ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Κινέζος πλήρωσε 9.999 ελβετικά φράγκα για ένα ποτήρι ουίσκι


Κινέζος πλήρωσε 9.999 ελβετικά φράγκα για ένα ποτήρι ουίσκι
    Ένας Κινέζος περνώντας από το Σεν Μόριτς, το φημισμένο χειμερινό θέρετρο της βόρειας Ελβετίας, πλήρωσε 9.999 ελβετικά φράγκα (8.733 ευρώ) για να δοκιμάσει ένα ποτήρι ουίσκι Macallan millesime 1878, σύμφωνα με την ιστοσελίδα 20minuten.ch.
    Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, το ξενοδοχείο επιβεβαίωσε την πληροφορία και ανέφερε ότι ο Κινέζος, λάτρης του ουίσκι, πήγε στο μπαρ του ξενοδοχείου, το οποίο περιλαμβάνεται στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες για τη μοναδική συλλογή του από ουίσκι.

Ο σκύλος ήταν ο σωτήρας δύο κοριτσιών-Κινδύνευσε για να τα σώσει!


Ο σκύλος ήταν ο σωτήρας δύο κοριτσιών-Κινδύνευσε για να τα σώσει!
Να γιατί είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου!
    Δύο κορίτσια, ηλικίας 8 και 16 ετών, πραγματοποιούσαν μαζί με τις οικογένειες τους κατασκήνωση στην ορεινή δασική περιοχή της κομητείας Μπίβερ στη Γιούτα. Την Παρασκευή το πρωί τα κορίτσια απομακρύνθηκαν από τον χώρο της κατασκήνωσης και τις οικογένειες τους και μαζί με το σκυλί της οικογένειας έφτασαν με μια τετράχρονη μοτοσικλέτα ATV σε μια απομονωμένη περιοχή στο δάσος όταν τους χτύπησε κεραυνός.

ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΤΟ ΕΠΤΟΚΙΟ ΝΕΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

04/08/2017
Σχεδόν αμετάβλητο παρέμεινε τον Ιούνιο του 2017 το μέσο επιτόκιο του συνόλου των νέων καταθέσεων, ενώ αντίθετα, το μέσο επιτόκιο των νέων δανείων μειώθηκε κατά 20 μονάδες βάσης στο 4,56%.