ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας ΕΥΧΕΤΑΙ στους Νέους Αποστρατευθέντες να είναι ΚΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ και Εποικοδομητικοί.

 Ενας μεγάλος αριθμός υπηρετούντων Αστυνομικών την31-1-2022 αποστρατεύτηκαν. 

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας τους εύχεται να είναι Καλοί Πολίτες και χρήσιμοι στην κοινωνία με τον άλλο ρόλο πλέον. Η ζωή συνεχίζεται και δύναται να βοηθήσουν σε πολλούς χώρους και να είναι εποικοδομητικοί.

Ο Σύνδεσμος τους περιμένει όπου εκεί θα βρεθούν με τους άλλους ήδη Μέλη μας ανέμελα χωρίς να κτυπά το ξυπνητήρι ή κάποια νυκτερινή δύσκολη αποστολή που όλοι πέρασαν ανάλογα την υπηρεσία που υπηρέτησαν.

Σας περιμένουμε στην πρώτη μας δραστηριότητα στις 22-1-2023  Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Ναυπλίου όπου θα γίνει εκκλησιασμός, αρτοκλασία, Επιμνημόσυνη Δέηση στους αδικοχαμένους εν ώρα του καθήκοντος Συναδέλφους και για τα Μέλη που έφυγαν από την Ζωή.

Στην συνέχεια θα κοπεί η Βασιλόπιτα του Συνδέσμου και θα γίνει παρουσίαση του Βιβλίου του Συνδέσμου  " ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ "  200 Χρόνια Πορεία        ( 1821 - 2021 ). ΄Ενα βιβλίο το οποίο εκδίδει ο Σύνδεσμός μας και είναι το πρώτο του αλλά και πρώτο σε Πανελλαδικό Επίπεδο απο τους Συνδέσμους της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας.

Και πάλι Καλοί Πολίτες συνάδελφοι.-


Για το Δ.Σ.


Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γεν. Γραμματέας 

Μιχαήλ ΜΑΝΤΑΣ                                     Αντώνιος ΚΟΥΚΟΥΒΕΣ