρετήσεως του κάθε σταθμού καθώς και τα όριά του απεικονίζονται στον ακόλουθο χάρτη με τίτλο «ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ NAVTEX – ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ». (http://www.hnhs.gr/index.php/el/2015-05-28-16-58-20/2015-05-28-16-59-41/navtex)

Συγκριτισμός

Ένας παπάς κι ένας ραβίνος ζούσαν απέναντι ο ένας από τον άλλο, η εκκλησία και η συναγωγή ήταν επίσης απέναντι, είχαν πάνω κάτω το ίδιο πρόγραμμα και όταν είχε ακολουθίες ο ένας είχε και ο άλλος, κάθε πρωί πήγαιναν με το ίδιο λεωφορείο στη δουλειά τους. Δεν είχαν μεταξύ τους κανένα πρόβλημα και τα πήγαιναν πολύ καλά. 

Με το ''καλημέρα'' του νέου χρόνου οι φορολογικές δηλώσεις του 2016

ΠΗΓΗ : "   ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ  " 



Με το ''καλημέρα'' του νέου χρόνου οι φορολογικές δηλώσεις του 2016
Πολύ φιλόδοξος, ο ‘’τύπος’’…
Βέβαια, κανονικά ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, αλλά στην Ελλάδα, τι γίνεται κανονικά ?
http://www.seleo.gr 
    Τη δέσμευση ότι το 2016 η εφαρμογή του TAXISnet για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων επί των φετινών εισοδημάτων θα ανοίξει πριν από την 1η Φεβρουαρίου έδωσε οΤρύφων Αλεξιάδης.

Αυτή είναι η διάταξη που καταργεί τα περίπτερα

ΠΗΓΗ : "  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ  " 



Αυτή είναι η διάταξη που καταργεί τα περίπτερα
protothema.gr
    Στον «αέρα» κινδυνεύουν να μείνουν, χιλιάδες Έλληνες περιπτερούχοι, λόγω της παρέμβασης που σήμερα προβλέφτηκε στο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα του τρίτου μνημονίου.
    Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος των περιπτερούχων Ελλάδος,Γεώργιος Δούκας, «η επίθεση κατά του κλάδου, είναι πρωτοφανής».

Η διαφωνία

Ο Γιωρίκας και ο Κωστίκας χρωστάνε στην Εφορία.
Πρέπει να πάνε στην εφορία για να διαπραγματευτούν το ποσό, και διαφωνούν για το πως θα ντυθούν.
Ο Γιωρίκας θέλει κουστούμι, για να δείχνουν σοβαροί και αξιόπιστοι, ενώ ο Κωστίκας επιμένοι να πάνε με τα ρούχα της δουλειάς.

Ένας Τούρκος διακινητής έφερε πάνω από 1.000 πρόσφυγες στη Μυτιλήνη το Σαββατοκύριακο

ΠΗΓΗ : " ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ    " 



ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Ένας Τούρκος διακινητής έφερε πάνω από 1.000 πρόσφυγες στη Μυτιλήνη το Σαββατοκύριακο
Τους έβγαζε φωτογραφίες κατά την αποβίβαση
Πρώτο Θέμα
    Χθες το απόγευμα, συνελήφθη από στελέχη του Λιμενικού Σώματος που περιπολούσαν στην περιοχή μαζί με στελέχη τηςFRONTEX 
    Περισσότερους από χίλιους μετανάστες και πρόσφυγες μετέφερε στη Μυτιλήνη με το ξύλινο σκάφος του το περασμένο Σαββατοκύριακο Τούρκος διακινητής, εισπράττονταςπερισσότερα από 1.500 ευρώ από τον καθένα. Μάλιστα, θέλοντας να αποθανατίσει τις παράνομες δραστηριότητες φωτογράφισε τους άτυχους και ταλαιπωρημένους μετανάστες την ώρα που τους αποβίβαζε με το σκάφος του στις ακτές της βόρειας Λέσβου.

Επίκειται νέο «χέρι» στα ταμειακά διαθέσιμα της ΕΑΑΣ!

ΠΗΓΗ : "  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ   " 



Επίκειται νέο «χέρι» στα ταμειακά διαθέσιμα της ΕΑΑΣ!
    Αγαπητοί κ.κ. συνάδελφοι!
    Αυτό που έφερε στη Βουλή για ψήφιση η κυβέρνηση δεν είναι απλά ένα πολυνομοσχέδιο, αλλά ένας οικονομικός Αρμαγεδώνας ...
    Απ τα πολλά άρθρα - καταστροφή που περιέχει, την ΕΑΑΣ ενδιαφέρει το... άρθρο 10 με το οποίο "μεταφέρονταιτα χρήματα όλων των φορέων του Δημοσίου σε έναν κοινό λογαριασμό τον οποίο θα διαχειρίζεται το Υπουργείο Οικονομικώνδηλαδή η Τρόικα,δηλαδή ξεχάστε τα, κατά το ποσοστό που θα τα χρειαστεί η κυβέρνηση.
    Με το άρθρο 10 προβλέπεται πλέον ένας λογαριασμός για όλα τα διαθέσιμα των δημοσίων φορέων.

Πώς να τηγανίζετε τις πατάτες για να μην είναι "καρκινογόνες"

ΠΗΓΗ : " ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ   " 



Πώς να τηγανίζετε τις πατάτες για να μην είναι "καρκινογόνες"
Το έστειλε ο Σπύρος Λύτινας
    Πρόσφατα η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) συνέστησε να μην καταναλώνονται παρατηγανισμένες και... ξεροψημένες τηγανητές πατάτες, καθώς είναι πιθανότερο να έχουν υψηλότερα επίπεδα του επικίνδυνου χημικού συστατικού ακρυλαμιδίου, που συνδέεται με την εμφάνιση καρκίνου.
    Μάλιστα, στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι θα πρέπει να περιοριστεί στο ελάχιστο η πρόσληψη σε ακρυλαμίδιο.
    Πρόκειται για χημική ουσία που αναπτύσσεται σε τρόφιμα φυτικής προέλευσης, όταν μαγειρεύονται σε υψηλές θερμοκρασίες για μεγάλο χρονικό διάστημα και σχηματίζεται από μια χημική αντίδραση των σακχάρων με ένα αμινοξύ που ονομάζεται ασπαραγίνη.

Σεκιουριτάς έκλεψε χρηματοκιβώτιο από σπίτι που περιπολούσε στα Ν. Μουδανιά!

ΠΗΓΗ : "  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ  " 



Σεκιουριτάς έκλεψε χρηματοκιβώτιο από σπίτι που περιπολούσε στα Ν. Μουδανιά!
Όταν βάζουν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα…
    Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών, οδήγησαν στην εξιχνίαση κλοπής από εξοχική κατοικία σε περιοχή της Χαλκιδικής, από 29χρονο άνδρα σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.
    Ειδικότερα, από την έρευνα προέκυψε ότι ο προαναφερόμενος στις αρχές του Σεπτέμβριου του 2015, διέρρηξε το σπίτι 41χρονης Ρωσίδας σε περιοχή της Χαλκιδικής και αφαίρεσε χρηματοκιβώτιο που περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 6.500 ευρώ, μέρος των οποίων επιχείρησε να πουλήσει τις επόμενες ημέρες.

ΤΟ DEPON ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ

Πάει ένας νεαρός στο φαρμακείο για προφυλακτικά. Αλλά ντρέπεται να ζητήσει μόνο προφυλακτικά. Το σκέφτεται το σκέφτεται και βρίσκει τί θα κάνει:

Το χελωνάκι

Μια μέρα ξεκίνησε ο μπαμπάς χελώνα, η μαμά χελώνα και το χελωνάκι να πάνε για πικνίκ σε απόσταση ενός χιλιομέτρου. Αφού λοιπόν, για να φτάσουν στον προορισμό τους, πέρασαν δέκα χρόνια, κάθισαν να φάνε.

Τεχνικά προβλήματα

Τεχνικός: -Τι είδους υπολογιστή έχετε;
Πελάτης: - Έναν άσπρο.

Πελάτης:- Ναι, γεια σας, δεν μπορώ να βγάλω τη δισκέτα από τον υπολογιστή μου.
Τεχνικός:- Δοκιμάσατε να πατήσετε το κουμπί;
Πελάτης:- Ναι, ναι, αλλά φαίνεται ότι έχει κολλήσει.
Τεχνικός:- Περίεργο αυτό. Θα σας στείλω κάποιον να το δει.
Πελάτης:- Αχ, όχι.περιμένετε. Δεν την έχω βάλει τη δισκέτα τελικά μέσα, είναι πάνω στο γραφείο μου, συγγνώμη.

Από τη Βραζιλία ο χυμός πορτοκαλιού στα ράφια της Ευρώπης

ΠΗΓΗ : " ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ   " 



Από τη Βραζιλία ο χυμός πορτοκαλιού στα ράφια της Ευρώπης
Και καλά στους κρυόκωλους βορειοευρωπαίους, που το πορτοκάλι το ξέρουν από τα βιβλία
Το ίδιο όμως να γίνεται και ‘’στην χώρα που ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα’’ ?
Από προτάσεις και ‘’ΠΡΕΠΕΙ’’ όμως, ως συνήθως, καλά πάμε !
kathimerini.gr/
    Τι σχέση μπορεί να έχει η ζωή ενός εργάτη στην άλλη άκρη του κόσμου με τη συνήθεια ενός Ελληνα να πίνει μια πορτοκαλάδα κάθε πρωί;
    Φως στην αόρατη γραμμή που ενώνει τους δύο αυτούς ανθρώπους ρίχνει έκθεση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής εκστρατείας «Supply Chainge» για δικαιότερα και βιωσιμότερα καταναλωτικά προϊόντα, με τη συμμετοχή και της Fair Trade Hellas.

Στον πάτο η Ελλάδα στην παραγωγή κρασιού στην ΕΕ

ΠΗΓΗ : " ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ    " 



Στον πάτο η Ελλάδα στην παραγωγή κρασιού στην ΕΕ
Ούτε κρασάκι, ρέ ????
    Στον πάτο (όχι τον άσπρο, το μαύρο!) βρίσκεται η Ελλάδα όσον αφορά στην παραγωγή κρασιού στην Ευρώπη, όπως δείχνουν τα στοιχεία σχετικής έκθεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
    Μέχρι το τέλος του 2015, αναμένεται να έχουν παραχθεί μόλις2,65 εκατομμύρια εκατόλιτρα κρασιού δηλαδή 5% λιγότερο σε σχέση με πέρυσι (2014) και 11% λιγότερο σε σχέση με το μέσο όρο της τελευταίας πενταετίας.

Συνάντηση Φορέων Αποστράτων ΕΔ.

ΠΗΓΗ : "  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ  " 



Συνάντηση Φορέων Αποστράτων ΕΔ.

Αριθμ. Πρωτ. 14/2015            
Αθήνα,  9 Οκτ. 2015
ΠΡΟΣ: Συντονιστικό Συμβούλιο Ενώσεων Αποστράτων, ΕΑΑΣ, ΕΑΑΝ, ΕΑΑΑ.
ΚΟΙΝ.:ΣΑ/ΣΝΔ, ΣΑ/ΣΜΥΝ, ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ, ΣΑΣΙ, ΣΑΣ(ΣΤΥΑ), ΕΣΜΑ, ΣΑ/ΣΣΑΣ, ΕΣΝΑ,ΠΣΑΑΕΔ&ΣΑ, Α.Κι.Σ,
ΠΟΕΔ, ΠΣΑΠ, ΣΑΑΙΤΘ, ΣΑΑΠΒ    ΣΑΑΜΧ, ΛΑΣ, ΣΑΑΑΣ, ΣΑΑΣΥΠ, ΣΑΑΣΕΜ, ΣΑΑΟΙΚ, ΣΑΑΥΣ,  Σύνδεσμοι Αποφοίτων Αξκων Τάξεων ΣΣΕ 1957-1959-1961-1962-1963-1965-1968-1969-1973-1975-1976-1977-1978-1981.
ΘΕΜΑ: Συνάντηση Φορέων Αποστράτων ΕΔ.
            Το χάος που έχει δημιουργηθεί στην οικονομική κατάσταση του Κράτους, θα το πληρώσουν, απ’ ότι έχει φανεί πλέον ξεκάθαρα, πάλι οι ίδιοι, στους οποίους έχουν επιβληθεί αλλεπάλληλες μειώσεις συντάξεων για πολλοστή φορά. Μεταξύ αυτών βεβαίως τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, παρά τις αποφάσεις των Ανωτάτων Δικαστηρίων περί αντισυνταγματικότητας των μειώσεων, που εξακολουθούν να μην υλοποιούνται.

ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ.

Ήταν ένας Ποντιος και βρήκε γκόμενα.
Επειδή ήταν άσχετος ρώτησε έναν φίλο του τι να κάνει για να την ρίξει.
Του λέει ο φίλος μερικές ιδέες και στο τέλος του λέει:

Πρόσεχε να μην κατακρίνης


Posted: 11 Oct 2015 09:00 PM PDT

Ολόκληρο το πόρισμα ''φωτιά'' της Επιτροπής Σοφών για τις συντάξεις

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

Ριζικές αλλαγές στο σύστημα συνταξιοδότησης εισηγείται η Επιτροπή Σοφών. Χωρίς να προχωρά σε εξειδίκευση των μεγεθών προτείνει ενοποιήσεις ταμείων και νέο σύστημα για τον υπολογισμό των συντάξεων.

100 τοποθεσίες για δωρεάν κατέβασμα χιλιάδων βιβλίων!




Δείτε την ιστοσελίδα:

~~~~~~~~~~ @ ~~~~~~~~~~

Οι παντρεμένοι


-Γιατί οι παντρεμένοι είναι πιο παχιοί από τους ανύπαντρους;


Ξεκούραση

Ο Θεός έφτιαξε τον κόσμο σε μία εβδομάδα.
Την πρώτη μέρα έφτιαξε το σύμπαν, και ξεκουράστηκε.
Την δεύτερη μέρα έφτιαξε τη γή, και ξεκουράστηκε.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 16-10-2015


Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com   " 

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 15-10-2015

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com    "