ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

«ΒΟΜΒΑ»: Μειώσεις στους απόστρατους που πήραν σύνταξη πριν από τα 55 (ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ)

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ,

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι

ΝΕΑ «ΒΟΜΒΑ» για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, από τον νόμο Κατρούγκαλου 4387/2016, ύστερα από τις διευκρινιστι­κές οδηγίες που γνωστοποί­ησε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (ΔΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΑΔΑ: 6ΔΥ7Η-8Θ3) και αφορούν στις προϋποθέσεις χορήγησης της εθνικής σύνταξης σε συνταξι­ούχους λόγω γήρατος.

Ταξίδι στη ΡΟΥΜΑΝΙΑ του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας

Στις 5 Ιανουαρίου 2017 ανακοινώθηκε από τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας  το ταξίδι που θα πραγματοποιήσει για το 2017 ο Σύνδεσμος.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους Συναδέλφους και φίλους μας ότι το ταξίδι αυτό θα πραγματοποιηθεί. Ήδη έχουν δοθεί προκαταβολές και  εφαρμόζεται ο τρόπος πληρωμής ως αναφέρεται παρακάτω. 

Ακόμα θέλουμε να ενημερώσουμε ότι υπάρχουν κενές θέσεις σε λίγο καιρό ίσως να μην υπάρχουν  ( κάτι παρόμοιο έγινε και με το Ταξίδη στις ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ που πραγματοποιήθηκε τον μήνα Ιούνιο 2016 ) όσοι ενδιαφέρεστε να έλθετε σε επικοινωνία.




Εκ   του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας ολοκληρώθηκε ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  του Ταξιδίου για ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ με όλες τις λεπτομέρειες.  Αυτό που είχε αποσταλεί προ ενός χρονικού διαστήματος είχε κάποιες ελλείψεις οι οποίες συμπληρώθηκαν και ισχύει το παρών. 
Ο Σύνδεσμος για δεύτερη χρονιά θα πραγματοποιήσει Ταξίδι στο Εξωτερικό.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. IPA WORLD CONGRESS 2015 - Cyprus Limassol " VIDEO "


Ρίξτε μια ματιά στο τελευταίο βίντεο από  συνδρομές  σε κανάλια για τις 15 Μαρ 2017.