ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

ΣΥΝΕΧΕΙΑ και Μέχρι Τέλος το Ταξίδι "ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ " 27/6-2/7-2016 Συνδέσμου ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜ.ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνέχεια της από 7-5-2020 επαναληπτικής ανάρτησης το υπόλοιπο του Ταξιδιού στις ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ.
Σε αυτή την ανάρτηση είναι και το διασκεδαστικό μέρος του ταξιδιού στη ΒΟΣΝΙΑ δύο βραδιές με Ευρωπαϊκά – Τοπικά Τραγούδια αλλά και Ελληνικά που τραγουδούσε συνταξιδιώτης από το ΝΑΥΠΛΙΟ.
Το αποκορύφωμα της διασκέδασης ήταν το τελευταίο βράδι στην ΑΛΒΑΝΙΑ όπου έγινε ο « ΓΑΜΟΣ ».
Για τον Γάμο μόνο οι συμμετέχοντες γνωρίζουν την Ιστορία του που ήταν η έκπληξη του Ταξιδιού.
Εδώ τελείωσαν οι αναρτήσεις των πολυήμερων ταξιδιών στο Εξωτερικό.
Το πρώτο αυτό ταξίδι άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις παρ΄ ότι ήταν ένα ανομοιογενές γκρούπ, κάποιοι δε  για πρώτη φορά συναντιόταν πλην όμως όλοι συντέλεσαν να πραγματοποιηθεί με επιτυχία το ταξίδι, που είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργήσει την βάση  συμμετοχών για τα υπόλοιπα ταξίδια μέχρι σήμερα, που αν κάποια στιγμή θελήσουν να συμμετάσχουν όλοι σε ένα ταξίδι θα απαιτηθούν τουλάχιστον 3 λεωφορεία για να  μας καλύψουν.
Στην συνέχεια θα αναρτηθούν Μονοήμερες – Ολιγοήμερες Εκδρομές που πραγματοποιήθηκαν Ελλάδα και Εξωτερικό ( Μπάσνκο ). Στην συνέχεια των αναρτήσεων από την διασκέδαση με τα Ευρωπαϊκά Τραγούδια.
Στο Ξενοδοχείο NEUM το πρόγραμμα του ταξιδιού είχε δύο διανυκτερεύσεις. Μετά την πρώτη βραδιά που έγινε μία πολύ ωραία διασκέδαση και όπως σήμερα οι πληροφορίες διαδίδονται άμεσα έπεσε η ενημέρωση και οι περισσότεροι από το γκρουπ θέλησαν το επόμενο βράδυ να πάνε πρώτοι για να πιάσουν μία καλή  θέση.