ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Συμμετοχή του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤ.ΣΩΜ.ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.Αργολίδας στον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ 2017 " ΝΑΥΠΛΙΟ "


Σε προηγούμενες αναρτήσεις ανακοινώθηκε η συμμετοχή του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας στον Μαραθώνιο 2017 για πρώτη φορά. 
Σήμερα σας ανακοινώνουμε τις συμμετοχές που είχαμε. Στο κάλεσμα του Συνδέσμου και για αυτή την δραστηριότητα υπήρξε ανταπόκριση από μέλη και φίλους του Συνδέσμου που συμμετέχουν  σε πάρα πολλές δραστηριότητες.Η συμμετοχή ήταν σε : Ημιμαραθώνιο 21 χλμ.   -  5 χλμ. και στα 2,5 χλμ όπου όλοι τερμάτισαν. 

Αυτές οι νόστιμες τροφές «διαλύουν» τη χοληστερίνηΔεν είναι μυστικό ότι ορισμένες τροφές μπορεί να σας βοηθήσουν να μειώσετε τα επίπεδα της “κακής” (LDL) χοληστερόλης, η οποία προκαλεί συσσώρευση πλάκας στις αρτηρίες και οδηγεί σε καρδιακή νόσο, καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικό επεισόδιο.

Απάτη! – Αν ακούσετε αυτό…κλείστε του αμέσως το τηλέφωνο στα μούτραΚαι στην Ευρώπη έρχεται μια νέα τηλεφωνική απάτη, θύμα της οποίας έχουν ήδη πέσει χιλιάδες πολίτες στις ΗΠΑ, κυρίως στη Φλόριντα, την Πενσυλβάνια και τη Βιρτζίνια.
Στη Βρετανία, όπου καταγράφηκαν τα πρώτα ευρωπαϊκά κρούσματα, ήδη οι Αρχές τέθηκαν σε συναγερμό και προειδοποιούν τους πολίτες να προσέχουν πολύ.

Απίστευτη απάτη μέσω Facebook: Δείτε τι κάνουν για να αποσπούν χρήματα


Απίστευτη απάτη μέσω Facebook: Δείτε τι κάνουν για να αποσπούν χρήματα
    Νέο κόλπο σκέφθηκαν οι επιτήδειοι για να αδειάσουν τις τσέπες των θυμάτων τους και μέσω των social media. Η νέα κομπίνα γίνεται μέσω facebook και ο άγνωστος εμφανίζεται σαν φίλος, ζητώντας μια χάρη από το θύμα του. 

ΕΚΤΙΜΑ Ο ΕΟΤ «ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΕΚΑΤ. ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2017»


06/03/2017
Το 2017 θα ξεπεράσουμε τα 30 εκατομμύρια αφίξεις, εκτίμησε ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Τρυφωνόπουλος, στο πλαίσιο του 2ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

Κοινή συνέντευξη τύπου στελεχών του Σ.Δ.Ο.Ε., της ΕΛ.ΑΣ. & του Λ.Σ. VIDEO


Ο χρήστης Ελληνική Αστυνομία - Hellenic Police
 έχει μεταφορτώσει το βίντεο Κοινή συνέντευξη τύπου εκπροσώπων (Σ.Δ.Ο.Ε., ΕΛ.ΑΣ. KAI Λ.Σ.)
Κοινή συνέντευξη τύπου εκπροσώπων (Σ.Δ.Ο.Ε., ΕΛ.ΑΣ. KAI Λ.Σ.)
ΠΗΓΗ : Ελληνική Αστυνομία - Hellenic Police