ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Ο γιατρός που χάρισε το φως σε 120.000 τυφλούς με τη μοναδική του τεχνική!!!

98
Likes
28
Κανείς οφθαλμίατρος στα ιατρικά χρονικά δεν χάρισε φως σε τόσους ασθενείς. Είναι αναμφισβήτητα ο μεγαλύτερος ήρωας κατά της τύφλωσης, έχοντας...
o-gitros-pou-xarise-to-fos-se-120000
Κανείς οφθαλμίατρος στα ιατρικά χρονικά δεν χάρισε φως σε τόσους ασθενείς. Είναι αναμφισβήτητα ο μεγαλύτερος ήρωας κατά της τύφλωσης, έχοντας θεραπεύσει γύρω στους 120.000 φτωχούς ασθενείς με καταρράκτη. Από τα 39 εκατομμύρια τυφλούς που ζουν σήμερα σε όλο τον κόσμο, περίπου οι μισοί έχασαν την όρασή τους λόγω καταρράκτη, μιας πάθησης που αντιμετωπίζεται άμεσα και εύκολα στον Δυτικό Κόσμο.

Ο Πούτιν κάτω από το μαξιλάρι του έχει τις προφητείες του αγίου Παϊσίου

70
Likes
13
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας Αυτό μπορεί να συμβαίνει και στην κυριολεξία. Πρόπερσι μεταφραστικά και εκδοτικά τμήματα Ρωσικών Ιερών Μονών...
345e1163-abca-40b1-a7f1-24ed326f2754
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Αυτό μπορεί να συμβαίνει και στην κυριολεξία.
Πρόπερσι μεταφραστικά και εκδοτικά τμήματα Ρωσικών Ιερών Μονών φαίνεται να ήλθαν σε επικοινωνία με κάποιες σοβαρές εκδόσεις βιβλίων σχετικών με την ζωή και το έργο του Οσίου Παισίου του Αγιορείτη και ζήτησαν την συνεργασία τους για την μεταφορά των λόγων και φυσικά των προρρήσεων του ΟΣΙΟΥ στην Ρωσική γλώσσα.

‘’Διπλοβάρδιες‘‘ εργάζονται στο ελληνικό προξενείο στην Μόσχα λόγω της μεγάλης κίνησης Ρώσων τουριστών για την Ελλάδα

74
Likes
16
Με φόντο τις καθυστερήσεις στην έκδοση θεωρήσεων για του Ρώσους τουρίστες , το ελληνικό προξενείο στην Μόσχα κινητοποιήθηκε και οι υπάλληλοι...
ΡΩΣΙΑ
Με φόντο τις καθυστερήσεις στην έκδοση θεωρήσεων για του Ρώσους τουρίστες , το ελληνικό προξενείο στην Μόσχα κινητοποιήθηκε και οι υπάλληλοι  του εργάζονται εντατικά για την τακτοποίηση όλων των αιτήσεων . Αυτό αναφέρθηκε από την γραμματέα Τύπου της ρωσικής Ένωσης Travel Industry Ιρίνα Τουγιούριν, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Ειδικά φανάρια για πεζούς που “χαζεύουν” στο smartphone!

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

Όταν η καλαμακία είναι ανίατη νόσος…..
    Είναι προφανείς οι κίνδυνοι όταν χρησιμοποιείς τοsmartphone κατά τη διάρκεια της οδήγησης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι αρκετά επικίνδυνη συνήθεια ακόμη και όταν περπατάς. Έχουν καταγραφεί πάμπολλα ατυχήματα σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως πεζοί που έπεσαν σε τρύπες ή σκόνταψαν σε πεζοδρόμια ή πετάχτηκαν μπροστά σε αυτοκίνητα επειδή χάζευαν στη συσκευή τους αντί για τον δρόμο.

Οδηγίες αναγραφής αναδρομικών στο Ε1

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Οδηγίες αναγραφής αναδρομικών στο Ε1
Ανδρέας Μελεζιάδης
    Σας ενημερώνω υπεύθυνα, ότι τα αναδρομικά που εμφανίζονται στην Βεβαίωση Αποδοχών αλλά δεν εμφανίζονταιΠΡΟΤΥΠΩΜΕΝΑ στο Ε1, θα αναγραφούν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στον κωδικό 343 του Ε1.

Σφοδρή σύγκρουση!

Μια χελώνα κι ένα σαλιγκάρι κινούνταν αντίθετα. 
Προχωρούσε η χελώνα...

Η φαεινή ιδέα ....


 
Σούπερ μάρκετ στο Chatswood, Sydney της Australia

Το τμήμα παραγωγής και πωλήσεων του σούπερ μάρκετ αυτού, βρήκε ένα κάπως ασυνήθιστο τρόπο για να προωθήσει τις πωλήσεις.
 
Πλησιάζοντας το τμήμα με τα λαχανικά ακούγεται ο ήχος τρεχούμενου νερού και αναδύεται η οσμή λαχανικών.