ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. Δραστηριότητες 3 Ετών 2015-2018


Το Διοικητικό Συμβούλιο  του  Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Αργολίδας που απαρτίζεται από τους :  κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ Πρόεδρος, ΣΙΑΧΑΜΗ Ιωάννη Αντιπρόεδρο, ΚΟΥΚΟΥΒΕ Αντώνιο,  Γεν. Γραμματέας, ΚΑΡΑΛΗ Θεώνη Ειδική Γραμματέας, ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ - ΛΙΤΣΑ Παναγούλα Ταμίας, ΚΟΚΚΟΡΟΣ Ηλίας Βοηθός Ταμίας και ΖΟΥΓΡΗ Μαρία Μέλος και ο Εκπρόσωπος της Π.Ο.Α.Σ.Α.  κ. ΠΑΠΠΑΣ Γρηγόριος   αναλαμβάνοντας τον Σύνδεσμο τον Ιούνιο του 2015 επιτέλεσαν ένα μεγάλο έργο με πάρα πολλές δραστηριότητες.

Την 20 Μαϊου 2018 θα διενεργηθούν εκλογές για το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την επόμενη 3 ετία. Από τους παραπάνω αναφερόμενους δύο (2) δεν επιθυμούν να είναι υποψήφιοι.

Ο Σύνδεσμος με έγγραφό του - Πρόσκληση που ήδη έχει σταλθεί  καλεί όλα τα μέλη του όπως προσέλθουν στην Γενική Συνέλευση - Αρχαιρεσίες για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.


ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2015 ΕΩΣ   ΣΗΜΕΡΑ.

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κατά το χρονικό διάστημα από Ιούνιο 2015 έως σήμερα πραγματοποίησε ένα μεγάλο έργο όπου όλες του οι δραστηριότητες στέφθηκαν  με επιτυχία με αποτέλεσμα   ο  Σύνδεσμός μα  να καταξιωθεί στα μάτια των πολιτών.