ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΣΤΑ 500 € ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ Σ.Α.-Ε.Δ.




Στα 500 € «κλειδώνει» η εφάπαξ οικονομική ενίσχυση στα στελέχη των Σ.Α. & Ε.Δ.,σύμφωνα με τη διάταξη που αναμένεται να ενσωματωθεί τελικώς στο πολυνομοσχέδιο. 
Δικαιούχοι, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά θα είναι όσοι κατά τον μήνα Ιανουάριο του 2014, είχαν τακτικές αποδοχές 1.500 €. 
Στο νομοσχέδιο, ενσωματώνεται διάταξη η οποία προβλέπει ότι θα χορηγείται χαμηλότερη ενίσχυση (δλδ κάτω από 500 €)......>>

Αυξήσεις στους λογαριασμούς της Δ.Ε.Η.



Αύξηση του τέλους χρηματοδότησης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας («ΕΤΜΕΑΡ»), που πληρώνουν οι καταναλωτές, μέσω των λογαριασμών ρεύματος κατά 5 ευρώ ανά μεγαβατώρα για το 2014, προκύπτει από τις διατάξεις για την εξάλειψη του ελλείμματος του λογαριασμού ΑΠΕ, που κατατέθηκαν στη Βουλή με το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών. 
Το τέλος ΕΤΜΕΑΡ καθορίζεται από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, η οποία ήδη με απόφασή της προχώρησε σε υπερδιπλασιασμό του για όλες τις κατηγορίες καταναλωτών, με ισχύ από την προσεχή Τρίτη 1η Απριλίου. 

Αναβαθμίζονται σε Τ.Ε.Ι. οι Σχολές Υπαξιωματικών .



Η αναβάθμιση του συνόλου των Ανώτατων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών όλων των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων από διετούς σε τριετούς φοιτήσεως και η ισοτιμία τους με τα ΤΕΙ έχει δρομολογηθεί από το ΓΕΕΘΑ και αναμένεται λίαν συντόμως, σύμφωνα με στρατιωτική πηγή, να εγκριθεί από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, ώστε αυτή να έχει ολοκληρωθεί και να ισχύσει από την προσεχή ακαδημαϊκή χρονιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, της εφημερίδας Παραπολιτικά, η ρύθμιση αυτή αποτελεί μια πρωτοβουλία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου.......>>

Γι' αυτούς που αγαπάνε παιδιά και ζώα! " Ωραίες φωτογραφίες "

George

ΠΗΓΗ :  "  Georgios KATSAROPOULOS  "  MEΣΩ E-MAIL 



International Secretary General
International Internal Commission Chairman